Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 28 058
  • 552
  •   1
Отговори
# 435
Джини като си дойда другата седмица във Варна,май и аз ще ида до този магазин да си купя трици Crossing Arms че нещо неоткрих тука,то не че съм се разтърсила сериозно,едни жеги са при нас,ужасно е
Аз ще проверя и в един специализиран магазин, където трябваше да докарат на 20-ти, но на самия ден като отидох нямаше. Ако има там, ще пиша къде е.  Peace

# 436
  • София
По едно време сериозно започнах да си мисля, че дясната ръка ще ми стане по-дълга от толкова дърпане Simple Smile
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Страхотен куч Heart Eyes
Да го запознаем виртуално с една блондинка http://images13.snimka.bg/002097289-big.jpg

Красавица!    bouquet  Веднага ще стане играта, ако се видят!  Heart Eyes

Пожелавам ви лека и отслабваща нощ!  Hug

# 437
  • Пловдив
Тука вече взехте и да се сватосвате  Joy

# 438
  • В полето, под тепето.
Е отне ми час, но изчетох всичко!
Поздравления на всички свалили, задържали и новоприсъединили се! Hug
Специални поздрави за Кри - изглеждаш чудесно и хич не си такова хипопотамче ,каквото си те представях babydust7  Joy
А и тайно подозирах, че си от същата зодия-само дето и ти не си написала датата си в профила . newsm51
Иначе аз от неделя планирам семейната почивка, избирах хотели, писах емейли , накрая всички избрани се оказаха  заети и т.н. #2gunfire #2gunfire
Вчера направи ми прилоша от висене пред компютъра. #Crazy
Днес най-после резервирах хотел и се размечтах, че и ми  дойде музата за спорт. jump newsm39. Лека нощ от мен! smile3524

# 439
Здравейте " Дюканки",
Благодаря за топлото посрещане вчера! Е, реших се , почвам от утре! Тази вечер ходих до Била за да си напазарувам необходимите продукти-сдобих се с обезмаслена извара, сиренето  light, киселото и прясно мляко от 0.1%, рибни филета, пилешки дробчета, нискокалорична шунка-тези неща са ми достатъчни , нали?
И затова днес мислех да се отдам на хапване на някои забранени храни и лакомства, но в крайна сметка не стигнах до тях и сега не ми се очертава да ги хапна за неопределено време!
Та за протокола -  почвам от 73кг - от 24.08- мечтата ми е са стигна 59 кг / отпреди първата бременност, ако може и до 55кг-както съм била винаги и съм се чувствала добре/!
Но засега 73 кг---------------------59кг.
Надявам се и с вашата подкрепа и упоритост да успея!
Поздрави на всички и много се радвам, че ви открих и се включвам и аз! Hug

# 440
  • Пловдив
Добро утро!

# 441
Добро утро, Вещи!

Много съблазнително кафе.

Какво става с тебе, че си толкова рано тук, я почивай, че остана още малко
 и после ще трябва всяка сутрин рано да ставаш, и да приготвяш за училище децата.

# 442
Добро утро!
Вещи, как си, толкова рано си станала и кафе си ни направила.  Hug
Маша , и теб ли сън не те лови.  Hug
Тиси, ти къде се изгуби, няма те цяла тема.   Hug
Кри, ще трябва един камион трици да докараш насам, групата много се разрастна. Hug
Мише, браво, много си послушна. Само така и ще успееш. Hug
Дид, Кри ти е отговорила на въпросите, а за горчицата има една без захар , но е много люта- Дижонска горчица, има я навсякъде.
Муцунка, от кой понеделник почваш? Joy
Лек ден момичета. Аз от днес съм айляк. Пратих едното на гости чак в Испания, другото на море и сега го удрям на живот. newsm78 newsm51

# 443
Добро утро и от мен.Вещи как го правиш това вечер до късно ,сутрин рано.Аз съм скапана от това ранно ставане всеки ден.Днес пак ще е страхотна жега и както вчера само водата ми е режимна.С храната трудна работа.Затова кантара едвам мърда.Все пак грамчетата спадат ,ама не като в началото.
Айде чао отивам да работя ,ама по цял ден ви проверявам когато имам време .
Прохладен ден желая на всички.
 smile3525 smile3525

# 444
Добро утро и от Черноморец.
Липсвате ми.

чаоооо,утре пак ще намина.

# 445
  • В полето, под тепето.
Добро утро и от мен!
Да отбележа, че за първи път влизам толкова рано в темата и това ми е първото добро утро Joy
Фоли  Hug ами аз се загубих за ден-два - а се получи наистина цяла тема.  Joy
Снощи като четох ми се струва, че вчера е поставен рекорд - мненията са навсяка минута .

# 446
  • Балчик
Добро утро и от мен, отчет за вчера - добре даже много добре се справих, предвид нелеката от трапези седмица. Говорите за обезмаслено сирене , но вчера като посетих Била пулих се но така и не мога да открия такова, може ли да ми подскажете с марка. Лек и успешен ден на всички пожелавам.

# 447
Добро утро и от Черноморец.
Липсвате ми.

чаоооо,утре пак ще намина.

Ванчеее, и ти ни липсваш. Наминавай по-често. Hug
Тиси, това място е божествено, да не си там, та се губиш? Hug

# 448
Танитка, newsm51 лека работа и да ти е прохладно. Hug
Бо, сиренето е лайт на Маджаров. А аз използвах Талия /някакво гръцко/. Hug

# 449
  • В полето, под тепето.
Тиси, това място е божествено, да не си там, та се губиш? Hug
Ъ-хъ, ще се позагубя там но в края на другата седмица Mr. Green

Бо май в тема  16 или 17 ги има снимани обезмаслените продукти на Маджаров.

Общи условия

Активация на акаунт