Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 8

• 60 344
  • 347
  •   1
Отговори
# 60
  • в мъжки прегръдки
Благодаря на всички за пожеланията. Успех на всички малки ученичета. Да се адаптират бързо и безболезнено.

Тоничка, не сме говорили за друго изследване. Трябва да се уговоря с д-р Гайдаров за следващия контролен преглед и ще чакаме да се уговорим за следващата операция. както знаете имаме да оправяме хипоспадия.

Иве, аз последно се спрях на Гайдаров за следенето на Марти именно защотно виждам че много съвестно си върши работата и прегледите винаги са подробни и задълбочени.

# 61
martisun, Ivetunka успех   Hug
Успех и на всички деца които тръгват на училище   bouquet

Ние пак бяхме с Т-39 два дена, сега спадна, но е много отпаднала и прижълтяла и не и се яде нищо. Вчера повърна веднъж и беше с разстройство, но от снощи не е акала. Какво е пак това нямам идея, уруната е добре, май пак пробива зъб, но много съмнително да е от това. Тук ни се провали микционната за втори път, имам чувството че детето разбира и вдига Т в деня точно преди нея  Rolling Eyes при положение че цяла година не е кихала дори /да чукна на дърво де/.

# 62
  • Благоевград
Пожелавам на децата, тръгващите на градина минимум боледувания. Всичко друго е преходно и се преодолява рано или късно.
При някой от вас случвало ли се е да е подута ръчичката дълго време след сваляне на абокат? Ние вече трета седмица сме така, а личната ме успокоява, че било нормално. Чудя се и аз вече на кого да вярвам.

# 63
Благодаря за пожеланията, ще пиша как е минало, ако ни приемат разбира се, защото в микробиологичното изследване на "акото" се изолираха гъбички, иначе паразити и бактерии нямаме! Вече ми омръзна от изненади - кристали в урината, гъбички в акото, направо се чудя къде съм тръгнала да го водя на детска градина, той от вкъщи е пълен с "богатства", а какво остава в градината?

# 64
Ivetunka развесели ме с тези "богатства", на фона на нашето миризливо и цвърчащо разстройство...

# 65
Здравейте!
И ние сме на вълна детска градина. Тук ни се отвори шанс за една градина, но мен ме е страх да я дам, най-вече заради това, че ще започне да боледува...Незнам какво ще предприема във края на краищата  Thinking
Вчера водих Викито на ехографски преглед - няма задръжка на урина във бъбреците  Simple Smile
Пуснах и една стерилна урина, утре ще е готов резултата, и ако всичко е наред, във понеделник или вторник ще правим контролна микционна снимка. Моля се резултата да е задоволителен  Praynig
и рефлукса да е отшумял  Praynig
Стискайте ни палци!  Hug

# 66
Елеонора, ще стискам палци  Praynig. Дано всичко да е наред с детенце и да почне да ходи на градинка. Моята хубавица все ме моли да ходи с другите деца на градина, да играела и да пеела с тях. Но и на нас ни предстои през ноември контролна МЦ и тогава ще преценим.

# 67
Ели, стискам палци всичко да бъде наред при вас и скоро да тръгнете на детска градина. Момчил, въпреки всички неприятности го приеха и успя да ходи 4 дни на градина, днес вече е болен и сме си вкъщи.

# 68
Момчил, въпреки всички неприятности го приеха и успя да ходи 4 дни на градина, днес вече е болен и сме си вкъщи.

Калина ходи 2 дни и на третия се разболя  Rolling Eyes Сега е в къщи с баба си.

Ели, стискам палци!

# 69
  • София, "Младост 3"
Здравейте!
И ние сме на вълна детска градина. Тук ни се отвори шанс за една градина, но мен ме е страх да я дам, най-вече заради това, че ще започне да боледува...Незнам какво ще предприема във края на краищата  Thinking
Вчера водих Викито на ехографски преглед - няма задръжка на урина във бъбреците  Simple Smile
Пуснах и една стерилна урина, утре ще е готов резултата, и ако всичко е наред, във понеделник или вторник ще правим контролна микционна снимка. Моля се резултата да е задоволителен  Praynig
и рефлукса да е отшумял  Praynig
Стискайте ни палци!  Hug

ели доста антибиотици пихте
ще си позволя скромно мнение взето от директорки ис опит и стаж - те твърдят че най-добрия период за детска е пробелтта
ако можеш да си позволиш да я гледаш зимата - остави си я и я пусни пролетта
успех!

# 70
Здравейте и от нас. Пожелавам на болниците бързо да оздравяват. Това с детската градина и с боледуването вече сме го преживяли, ние сме ветерани в тази област Mr. Green И Мария си е на градина от две седмици, за сега си е здрава. Ние живот и здраве ще махаме и другите сливици, но аз не съм я спряла от градина, няма кой да я гледа. Та дано да не се разболее до операцията.

# 71
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. И ние се включваме в списъка на болните от яслата. Марти изкара точно три дни като на третия вечерта носа му течеше и си го оставих в къщи. Сега закрепваме положението и в понеделник ако е добре пак отива в градината. Горкия много му се ходи и сутрин става с викове - "отиваме в градината при децата" и като разбере че няма да ходи увесва нос. После през целия ден ме пита къде са децата и какво правят.
Не мога да разбера при положение че групата ни отвори на 17. 09 и всички деца тръгнаха тогава от къщи как така вече се разболяват. Нали всички тръгват с изследвания и преглед при лекаря. Шантава работа.
Аз също смятам зимата да държа Марти в къщи, но някъде по това време ще ни е операцията на пишока така че ще сме особено внимателни да не се разболява.

# 72
Здравейте от мен.Не съм писала до сега,но с интерес следя всичко написано.
По повод темата за бъбреците,ще споделя с вас моят кошмар преди месец.По време на бременността ми в 26 г.с. докторът ми установи на бебето хидронефроза на десен бъбрек.След като родих моят син след 10 дни отидохме в Пирогов при д-р Момчилов,а след 1 месец в Токуда за цветна снимка,от която стана ясно,че ще се наложи спешна операция.Така и стана.Момчилов видя снимките и ни приеха на 13.08.....На 20.08 ни оперираха,за съжаление десният бъбрек не можа да се спаси и го отстраниха.Но милиони хора живеят с един бъбрек,нали?Пример за това е съпругът ми,който се е родил с 1 бъбрек.Не губете кураж а се оставете в пъцете на професионалистите,които са в Пирогов.Успех на всички

# 73
Senurita, и моят син беше с установена пренатална диагноза хидронефроза 4 степен, само че на левия бъбрек. Оперираха го в правителствена болница, когато беше на 50 дни. Бяха ме подготвили, че е възможно да отстранят болният бъбрек, за да не става огнище на инфекции и детето да води съвсем нормален живот, тъй като другия бъбрек не беше засегнат. Благодарение на доц. Минков левия ни бъбрек беше спасен и сега лека - полека се изравни по размер и функции със здравия и с времето забравихме за проблема. Пожелавам ти и вашите неприятности да останат в миналото.

# 74
  • Благоевград
Мами, я кажета при колко от вас се предполага, че проблема е наследствен? Наскоро при мъжа ми се установи, че има подковообразен бъбрек, което, ако не му пречи не било проблем. Досега не е имал проблеми и изведнъж се оказа, че има камък в бъбрека, та така стигна до изследвания, доказали гореспоменатото. Аз си мисля, че този подковообразен бъбрек все пак е вид малформация, която влече след себе си и други такива в поколението. Това донякъде изключи съмненията ми, че проблема при детето може да е от сравнително късната ми бременност 33 г. Замислям се да направя изследване и на другото си дете, но се чудя какво точно.

Общи условия

Активация на акаунт