Декупаж (салфетна техника) -6

• 35 838
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, страхотни сте и не мога да ви опиша колко се радвам, че ви намерих   bouquet. Страхотни идеи  smile3501. Аз се занимавах да правя  кът за кафенце на двора, но да става и за възрастни и горе- долу стана. Утре ще снимам, че вече е тъмно.

# 91
Lovi чакаме да покажеш къта за кафенцето Praynig
dididi чудесна идея за от нищо нещо newsm10.Значи прилагаш сладоледена ваксина а-предполагам детенцето е калено с/у всякакви простудни заболявания вече Mr. Green
Fancy рамката е страхотна и много стилна-срувало си е мускулната треска.За да не се трие спрейосай я с лак-иначе е грехота за труда ти ooooh!
kadrokoske и твоите произведения с нетърпение очакваме Hug
Желая на всички спорна и успешна седмица!

# 92
  • Добрич
Диди, браво за чудната идея за приложение на клечките!  Peace А, декупажа е чуден!  Hug
Лови, и аз чакам с нетърпение да видя кътчето ви!  Party Hug
Миражче, не можахме да дойдем weekend - a, че мъжът ми беше на мотосъбор, но за този мисля да те посетя вече. Дали имаш от тези къщички за ключовете? Мисля да се пробвам да направя една такава!  Wink Hug

Весела седмица на всички и много творческо вдъхновение!  Hug

# 93
  • Бургас
Диди, много е сладко  bouquet Когато успея да си крадна някоя клечка от момчетата непременно ще пробвам, защото нашите се превръщат в самолети Hug
Лови, Къдрокоске, чакаме снимки Praynig
А през последните дни аз правих подарък за приятелка

# 94
  • София
Ето и обещаните снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162164&photo=7. За съжаление не се сетих да направя снимки "преди" и "след". Масата беше една стара макара, която беше изгнила и ми отне доста време да я реставрирам. Можеше и по- старателно, но е на един дъх живот и на си заслужаваше. Имах идея и за мозайка, но по същите причини се отказах. Пейката стана сравнително бързо. А кофата я направих да стимулирам пушачите да не изхвърлят фасовете си на двора, пък ще видим. Декупаж е само кофата, другото е рисувано. Ако и плочата на двора беше гладка... Rolling Eyes. Но предстои.
radinna, кутията е много красива. А , тези купи с декупажна хартия ли са или салфетки.  Много са оригинални  smile3501.

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 13:24 от Lovi

# 95
  • Бургас
Лови, много сладко е станало - поздравления!!! С много настроения да си ползвате красивия кът за кафе - благородно ти завиждам за дворчета Hug

# 96
  • София
Лелеее, колко сте дръпнали докато ме нямаше  Hug Аз все още нищо не мога да покажа, ще ме извините за безсмисления пост, но Кампари забрани "Запис"-а hahaha Joy
Тия дни пак заминавам за малко и като се върна, обещавам да си седна на д-то и да спретна нещо, че направо ме засърбяха ръцете покрай вас   bouquet

# 97
radinna, аз пък направо завидях на приятелката ти, даже не съм сигурна дали благородно! Heart Eyes     bouquet

Lovi, много свежо е станало! Sunglasses Кога ще ни поканиш на кафенце? Party

dididi, идеята ти е newsm10 !

# 98
Опекоооох ги!
бурканче , шише и купичка
Това ми е репетицията за сервиза за подарък.

От два часа се опитвам да кажа нещо и все не мога #2gunfire #Cussing out Twisted Evil Днес нещо става с моя нет

Та на въпроса.

Регистрирах се преди няколко часа, но ви следя от месеци Laughing Grinning Laughing

Вие свички сте прекрасни, а нещата, които правите страхотни. Луднала съм вече по този декупаж, до такава степен, че нощем като се събудя само салфетки са ми в главата Laughing Laughing Embarassed

Закачам се за това мнение, защото твоите "печива" много ми харесаха, а и един от въпросите, дето ме тормози е как точно се работи със стъкло. Какъв е начина да се запази прозрачността на стъклото, защото аз имах един опит с малка чашка, която се ...заскрежи (така да се каже) Embarassed Shocked след като я намазах с лак Sad Cry

Засега толкова от мен Simple Smile

Желая на всички ви здраве и достатъчно свободно време, което да превръщате в красота

# 99
 Crazyзави ми се свят от хубави неща Hug looloo добре дошла!!!radinna страхотни са купичките Peace,lovi кътчето за кафе е страхотно,  bouquet много свежо!dididi идеята с клечките много ми допадна.и от мен нещо да се разпиша http://images19.snimka.bg/003817134.jpg и http://images19.snimka.bg/003817140.jpg за детската стая  baby_neutral  baby_neutral

# 100
looloo Hug добре дошла в дебрите на декупажа,надяваме се скоро да се отчетеш с някоя красотичка
radinna прекрасни и свежи купички и кутия , smile3501 newsm51
Lovi много хубаво  кътче ,желая ви да споделяте само приятни емоции и на  Coffeeнце и на  beerичка
didi mum виждам,че зареждането до зимата пак няма да стигне Mr. Greenсърбят те ръцете.Много са ти сладурски рамките ,мнооого Two Hearts coolcool

# 101
  • Варна
dididi,много оригинална идея и чудесно изпълнение newsm10
lovi,според мен твоя кът за кафе и мо'абет е много по-хубав от повечето заведения newsm51
А radinna,както винаги ми събра очите #Silly   Чудесни са и подаръкът и купичките.  bouquet
didi mum,много си добра smile3501

Хайде,момичета,искам още smile3508

# 102
Браво момичета  Hug, за красотите които сте направили.
Надявам се в скоро време и аз да мога да завърша няколкото започнати и неща и да показвам.

# 103
Благодаря на всики ви за топлото посрещане. Направих преди дни две дървени купички, подарък за РД на свекърва ми. Горе-долу станаха, като за втори опит Laughing Laughing
Искам да ви питам как се постига този ефиект на места боята да изглежда като протрита?
http://keep4u.ru/full/070219/8bd5ad456fbb24a5b4/jpg
http://keep4u.ru/full/070219/d7253cf3992c64c095/jpg
Мислч, че някой беше обяснявал преди време, но имам проблеми с търсенето. Рускините май споменаваха нещо за восък, който се нанася в/у първия слой боя на местата, които искаме да запазим. После се нанася втори слой от боя различна на цвят от първата и след изсъхване се отстранява восъка, но как точно и дали това беше.... newsm78

Моля ви ако някой знае да сподели Embarassed Rolling Eyes

# 104
looloo, давай купичките бързо! Simple Smile
това е шаби шик и както си го написала, така е. Май с търкане се отстранява, но аз не съм правила . Може би някой, който е правил, ще ти обясни Peace
goldenova, и ти си обещала...

Общи условия

Активация на акаунт