37- Арабски сватби и сватлъци - Опа-иху-ху !

• 34 279
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
пилешка супа и тутманик
Боже такова нещо видях в една от темите в аватара на една от майките виждам снимка на едно братов4ед4е на моите/от тук/после оба4е го осмислих и разбрах 4е е 100% прилика свалих снимката,но забравих да запиша ника на майката а днес постинга и е изтрит,показах снимката на девера и той ти кога съм снимала хлапето накрая малко трудно шповярва 4е не е сина му

# 121

ето кафето кекса е от вас Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 122
  • In a surreal moment!
Ето  кекса - за другото - неееема с кой - аман от работещи мъже !

# 123
  • Монреал
Добър вечер, мацки!
Като гледам направо на монолог е станала тая тема  Joy
Някой да има новини за Дани - надявам се да е добре със здравето и скоро да се включи  Hug
mln - тези първи усмивки трудно се забравят, а! Честито и се наслаждавай на малката бебка...
Пепи, какви рецепте искаш от мен - трябва с мъжа ми да говориш. Днес на обяд прави риба на тиган и картофена салата. Угоява ме този човек - няма спиране.  badscale
О кекс, кекс  newsm36 - като мираж в пустиня  - е, моя си е вината - тия хормони още не са в норма май, защото не ме гонят много мераците. Пфу!  smile3516

За всички  kiss

# 124
  • In a surreal moment!
Привет , привет - къде сте .... Cry   Излежавах се до късно , после с един скок се метнах в готварския --- много ме мързи да готвя , тъй , че само чета .... И сега съм тооооолкоз гладна  Shocked и стомаха ми сърцори ... и пак ме мързи --- иде ми да си ударя 2-3 шамара #Crazy На Варна ще си отям на риба - никакъв плаж , само ако е придружен с ресторант . Плаж и ресторант - не звучи зле ....Сега 2 дни ще маам само чушки , че да се настървя като акула за кръв ... голям месоядец съм , в главата ми едни порочни мисли за телешко винен кебап или пълнена агнешка плешка ...... шлюп, глът .... това беше една лига ... айде , чао-бао - --отивам пак в готварския.....но ще ви държа под око , че като гледам как сте се засилили да изпишете темата ... Joy Joy Joy

# 125
Здравейте и от мен!
ох ние пак хукнахме по разходки прибираме се към 8вечерта и нямам грам време за форума!
Но  специално за Миленчето съм снимала с телефона баклавата!

а и всички са поканени естествено, взимайте си колко колко му корем поеме, голяма тава опекох!
пускам ви и малко снимки  който изтеглих от телефона, че сами нали  ми счупи фотото, а с видеокамерата не стават хубави снимки а и не ми  се мъкне честно казано, та като се сетя го снимам с телефона ама май и това  не се сещам напоследък!
да ви е сладко на всички!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167711&photo=1

# 126
  • In a surreal moment!
ААААААхахахахахахахха- Кремииии припаднахххх , не е истинааааааааа Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сами е толкова вкусен , че засенчва баклавата - цун, цун ,цун   -  намлясках екрана !!! Ох , отдавна не се бях смяла така , добре , че съм сама .... ама и на баклавичката няма да и простя  уууууххххх как си я гушнала самооо.....МАЙСТОРИЦА СИ - БРАВО !!!

# 127
КРЕМИ голям сладур е,от баклавата се отказвам 4е имам доста кг в излишък
ПЕПИ снимката доло е за нас,4е като гледам само аз и ти поддържаме темата

http://www.cc-phonecards.com/Subbuteo/FIFA%20World%20cup.jpg

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 17:35 от Дивиана

# 128
Ех аз си викам сега ще се разпишат всички, ще изпишат една станица, то нищо и половина!
хайде бе хоратавата е още пълна!  chef  chef  chef Mr. Green
А сами по щуротий равен няма!!!! Joy Sick #Crazy Whistling Whistling Whistling

# 129
да се поразиша и аз по подробно
1во да се похваля-дойдоха гости на азиз и даяна беше при тях след малко пристига и ми казва 4е бащаи иска вода,пренесе 4ашата после и каната,след като стана и кафето отиде и извика баща си,а каките бяха окупирали компа свалих им нова игра и големия бой е кой ще седна първи и няма да стане
2ро да се опла4а -муфида се изкупа и оставила душ гела от външната страна на ваната/беше пълен/ и съответно да го докопа даяна и да го изпразни в ваната

# 130
А и вие сте по белите
сами иска да пие от чаша и му слагам малко вода ако сложа пове4ко може да се окапе, и след като сварши да пие искада влезне в чашата и като не може започвадасе ядосва! Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 00:08 от um_sami

# 131
  • Монреал
Ах тези малки палавници - да ги разцелувате от мен!

Моят хубостник го оставям за мъничко на едно одеалце на пода да се търкаля, а той примък-примък минал половината стая моля ви се! И не само това ами набарал крака на един стол и дърпа дърпа... Не лази, ами като червейче по корем и бута с краката и вири дупето. Има да ми изправя косите от сега нататъка! Ей сега го сложих в паяка да си цъка - само едната от играчките не иска да я яде - а той ми се усмихва съблазнително да ходя да го взимам.... Умника на мама!  Heart Eyes

# 132
# 133
Здравейте, момичета!
Нямаше ме малко, но в никакъв случай не съм ви забравила Simple Smilebouquet
Мн ми липсваха вашите постове.. Heart Eyes
Весел и усмихнат ден на всички ви желая   bouquet

п.с. пф, кто вляза тук и като видя всичките вкусотии, които готвите и показвате и съм на крачка да си проваля диетата Laughing Joy

# 134
  • In a surreal moment!
ДОБРО УТРО !
--Ето по едно кафенце за всички , които се излюпват късно като мене !
ДОБЪР ДЕН , НА РАНОБУДНИТЕ !
-- За вас нещо по- стабилно !Който е на диета да обере зарзавата , за вълците , като мен - мИсото.... Laughing
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН ! Аз ще се правя красива - нали утре ми е ден за срещи ....опппаааа , да не ми мине черна котка път - пу, пу, нали у дома са цели 3 .....хахахха
Joy

Общи условия

Активация на акаунт