Бюро " Форумски справки "

• 55 103
  • 949
  •   1
Отговори
# 30
  • Кори Селести
Ха, да не би да се е легитимирал?  Shocked
Щото го нарече педиатър, та затова  newsm78

Поправих се.  Embarassed

# 31
  • Linz
МК не ми е интересна и не ми е била никога.

Но ще използвам темата да питам за един забравен случай. Помните ли, имаше една потребителка, живееща някъде в Южна Америка, майка на 7 деца, но после работата около нея се оказа съмнителна. Никът беше нещо от рода на "изабела" или "изидора"...
Какво се случи по-нататък с нея и с децата й?
Не беше ли от Доминиканската република? И май не всички бяха нейни, а имаше и от първият брак на съпруга й... Бях забравила за нея, не съм я виждала във форума година или две...

# 32
  • с/у ОколоМръсТното
Ха, да не би да се е легитимирал?  Shocked
Щото го нарече педиатър, та затова  newsm78
Поправих се.  Embarassed

твърде неточно, та чак подигравателно. Измисли нещо друго... примерно оракул, гадател, знахар... вещар, що пък не Wink

# 33

Но ще използвам темата да питам за един забравен случай. Помните ли, имаше една потребителка, живееща някъде в Южна Америка, майка на 7 деца, но после работата около нея се оказа съмнителна. Никът беше нещо от рода на "изабела" или "изидора"...
Не беше ли от Доминиканската република? И май не всички бяха нейни, а имаше и от първият брак на съпруга й... Бях забравила за нея, не съм я виждала във форума година или две...
Да, но в темата за нея се намесиха и адвокати и се оказа, че нелегално е извела децата от страната и не знам си какво още...
Май беше от Доминикана, да Rolling Eyes

# 34
Никът беше нещо от рода на "изабела" или "изидора"...

Идарайза.

# 35

ПОмня я. Тя нещо детo беше откраднала децата или нещо такова. И представяще, че всички били много щастливи, а дефакто се оказа, че не е така. Една русолява слаба мацка беше....

# 36

Идарайза е потребителката, края на историята така и не се направи обществено достояние (или поне форумско), предвид сериозността на ситуацията предполагам, че е имало основателни причини.

# 37
  • София
МК не ми липсва  въобще - ненавиждам грубите, цинични, невъзпитани хора, които мислят, че щом могат да напишат две, три изречения ( пълни с обиди и подигравки) са много голяма работа, още повече съм се учудвала на хора, които харесват този начин на общуване.

# 38
ГЕЙМИНГ?  newsm78
Само не казвайте, че и той е баннат!  ooooh!

# 39
МК не ми липсва  въобще - ненавиждам грубите, цинични, невъзпитани хора, които мислят, че щом могат да напишат две, три изречения ( пълни с обиди и подигравки) са много голяма работа, още повече съм се учудвала на хора, които харесват този начин на общуване.

И аз  Wink

# 40
Мисля че се ожениха с онова момиче...никът и нещо с " L " беше и просто спря да пише.

# 41
ГЕЙМИНГ?  newsm78
Само не казвайте, че и той е баннат!  ooooh!

Ми той не се ли взе с една друга съфорумка? И вече и двамата май не пишат...

# 42
  • Кацнала на едно дърво.
С Луминоса се взеха те.
А Луминоса е сладуроса.  Wink

# 43
Очаквах да прочета повече
в тази тема. Излъгала съм се.
Айде, де, пишман клюкарки.

# 44
  • Кацнала на едно дърво.
Нищо няма да кажа, щото ще ме баннат.  smile3549

Общи условия