Бюро " Форумски справки "

• 55 182
  • 949
  •   1
Отговори
# 165
 А този Людмил, който се споменава под път и над път...Каква е драмата там  Thinking Някой редовен се крие зад този ник или...?

# 166
  • Linz
Людмил пише всеки ден.

# 167
В ДиС ли? Малко като нарицателно ми звучи  " Людмил " и бях почти убедена, че има нещо както трябва

# 168
А този Людмил, който се споменава под път и над път...Каква е драмата там  Thinking Някой редовен се крие зад този ник или...?
касиди, прочети му мненията, пък си прави изводите - може да ти хареса Simple Smile

# 169
  • София
Людмил, Горски пътник, Натуралист - където и да пише може да го познаеш ,независимо от различните никове.

# 170
А разбра ли се какъв човек по-конкретно се беше представял за потребителката Нана с близначетата, едно от които беше 'починало' при катастрофа. Само като си спомня и ме полазват тръпки...

# 171
  • Linz
В ДиС ли? Малко като нарицателно ми звучи  " Людмил " и бях почти убедена, че има нещо както трябва
Людмил в момента е тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188148.120

# 172
касиди, прочети му мненията
От малкото, което успях да прочета разбрах че човека едва ли не препоръчва раждането в домашни условия и е маниак на тема оцветители и консерванти в храните Shocked Малко ми е странно мъж да пише в подфорум за бъдещи майки Rolling Eyes

# 173
касиди, прочети му мненията, пък си прави изводите - може да ти хареса Simple Smile
Стига,че се сещам за една снимка с една тава Sick

# 174
А разбра ли се какъв човек по-конкретно се бее представял за потребителката Нана с близначетата, едно от които беше 'починало' при катастрофа. Само като си спомня и ме полазват тръпки...
за мое учудване и аз съм повече в час отколкото очаквах-то е от това,че повече чета и почти не пиша
Случая с Нана  много ме разстрои и после така се изненадах. Може ли човек да си прави шеги и да си измисля такива неща?!?! newsm78

# 175
а аз искам също да попитам за тази история с нана?четох и в една друга тема че  е имало някакви лъжи с нея, сега пак се спомена за нея

# 176
  • София
а аз искам също да попитам за тази история с нана?четох и в една друга тема че  е имало някакви лъжи с нея, сега пак се спомена за нея
То всичко беше лъжа.

# 177
  • София

Кое всичко?  newsm78

# 178
  • София
Всичко писано от НаНа, ох  Sick ми се като се сетя.

# 179
Дайте нещо да четем, че така се чувстваме неориентирани.

Общи условия

Активация на акаунт