Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 611
  • 381
  •   1
Отговори
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това е тема само за представители!

Обсъждането на продуктите на AVON, правим в тази тема

Излишни и несполучливи покупки разменяме тук!

Старата тема

Каталог 02

Каталог 03

Каталог 04 /руски/

Каталог 05 /руски/

Ако искате и вие да сте в списъка с нашите представители е необходимо:
  • Да сте писали поне в три поредни теми, да помагате с каквото е възможно /качвате снимки, каталози, отговаряте на запитвания/ ...
  • Всеки представител, който е бил неактивен 3 поредни месеца или 4 кампании, ще бъде изключван от списъка, поради многото желаещи..
  • Представител, който е фигурирал в миналото в нашия списък, отново може да бъде добавен, при подновена активност в темата!

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Бургас
bradata
Инка 13

Варна
katyadjin
фенка на МЕЧО ПУХ ж.к. "Владиславово",  "Дубровник"  
_re_ge
rumi_m2001
ФЕЯТА

Видин
anichka_avon

Г. Оряховица
Luisi

Етрополе
leady_23

Кюстендил
vaniu6eva

Монтана
TheB3stt

Плевен
Тони.

Пловдив
vesi_vas"Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g            - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара
*Дорис*

Раднево
Petq Petkova    

Русе
маякуб
*Elina*
eli4ka666
venelia

Сливен
slavena80

София
ASTILLA       - Банишора и Надежда
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
foxgirl_sf             - Люлин и Лозенец
petjia            -  център/бул. Ал.Стамболийски/
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
SUNNYTA   - Център,Подуене,Слатина,Гео Милив,Редута,Ситняково,Яворов,Суха река,Левски,Хаджи Димитър,Павлово,Бъкстон,Борово и Красно село
takinka
verchee       - Разсадника, Красна Поляна, Надежда, Зап. парк, Илинден , Гевгелийски, Св. Троица
елказелка  Люлин
Танитка            - Изток и Изгрев, Оборище
Узи     - центъра, НДК, ЦУМ и Младежкия театър

Стара Загора
ailan

Шумен
neli mar4

За всички, които искат да станат представители или имат въпроси, това пък са координаторите, списващи при нас:

mamita81 - София

venelia - Русе

Ержебет - София /ж.к. Слатина, бул. Стамболийски и Метростанцията на Г. М. Димитров/

За връзки с AVON:

тел.:  02/9765 800
contact_avon.bulgaria@avon.com

Бланка за пълномощно
[/quote]

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 11:09 от bubanka

# 1
  • София
Кате   bouquet  bouquet  bouquet
Както вече писах, пропускам К2. На всички желая да имате много поръчки. Никога не се знае какво харесват клиентите.

# 2
Кате   bouquet

На мен пък втора кампания добре ми започна. Направих мотивацията с червилата и мотивацията с мъжките парфюми (имам 6 комплекта, един ще подаря и на мъжО). Хареса ми и офертата от СИП за двата парфюма. Абе не мога да се оплача.

За таблета няма да се пъна. Пък и парфюма ще си го получа в тази кампания с червилата, така, че каквото-такова.

# 3
Извинявам се за въпроса, но  къде са тези специални интернет предложения за двата парфюма...не мога да ги намеря.

# 4
Кате, благодаря ти   bouquet
Въпросната мотивация е добре направена, определено ако човек иска таблета си заслужава да се самонабута с 12 (по мои сметки), при поръчани от клиенти 13 парфюма. Според мен спец. % е за всички 25 бройки (поне ако имаме предвид предишните подобни мотивационни, но това трябва да се провери, че изненади всякакви). Та при поръчани от клиенти 13 броя, то останалите 12 и таблета ти излизат безплатни. Какво ще ги правиш тия 12 парфюма е отделен въпрос  Laughing

# 5
десертните лъжички ме стопяват, но 10 лв. за 2  Shocked  Crossing Arms Naughty

# 6
Здравейте, аз пуснах поръчка и утре чакам да ми я доставят.  Мотивационната ми хареса, имам вече 6 поръчани, аз от каталог пускам по една поръчка първия ден, и после започвам да работя със следващия каталог, така съм свикнала и така нямам и липси Simple Smile Успешна кампания на всички Simple Smile

# 7
  • София
При мене слаба работа, имам около 60 лв. събрани, ще ги пускам.
Изобщо няма да се пъна за никакви таблети  Crossing Arms
Да питам къде и кога изчезнаха безцветните балсамчета за устни  newsm78

# 8
Кате мерси за темата!
Кампанията е слаба но пък хората тук са яки( както би казала дъщеря ми ! )

Извинявам се за въпроса, но  къде са тези специални интернет предложения за двата парфюма...не мога да ги намеря.

поръчай на един клик
интернет предложение за ПОТРЕБИТЕЛИ
поръчай два за 24,90

Кате, благодаря ти   bouquet
Въпросната мотивация е добре направена, определено ако човек иска таблета си заслужава да се самонабута с 12 (по мои сметки), при поръчани от клиенти 13 парфюма. Според мен спец. % е за всички 25 бройки (поне ако имаме предвид предишните подобни мотивационни, но това трябва да се провери, че изненади всякакви). Та при поръчани от клиенти 13 броя, то останалите 12 и таблета ти излизат безплатни. Какво ще ги правиш тия 12 парфюма е отделен въпрос  Laughing

Остава важния въпрос че тези Найсет  парфюма са колкото цената на един таблет... но не таблет от много добра класа. Ще продадеш едната част от тези  но за останалите парите се замразяват докато те не бъдат продадени. Значи оставаш с реален таблет за който си платил дефакто парички и прогнозни не знам си колко парфюми. ( колко от тях ще продадеш и за колко време , дали ще има повишен интерес и при таков апренасищане на пазара ?) Както писа Туигъл цената на таблета е къде 180-190 лева. Не е ли по удобно да си купиш Само таблет и то по-добър, вместо да замразяваш пари за парфюми които ще се предлагат под път и над път. В много от лсучйте за реализация на мотивацията парфюма ще се предлага на многи ниска цена защото ще има дълмпинг на пазара тот хора направили мотивацията които после ще мислят как да ги реализират.

страхотни са но никога досега не им е падала цената! Продават ги вече трета година.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:59 от _re_ge

# 9
Ре, за първи път ги виждам, но аз обикновено пропускам тези страници и гледам козметиката  Laughing

# 10
  • о`майна лунна нощ е

Това са диетични лъжички - хем малки, хем скъпи. Като си поизхарчиш парите за тях, после ще ти останат точно толкова, колкото да ги напълниш с нещо ... дребно. Това води до по-малко ядене, вталена фигура и резултатът от покупката е 3в1. Както казват по рекламите - невероятно добра комбинация.

Успешна кампания за всички!
Катиту   bouquet

# 11
Туиг, ти можеш да продадеш в-с-и-ч-к-о!
Защо не си шеф на Ейвън за България?!?

# 12
За качеството на таблета няма да коментирам, аз направих сметките ей така от любопитство и това, което  имах предвид в сметките е без лична инвестиция (освен, ако не броиш печалбата от 13те продадени). Идеята беше, че ако си склонен да пренебрегнеш тази печалба и искаш таблета си струва да поръчаш 25 броя. Мога да разясня и по-детайлно идеята ми, но по разбираеми причини няма да навлизам в подробност. Ако някой го интересува да попресмята малко или пък да ми пише на ЛС.
Аз лично няма да се пъна, нито пък за тази с червилата, каквото дойде такова. Тази обаче с мъжките аромати ми хареса, че идват и семейни празници Simple Smile

# 13
  • Стара Загора
Туиг, ти можеш да продадеш в-с-и-ч-к-о!
Защо не си шеф на Ейвън за България?!?

Хаха, паднах направо с тези лъжички. Точно във връзка с това, което вчера намерих в един форум и постнах във фейсбук. hahaha

Скрит текст:
Добавката е базирана на два основни ефекта:
1. Приемайки необходимите ти дози, оставаш без пари и няма какво да ядеш и в следствие отслабваш.
2. Като разбереш как си се набутал за тея пари и какво си можел да си купиш от доказалите се марки, отслабваш от притеснение.

Сещам се и за т.3 - почваш да си хапеш задника от яд и глад

# 14
Успешна да е, при мен вяло в началото, но сякаш се позасилиха нещата. За таблета... май всичко се каза... Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт