Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 612
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
Буба, питаш дали се класираш за втори таблет ли, ако пуснеш още 25? Ако е така - не, имаме право само на 1 таблет на представител.
да да знам че е само 1 на представител
пускаш парфюмите плащаш класираш се после пускаш примерно за 60лв и вече не си от класираните докато не си платиш?? а ако свършат докато си платиш или ако са свършили махат ли те от класираните защото имаш друга поръчка??

# 376
  • Варна
Нали затова, буба, го питах. Защото едно е да искат да съм си платила поръчката с парфюмите, или всички, които са с изтичащ срок, но да искат до края на К3 да пратя всичко от К3, е неправилно и, в определени случаи, невъзможно. Обеща да постави въпроса и да има яснота в сайта... ама не се надявам.

# 377
 `ТуиГ  съгласна съм с теб, най-голямата грешка на Ейвън ще е да ни прецака, защото има много представители който наистина са се потрудили за да го спечелят този таблет, след като са го дали като мотивационна да си я изпълнят. А и все пак те тези таблета са си ги избили многократно, а и  те трябва да са доволни защото имат много продажби Simple Smile

# 378
Аз мисля, че "до изчерпване на количествата" важи просто за точно описаният таблет Леново, но при всички положения ще има такъв подарък, но може би с други характеристики, просто се презастраховат, тъй като не знаят колко голям ще е интересът. Или грешно си мисля? newsm78 И за какво отброяване става въпрос? Такова нещо не виждам в сайта. И как ще качат в сайта имената на тези, които ще го получат, че те ще са хиляди. За сега съм решила, спокойно ще изчакам развитието на нещата, без предварително да се настройвам, че ще има проблеми.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 12:07 от as-g

# 379
  • Варна
Тъй каза мУНчето, сега, пък ти! Laughing (за имената). А за брояча беше друг източника, ама пак от кол центъра.

# 380
А някой попита ли дали при изпълнение на всичките им условия - бройка, навреме платени фактури ще има таблет за всички, независимо от това дали е посоченият модел на Леново или друг с подобни характеристики? Защото това "До изчерпване на количествата", ако води до "Гледай си работата, въпреки че си изпълнил условията, ама не си измежду "печелиФшите" лично от моя страна ще доведе до РАДВОД с компанията.

Тази подигравка няма да им я простя, защото ни направиха на ненормални да им събираме бройки, да им правим поръчки за стотици хиляди левове при обещана награда за труда, а накрая ще ни поздравят със средния пръст.

Имам предложение, което не мисля, че ще даде особен резултат, но все пак - ако се случи така, че въпреки изпълнение на условията, не дадат таблет /независимо от вида/ на всички представители, а само на определени такива, по неясни за нас критерии, да направим бойкот и пропуснам масово следващата по ред кампания след раздаването на "наградите".

Напълно подкрепям да направим всички бойкот през К4. Аз също съм много възмутена от така променените условия. #Cussing out

# 381
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Заповядайте в новата тема

Направих лека чистка на списъците... съвсем оредяхме  Tired

Общи условия

Активация на акаунт