Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 619
  • 381
  •   1
Отговори
# 330
  • София
попитах и други освен тук, определено ми стана интересно как може да пусна всичко в една поръчка...защо си толкова раздразнително настроена...??? аз съм съвсем нов представител и тепърва чета за всичко,просто попитах ?!

# 331
  • София
И при мен се отваря само 4 -ти.

desislava_87, не разбрах кое е интересното. Поръчаните продукти може да са сто различни или сто еднакви. Като са ти ги поръчали-колкото, толкова.
Лично аз вероятно няма да продам нито 1 от т.н. парфюм. Не знам какво толкова са му харесали клиентите. Нищо ново като аромат, а и като трайност вероятно. Чакам си Блум-а.

# 332
Моят лимит е по-голям  обаче го надхвърлям с 35лв. Наскоро някое от момичетата имаше подобен казус, надхвърляше лимита, но само по брошурни цени, а с отстъпката като се смятат си беше в лимита, обаче какво стана не си спомням? Утре ще се обадя да питам, ако е проблем ще ми изтрият поръчката, ще я пусна разделена, ще изчакам да я фактурират, за да се смята сумата с отстъпките и ще пусна тогава следваща поръчка. Ще има изненади и с подаръка, да видим колко бройки ще са обявеният модел - 10? Thinking

# 333
  • София
Моят лимит е 1000 лв. Посмъртно не мога да го надхвърля  Joy

# 334
  • Варна
Мила Деси, не съм раздразнителна! Точно защото си нова, е добре да чуеш какво казват "каките". Номерата на компанията са ни добре познати. Проследи какво написах преди да имаме мотивационната на началната страница на сайта. Виж условията на програмата, записани във Фокус 3 и тези, дописани и качени повече от час след началото на кампанията в сайта. Забележи разликите и опита да изпързалят представителите, които се впуснаха да поръчват...

Много се надявам да бъдат коректни... преди години така замениха един сешоар с по-хубав и нов модел, като за извинение подариха и сервиз за кафе... ама нещо вече се съмнявам... след безумните заменки в последните години.

Желая ти успех и търпение! Peace

римарHug

Ася, аз бях с казуса. Щом след приспадането на отстъпките се побираш в лимита, ще те фактурират без проблем. Тогава ме бавиха, защото бяха почивни дни и се наложи да почакам... днес е първи ден и сигурно също бавят, но ще те фактурират, спокойно.

10 са много... да живей Продавалник!

# 335
  • София
И при мен се отваря само 4 -ти.

desislava_87, не разбрах кое е интересното. Поръчаните продукти може да са сто различни или сто еднакви. Като са ти ги поръчали-колкото, толкова.
Лично аз вероятно няма да продам нито 1 от т.н. парфюм. Не знам какво толкова са му харесали клиентите. Нищо ново като аромат, а и като трайност вероятно. Чакам си Блум-а.

Интересното е как да пусна поръчка за 600 лева при лимит 210.. нали все пак за това говорех

beljata - да , това с леката промяна в условията се забеляза май от доста представители Simple Smile дано наистина са коректни

# 336
Здравейте момичета!
От доста време ви чета но досега не съм писала в темата. Относно таблета - днес след 15 часа звънях до София за повече информация - момичето от кол центъра ми се стори че не е много наясно - първо ми каза че всичките 25 парфюма трябва да се пуснат в 1 поръчка, после каза че условието за таблета е кумулативно. С AVON се занимавам от много години и съм се нагледала на всякакви неща - и сега навярно ще има изпълнения.
И да не забравя - от утре на сайта на представителя ще има нещо като брояч с оставащите бройки от таблета.
Дано съм била полезна на някой!

# 337
  • София
Не се и надявам на подаръци, както предишните години. Не забравяйте смените по върховете и кой стои там. В моята зона също има нови лица, не е като едно време, определено.
Мрънкахме за конференциите, а сега ми липсват. И други неща ми липсват, ама времето се мени....
Аз имам страхотен сушоар, супер мощен е и чашките за кафенце.... Laughing

trampoline, изпревари ме. Не е истина-брояч за оставащите бройки. Не мога да повярвам. Да не се сбиете за таблета  #Crazy
Искам някой да се похвали, че 25 отделни клиента са поръчали парфюм, а не той да се набута и после да се чуди какво да ги прави. Защото всички сме наясно с кашона/кашоните под леглото.  Joy

# 338
  • Варна
Да видим дали все пак ще благоволят поне в К3 да ни сведат условията за клуб Мисис Алби... ако не решат и него да премахнат.

Това с брояча е интересно. Ще се дават по ред на поръчките, очевидно. Купувай, народе, не остана!

Не е проблем да се продадат 20-тина парфюма на 10-12 човека. Проблемът е да се продадат на брошурна цена.

# 339
  • София

Не е проблем да се продадат 20-тина парфюма на 10-12 човека. Проблемът е да се продадат на брошурна цена.

Аз за това говоря, а не да ги даваш за без пари. Затова и не се чудя, когато клиентите ни правят сметка. Даже скоро някой искаше Пур бланката на незнам си каква цена, само че тя си беше с фиксирана отстъпка. Е, как ще я дадеш на -50%, като ти е фактурирана на -10%?

# 340
Пуснах поръчката!И при мен се надвиши лимита,но като си направят сумата с процента,всичко трябва да е наред!Утре ще видим като ме фактурират! Peace
И между другото,в списание Focus условието е да се поръчат 25 парфюма в една поръчка!Иначе няма подарък! PeaceЧетете добре,за да няма след това изненадани!
И незнам какво толкова и харесвате на тази госпожа,която вдига телефона-Тренчева.....но аз не останах много доволна от обяснение и отношение  Naughty
Как се прави авансово плащане?Не че ще ми е нужно,но все пак ми стана интересно? Rolling Eyes

# 341
  • Варна
екита, не е така. Долу на страницата пише, че за таблета условието е кумулативно... но пише и че ще бъде доставен в К4, а днес се оказа, че ще е в периода К4-К6.

римар, за жалост, твърде много хора работят именно така, давайки отстъпката си на клиентите. Нормално е да се даде бонус на редовен и добре поръчващ клиент, но не винаги и не всичко. Може да се уважи с подарък или лек реверанс, понякога... обаче практиката да се дава всичко без печалба много пречи на тези, които се опитват да спазват логиката на работата в Ейвън. Защото обяснението "за да си поръчвам с отстъпка за мен", е нелепо. И ситуацията с Фем е най-малкия проблем. Тя е еднократна, винаги може да се обясни защо правиш отстъпка, само сега и само толкова. Но цялата лудост в Продавалник и начинът на работа, който споменах, не са от полза никому.

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 18:43 от beljata

# 342
  • София
това с продавалник ,направо е пълен ужас!!!!!

авансовото плащане ,ми казаха от офиса че с номера на предната факрута си плащам сумата която ми е над лимита... и така няма да ми бъде спряна поръчката - дано и аз се изразявам правилно и ме разбирате ,извинявам се все пак !

# 343
екита, не е така. Долу на страницата пише, че за таблета условието е кумулативно... но пише и че ще бъде доставен в К4, а днес се оказа, че ще е в периода К4-К6.

римар, за жалост, твърде много хора работят именно така, давайки отстъпката си на клиентите. Нормално е да се даде бонус на редовен и добре поръчващ клиент, но не винаги и не всичко. Може да се уважи с подарък или лек реверанс, понякога... обаче практиката да се дава всичко без печалба много пречи на тези, които се опитват да спазват логиката на работата в Ейвън. Защото обяснението "за да си поръчвам с отстъпка за мен", е нелепо. И ситуацията с Фем е най-малкия проблем. Тя е еднократна, винаги може да се обясни защо правиш отстъпка, само сега и само толкова. Но цялата лудост в Продавалник и начинът на работа, който споменах, не са от полза никому.
Извинявам се,сега прочетох по-внимателно!Пише да се изпълни условието в една поръчка,но за % става въпрос.Иначе за таблета пише точно така,както казвате! Embarassed
това с продавалник ,направо е пълен ужас!!!!!

авансовото плащане ,ми казаха от офиса че с номера на предната факрута си плащам сумата която ми е над лимита... и така няма да ми бъде спряна поръчката - дано и аз се изразявам правилно и ме разбирате ,извинявам се все пак !
Разбрах те  Hug

# 344
Лидерите на екипи нямат право да участват в мотивационната за таблета.

Общи условия

Активация на акаунт