Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 650
  • 381
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета. Някой може ли да ми каже какво е това - 7108-4 1 1 EURO OFFER C02 BG 4901990000
 Hямa в нaличнocт, нe пopъчвaй!

# 316
Това е листовката с офертите за по 1,99 лв, която важеше за кампания 2.

# 317
Това е листовката с офертите за по 1,99 лв, която важеше за кампания 2.

Мерси. Интересно, аз не съм я поръчвала, но ми стои във фактурата , при продукти по недостиг.
 Мостри FEMME от 1,5 мм няма.

# 318
Тя е от безплатните материали. Най-вероятно е трябвало да ти я пратят с миналия кашон, но се е била изчерпала и затова сега ти се влачи във фактурата.

# 319
Защо така в каталозите вече няма от червилата Perfect Kiss, в К03 са само някои от нюансите, а в К04 го няма. Дали по-нататък ще го има или не?
Как ме е яд, че не поръчах преди, а чак сега ми дойде мерака!...  Rolling Eyes

# 320
  • Стара Загора
Защо така в каталозите вече няма от червилата Perfect Kiss, в К03 са само някои от нюансите, а в К04 го няма. Дали по-нататък ще го има или не?
Как ме е яд, че не поръчах преди, а чак сега ми дойде мерака!...  Rolling Eyes

Спират някои цветове. И аз чакам да пуснат пак в някой каталог Make out Red & Deep Orchid, че искам да взема за приятелка първото и второто за мен. Blush
Сигурно не са търсени много, а и сега има нова серия. Ще се появят на страниците с намаления, след това в нетните и идват нови. Peace

# 321
Момичета, вече може да се пуска поръчка за К3  Simple Smile

# 322
Момичета, вече може да се пуска поръчка за К3  Simple Smile

Сайтът е обновен напълно. значи може.

# 323
  • Варна
Дали забелязвате, че в началната страница липсва мотивационната за Фем? И че Фокус 3 не се отваря?
Дано няма неприятни изненади!

# 324
  • София
само каталога не се отваря,иначе поръчка може да се пуска вече Simple Smile

# 325
Пуснах поръчката. Надхвърлих кредитния си лимит по цени от брошура, с отстъпката всичко ще е наред, но да видим какво ще се случи с поръчката. Дано да не ми я задържат. Praynig Подаръците за над 25 бройки, са до изчерпване на количествата, вече е качено програмата и има и други пояснения. Успех на всички! Hug

# 326
  • София
в една поръчка ли трябва да са парфюмите...моят лимит е само 210 лева? Как да поръчам всички на веднъж

# 327
  • Варна
Дали забелязвате, че в началната страница липсва мотивационната за Фем? И че Фокус 3 не се отваря?
Дано няма неприятни изненади!
само каталога не се отваря,иначе поръчка може да се пуска вече Simple Smile

desislava_87
, никъде в поста си не казвам, че не може да се пуска поръчка или че не може да се отваря каталога!
Липсата на мотивационната на Фем, както и невъзможността за отваряне на Фокуса, не са съвсем случайни. Забелязахте ли новите условия при появата на мотивационната след 15 ч.?

Не можеш да поръчаш всички парфюми. Раздели ги на порции. Количеството за таблета е кумулативно, т.е. смятат се бройките , поръчани през цялата кампания. Гледай да са на порции от минимум 4 бр., за да вземеш процента.

# 328
  • София

beljata - при мен фокуса се отваряше, какво имаш в предвид  "че не са случайни? " ... пуснах всички парфюми с авансово плащане ...това е др вариант в случая!

# 329
  • Варна
Следващото изречение в поста ми обяснява защо мисля, че не са случайни.

Можеше да кажеш, че ти се отваря фокуса и това е. При мен се отваря само 4 и в момента. Факт е, че новите условия за таблета, които ги няма във фокуса, се появиха в началната страница на сайта доста след другите мотивационни. Изчезна модела на таблета, появи се "до изчерпване на количествата" и опция за замяна. "Честито" на печелившите!

След като знаеш, че само авансово плащане те устройва, защо питаш как с лимит от 210 да ги поръчаш?

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 17:21 от beljata

Общи условия

Активация на акаунт