Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 669
  • 381
  •   1
Отговори
# 300
 smile3544

Изобщо няма да предлагам парфюма, ако някой сам пожелае - моля...
Ще стачкувам  Mr. Green

# 301
  • София, Западен парк
ЕЕе не нямам думи,  7 лева комплекта в продавалник, това нещо не е нормално. По-добре да ходят до магазина да си го вземат, щом са решили да се набутват толкова много  newsm78

Влязох в продавалника да погледна. Не видях такава цена. Имаше "по договаряне"?! Но пък видях офериран Спотлайт като парфюм, /а не тоалетна вода/. Как може такова нещо?! /Това е риторичен в-с/.

# 302
  • София, Западен парк
ЕЕе не нямам думи,  7 лева комплекта в продавалник, това нещо не е нормално. По-добре да ходят до магазина да си го вземат, щом са решили да се набутват толкова много  newsm78

Влязох в продавалника да погледна. Не видях такава цена.

Поправям се - да, така е, в секцията "Комплекти". Това може ли да е вярно?

# 303
Мини ароматите са съхранени за следваща поръчка. Аз поръчах няколко за подаръчета за клиентки. Обаче тук вече писаха,че са им заменени, така че вече никой не знае какво ще пристигне следващия път.

# 304
Мини ароматите са съхранени за следваща поръчка. Аз поръчах няколко за подаръчета за клиентки. Обаче тук вече писаха,че са им заменени, така че вече никой не знае какво ще пристигне следващия път.

А с какво са заменени, LRD? Ако е така, веднага поръчвам 5  Mr. Green

# 305
Нали смятате,че ако е 7 лв комплекта се набутва около 150 лв за тези бройки....а таблета струва 199 лв.Сами си правете изводите  Rolling Eyes Явно си мислят,че е някой таблет за 1000 лв  Laughing

# 306
ЕЕе не нямам думи,  7 лева комплекта в продавалник, това нещо не е нормално. По-добре да ходят до магазина да си го вземат, щом са решили да се набутват толкова много  newsm78

Влязох в продавалника да погледна. Не видях такава цена.

Поправям се - да, така е, в секцията "Комплекти". Това може ли да е вярно?

Видях те ли го, аз още немога да повярвам, това е луда работа. Жената сигурно ще поръча 25 и сега ги се чуди какво да ги прави, тя все едно си го е купила направо.... ужас ....  smile3555 smile3555 smile3555

# 307
Нали смятате,че ако е 7 лв комплекта се набутва около 150 лв за тези бройки....а таблета струва 199 лв.Сами си правете изводите  Rolling Eyes Явно си мислят,че е някой таблет за 1000 лв  Laughing

Тя сигурно въобще не го е проверила видяла таблет и край  Laughing Laughing Laughing

# 308
К03 Още не е започнала! какви 7 лева. Тя още не може да ги поръчва даже !
Пък ако ще да ги продава и за 5 Лева.

Аз никога не бих си купила нещо от продавалника ( лично мнение не искам да засегна никой , просто въпрос на човек). Предлаганото като ново и неотварян никога не можеш да си сигурен какво е всъщност. Препочитам Феммм на цена с макс отстъпка но от собственоръчно отворен кашон.

# 309
Ако във въпросният сайт към к-та предлагат и 7 лв. е тогава вече ще си поръчам  Mr. Green
Тези хора акъл имат ли? /Също риторичен въпрос/

Аз минавам да питам днес някой да е пускал поръчка? Аз още от ранни зори пратих моята, но фактура още няма  newsm78. Светех на зелено, но все пак искам да видя

# 310
Ако във въпросният сайт към к-та предлагат и 7 лв. е тогава вече ще си поръчам  Mr. Green
Тези хора акъл имат ли? /Също риторичен въпрос/

Аз минавам да питам днес някой да е пускал поръчка? Аз още от ранни зори пратих моята, но фактура още няма  newsm78. Светех на зелено, но все пак искам да видя

Аз пуснах днес поръчка и още към 9 часа ме фактурираха Simple Smile

# 311
Ох,още не е почнала кампанията,а се наситих да гледам Avon Femme,това където и да отворя в продавалник само него виждам,тук в темата пак за него,Avon взе и реклама  по телевизията пусна. Леле 1 таблет какво прави  #Crazy

# 312
Преди време имаше снимки на боядисани коси с боите на ейвън, някой да ми помогне да погледна русите варианти моля...  bouquet

# 313
  • София
някой да ми помогне да погледна русите варианти моля...

Аз имам три:
http://yvette75.snimka.bg/details/avon.445771.26593154
http://yvette75.snimka.bg/details/avon.445771.28640873

# 314

Аз имам три:
http://yvette75.snimka.bg/details/avon.445771.26593154
http://yvette75.snimka.bg/details/avon.445771.28640873
[/quote]
Благодаря! В каталога 8.1 е дадено толкова тъмно, а на снимката съвсем светъл цвят, затова искам да видя снимките вдействителност как са.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт