Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 678
  • 381
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Русе
_re_ge     bouquet

# 287
 _re_ge , мини ароматите са в недостиг. Моят списък с такива се увеличава, има да си чакам...Колко време може продукт да се чака така, има ли срок ?

# 288
Ре,  smile3525. Има надежда да дочакам моя Heart. Появява се в украинския каталог, а ти каза, че той най се доближава до нашия.

Може да се смеете, но моля някой да ми обясни откъде в сайта се влиза в спеиланите интернет оферти за клиенти (не линк, а обянмнение).

# 289
От Поръчай с един клик , като си влезеш в сайта и слезеш долу- гледаш вдясно под или над Важните съобщения.

svetlu6ka6, три кампании. После ги изтриват. Ти можеш също да се откажеш от тях, като се обадиш в колцентара и им го кажеш.

_re_ge , Heart Eyes!

# 290
 ASTILLA , благодаря!

# 291
_re_ge , мини ароматите са в недостиг. Моят списък с такива се увеличава, има да си чакам...Колко време може продукт да се чака така, има ли срок ?

Светулка благодаря.
А би ли ми казала с каква опция са - няма в наличност не поръчвай или недостиг.
ако е с първата няма да бъдат получени никога, ако е втората все пак има надежда.

# 292

Светулка благодаря.
А би ли ми казала с каква опция са - няма в наличност не поръчвай или недостиг.
ако е с първата няма да бъдат получени никога, ако е втората все пак има надежда.
Simple Smile  И аз се присъединявам към въпроса!

# 293
Ре,  smile3525. Има надежда да дочакам моя Heart. Появява се в украинския каталог, а ти каза, че той най се доближава до нашия.

Може да се смеете, но моля някой да ми обясни откъде в сайта се влиза в спеиланите интернет оферти за клиенти (не линк, а обянмнение).

Какъв беше,не си го спомням,за лято,за зима newsm78? Прилича ли на някои от сегашните?  bouquet

# 294
  • на североизток от Рая
 Аз си го спомням този аромат ТТА Heart. Прекрасен е, но сякаш не мога да го оприлича на никой друг парфюм. Има една плътност в аромата, много  е траен, като всички парфюми от тази серия.
Остана сега да пуснат и Always, също прекрасен, особено за пролет-лято.

# 295
Аз си го спомням този аромат ТТА Heart. Прекрасен е, но сякаш не мога да го оприлича на никой друг парфюм. Има една плътност в аромата, много  е траен, като всички парфюми от тази серия.
Остана сега да пуснат и Always, също прекрасен, особено за пролет-лято.
Благодаря,мила! Ще го видим, като му дойде времето.  bouquet Joy

# 296
ЕЕе не нямам думи,  7 лева комплекта в продавалник, това нещо не е нормално. По-добре да ходят до магазина да си го вземат, щом са решили да се набутват толкова много  newsm78

# 297
Кой комплект, моля?

# 298

Femme тройката - парфюм дезодорант и лосион.

Ре,  smile3525. Има надежда да дочакам моя Heart. Появява се в украинския каталог, а ти каза, че той най се доближава до нашия.

Влизаш си в профила.
В дясно долу  има едно поле- поръчай с един клик, цъкваш на него.
Получават се няколко прозоерчета с полета отново в дясно:

Специални интернет оферти
Онлаин оферти за представители
Онлаин оферти за потребители
Продукти от лого колекция
допълнителни инструменти
магазин за мостри

цъкваш на подчертаното- онлаин оферти за потребители.

# 299

1000% за Avon Femme  Grinning Ох,тези хора чак до 7лв.,леле не ми го побира акъла. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт