Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 723
  • 381
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
ekita, и без линка бихме разбрали. Може да го махнеш. Сумата се формира от каталожните цени на продуктите. Процента важи за всичко, което не е на фиксиран процент, т.е. не важи за некозметични и за такива, които са на 10 % за сьответната кампания. Най-добре сама си следи каква сума си достигнала.

# 271
ekita, и без линка бихме разбрали. Може да го махнеш. Сумата се формира от каталожните цени на продуктите. Процента важи за всичко, което не е на фиксиран процент, т.е. не важи за некозметични и за такива, които са на 10 % за сьответната кампания. Най-добре сама си следи каква сума си достигнала.
Редактирах поста си Peace Благодаря! Hug

# 272
И при мен има недостиг- спреят Sensuelle е въобще липсващ, поне да беше заменен. Чакам втора кампания демото на Сити ръш. Демото е в недостиг!!!!  #Crazy  Писах вече,че не получих златната емулсия намалената Аню. Обадих се, чаках да ми отговорят-нищооо и на другия ден отново звънях. Но този път- ура- Ирена Тренева на телефона. Искам да ви кажа ,че на третата дума разбра за какво иде реч, на предната три пъти и обяснявах. Ядоса се,че никой не ми се е обадил и само след 5 мин. ми се обади  предната и обясни, че имат проблем и ще я получа после. Понеже съм сигурна,че от Ейвън четат този форум, имам молба- ако може  само Ирена Тренева да отговаря в колцентъра.

# 273
Момичета, може и да е коментирано, но пропуснах миналата тема  Blush

Този спрей с лавандула
Скрит текст:
в каталозите (К2 и К3) е посочен като спрей за тяло, а на снимката и на продукта пише, че е за завивки - "pillow mist. Кое е вярното?!  ooooh!

Помня, че някой беше писал, че се е пръскал с него и чак сега се загледах в картинката. А вече пътува към мен с идеята да е спрей за тяло и може клиентката да го откаже.  Rolling Eyes

Моя клиентка си поръча от него и аз и го предлагам като спрей за тяло,тя като  го получила и прочела ми казва,че е спрей за спално бельо.Каза ми "няма нищо,пак ще ми свърши работа",но защо заблуждават?? newsm78

# 274
Добре едно нещо не мога да разбера! Извинявам се предварително ако лицето за което говоря е в този форум,не искам да обиждам никого!

Едно от лицата на продавалник е denkata1976,тази жена постоянно пуска обяви,всеки ден получава оценки,което означава закупени продукти и ги пуска на безбожно ниски цени. Аз дори с отстъпка не мога да ги сметна на тези цени.Аз не че съм невинна,също използвам продавалник,но за продукти,които съм поръчала,за да допълня поръчката си.Ами по нея като съдя се вади много от продавалник,освен всички да се набутваме и да пускаме на безбожно ниски цени и така.Нямаме приятели на които да предлагаме.
Отново се извинявам,дори да не съм права,просто това е моето мнение.
Чувствам се обидена заради моя труд,който полагам заради хора като въпросния потребител.

Пазарувала съм от въпросната потребителка и съм на мнение, че е много точна  Peace.Взех си ета този парфюм на Ори, нов, на супер изгодна цена -

Тогава и аз се замислих, как успява да предлага на такива цени и допускам, че е координатор и за нея остава в + координаторския бонус.

За сърдене и дума не може да става - всеки сам си преценява как да продава продуктите.Намерила е начин (вярвам, че не работи на минус  Laughing), при който и тя и клиентите са доволни.
Аз не се сърдя,аз също съм координатор и също мога да пускам с такава отстъпка. Просто ми е интересно,морално ли е да се прави така? Като работим за една фирма,вместо да си помагаме се прецакваме?Според теб това е нормално,стига тя за себе си да печели нещо(ако въобще печели),а ние с честен труд да ги търсим?  newsm78

# 275
  • на североизток от Рая
 vippuhi , ами  и ти пускай такива оферти в продавалник. Недей се дразни на решенията на хората.

А и щом като като координатор се възползваш от разни недостижими за обикновения представител облаги, ползвай ги.  Проблеми? Никакви.  bowuu

# 276
vippuhi , ами  и ти пускай такива оферти в продавалник. Недей се дразни на решенията на хората.

А и щом като като координатор се възползваш от разни недостижими за обикновения представител облаги, ползвай ги.  Проблеми? Никакви.  bowuu
Това е най-лесно,но защо вместо това да правя (да гледам само себе си),не помагам на другите с мои поръчки (както помагам на екипа си) и също така да взимам пазара на другите колеги от другите градове?
Нищо,явно аз съм с други разбирания,не че съм много голяма на 16 съм,но не мисля,че е нормално да се омаловажава труда на другите представители,затова,че някой станал координатор.
Както и да е,то е ясно,че няма как да променим хората,просто изразих своето възмущение. Hug

# 277
Понеже съм сигурна,че от Ейвън четат този форум, имам молба- ако може  само Ирена Тренева да отговаря в колцентъра.

И на мен ми е любимка, затова и аз подкрепям тази молба. Като питам винаги разбира какво питам. Иначе има някой други в кол-центъра които просто не разбират и след две три преповтаряния. Или ми дават грешна информация като отговор. Мисля си, че за да разбреше какво пита представител трябва да можеш " Да мислиш по представителски!" , а не просто да си телефонист в кол-центъра.

Как може да питаш подобно нещо? Ти съвест имаш ли или си я пратила в отпуска. Моята отдавна си почива от Ейвън.

newsm62 И аз имам съвест в отпуска.  LaughingХайде и с мен така да сбъркат.  Praynig
Този шал е и колан, имам рокля, вълнена, на която пасва.

Знам че за шала се търсеше инфо в темата и щях да предложа на Инка да ощастливи някой с него на цената на един гребен. Ще има да я споменават с благодарност дълго време.

Това е най-лесно,но защо вместо това да правя (да гледам само себе си),не помагам на другите с мои поръчки (както помагам на екипа си) и ...

е хайде сега, честно казано не искам да се заяждам  Hug Hug Hug, но "помагам" е когато няма материална изгода. Няма никой по-материално заинтересован от теб екипа ти да работи. това си е типичен координаторски трик ...

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 00:29 от _re_ge

# 278
  • на североизток от Рая

Нищо,явно аз съм с други разбирания,не че съм много голяма на 16 съм,

И си координатор на 16?! Получава ли ти се?  Rolling Eyes

# 279
Ами не е координаторски трик,не съм за малките проценти,които дават просто гледам да им помогна,защото знам какво е да си представител и заради такива продавалци да нямаш поръчки.

Да справям се без проблем! Екипа ми се състои от дами доста по-големи от мен. Не мисля,че възрастта е определящ фактор в този случай Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 23:55 от vippuhi

# 280
  • Варна
vippuhi, не се обяснявай, момиче. Работи си, както досега.
Огромният брой представители, което е заслуга на компанията и начина на мислене и действие, които се демонстрират покрай новия парфюм от самите представители, са неща, които не зависят от нас, макар да пречат и на нас. По-рано написах какво мисля за бисерите в продавалник, но ни най-малко не се сърдя... отдавна спрях да се възмущавам от хорските постъпки. Опорочи се начина на работа, но няма как да се очаква друго. Свиркай си и действай, както си знаеш.  bouquet

# 281
  • Бургас
Цитат
Знам че за шала се търсеше инфо в темата и щях да предложа на Инка да ощастливи някой с него на цената на един гребен. Ще има да я споменават с благодарност дълго време.

Дъщерята залепна за шала..неин късмет бил..На моята скромна талия не се хваща Joyпоне още 4см че да му срещна двата края.На врата пак не става,че съм и късоврата на всичкото отгоре Joy
Ми дебела съм,имам проблем с килограмите от дете

# 282
Цитат

Дъщерята залепна за шала..неин късмет бил..На моята скромна талия не се хваща Joyпоне още 4см че да му срещна двата края.На врата пак не става,че съм и късоврата на всичкото отгоре Joy
Ми дебела съм,имам проблем с килограмите от дете

Ползвай си го със здраве, такива "подаръци" НЕ връщам. Да са гледали какво слагат и без това сме си го платили многократно.

# 283
Дъщерята залепна за шала..неин късмет бил..

Ами детето било с късмет. Хубаво е когато такива "грешки" си намират притежателя.

Да разбирам ли че мини ароматите от 1,99 са в недостиг или под надслов- няма в наличност не поръчвай?

# 284
  • София
Подкрепям ви момичета Ирена Тренева отговаря много адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт