Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 745
  • 381
  •   1
Отговори
# 225
  • Кюстендил
И на мен така ми се струва  Mr. Green

# 226
  • София, Западен парк
може да не съм права, но би трябвало да са заредили достатъчно - това е нов продукт, а се и очакват много поръчки все пак.

# 227
Май ще има недостиг  на парфюми, като гледам. Simple Smile

Според мен ще има недостиг на таблети  Mr. Green, както във всяка мотивационна- последните ще получат някое пончо или какво още изпращаха там при недостиг ........ ooooh!.

# 228
И аз съвсем да довърша, според мен ще има недостиг на парфюми, подаръците към тях и на таблети.  Mr. Green Не съм песимист, но при досегашните ми впечатления, ще има най-малкото дълго чакане, в някоя кампания да пристигнат всички неща.

# 229
  • о`майна лунна нощ е
Дано имате фейсбуци, че постнах снимките на чадъра Kaci там.
Скрит текст:

Знам, знам, че ме обичате  bowuu

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 14:49 от `ТуиГ

# 230
  • Бургас
И аз съвсем да довърша, според мен ще има недостиг на парфюми, подаръците към тях и на таблети.  Mr. Green Не съм песимист, но при досегашните ми впечатления, ще има най-малкото дълго чакане, в някоя кампания да пристигнат всички неща.
Няма значение,важното е ,че вече са пуснати в Продавалник Grinning

Аз пуснах скромна поръчка.Докато я пусках мернах пила за пети на1.90 и взех че я поръчах,дали става?

# 231
  • на североизток от Рая
Ха ха ха, в Продавалник. Вече напускаха ли си изобилието там?!  Mr. Green

Аз днес си взех кашона. За себе си взех комплекта на АТ от Фокуса. / с колаген, за по-плътна коса/.
 Пробвах на суха коса терапията без отмиване. Ароматът е неустоим. Стандартния аромат на серията, всъщност, но усетих и нещо още по-приятно. Пръска се на влажна коса в корените и се оформя косата после. Аз пръснах на суха коса, поразресах, като някакъв фиксатор е. Има лека лепкавост косата. Стои бухнала наистина. Ще го ползвам довечера и на влажна коса, но като първо впечатление съм много доволна. Ще пробвам и шампоана.

# 232
  • Бургас
Цитат

Даже с евентуални дати на доставка.Цените варират Joy
Изобщо няма да се пъна.В последно време мотивационните изобщо не ме мотивират.Ако стане от самдсебе си-добре,ако не здраве да е...

# 233
  • на североизток от Рая
 Охооо, аз отдааавна не се пъна. Ама ме изненадват тези с кашоните, дето поръчват, поръчват, после из цялата им къща кашони и торби с туби и тубички.

Една чанта май си харесах, че даже и две. Едната е във Фокуса, обаче като не съм видяла кожата наживо, хич не ми се рискува.

Новото Фемме може и под 5 лв да го пуснат по-нататък, да си `развържат` вложените пари.

# 234
Изненадващо днес на работа колежките ми поръчаха 24 бр. AVON Femme-да не повярван.Никога не е имало такъв интерес от тяхна страна,но за всичко си има първи път.
Да се надявам,че ще стигнат и те както и подаръците,които са заявили,въпреки,че се съмнявам мнооого,но ще видиме.

# 235
Цитат

Изобщо няма да се пъна.В последно време мотивационните изобщо не ме мотивират.Ако стане от самдсебе си-добре,ако не здраве да е...
Да цените варират...12-13 лв и нагоре,но преди малко видях 9,99 лв Shocked

# 236
Цитат

Да цените варират...12-13 лв и нагоре,но преди малко видях 9,99 лв Shocked
Има и по 9лв.Simple Smile))

# 237
Добре едно нещо не мога да разбера! Извинявам се предварително ако лицето за което говоря е в този форум,не искам да обиждам никого!

Едно от лицата на продавалник е denkata1976,тази жена постоянно пуска обяви,всеки ден получава оценки,което означава закупени продукти и ги пуска на безбожно ниски цени. Аз дори с отстъпка не мога да ги сметна на тези цени.Аз не че съм невинна,също използвам продавалник,но за продукти,които съм поръчала,за да допълня поръчката си.Ами по нея като съдя се вади много от продавалник,освен всички да се набутваме и да пускаме на безбожно ниски цени и така.Нямаме приятели на които да предлагаме.
Отново се извинявам,дори да не съм права,просто това е моето мнение.
Чувствам се обидена заради моя труд,който полагам заради хора като въпросния потребител.

# 238
  • Варна
Сами си правим "услуги"...

И какво толкова ще направи въпросната дама повече от представителите, които ще продадат по 25 бр. на своята цена (което, само по себе си, също е неправилно, но поне не е със знак "-" във финансово отношение)... По-модерен таблет?... Или няколко?... По-доволни клиенти?... Ще "влезе" с по няколко лева на бройка, в резултат от което ще си купи половината таблет... обаче ще е "изиграла другите". Халал да са и!

Свещена глупост! Няма да се извинявам... ама хич!

Желая успех на тези, които ще се пробват честно да спечелят бонуса!

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 20:10 от beljata

# 239
  • Стара Загора
Внимавайте с продавалника. Има такива с по няколко профила и си пишат оценки сами. Peace

Общи условия

Активация на акаунт