Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 737
  • 381
  •   1
Отговори
# 210
- да идва и да помага на невероятни въпроси от новоназначени представителки.

Много ми хареса чувството ти за хумор. Свежо и точно.

Всеки минава през облъчването да става лидер на екип. отрезвените са много повече от зомбираните ... що ли така...  newsm78

Узи за теб

https://www.google.bg/search?q=avon+umbrella+sunflower&tbm=i … 1600&bih=1093

# 211
Здравейте! Може ли да ми дадете повече информация за кредитните карти на Райфайзенбанк, които са за представители. Какъв е кредитния лимит, какви са условията, как се кандидатства и струва ли си да се вземе такава карта. Предварително благодаря!

# 212
  • София
Re, както винаги си отличничка! Щеше ми се обаче личен коментар относно чадъра.  Peace

golden.heart, в сайта на ейвън има доста инфо по твоя въпрос - как се кандидатства и какви са условията. Като влезеш в профила си, на заглавната страница мисля че се намираше - търси линк "Райфайзен и Ейвън".
Най-общо, дали си струва да си вземеш кредитна карта като цяло зависи от това колко пазарувания би правила с нея - пазаруваш не пазаруваш, всеки месец имаш такса от 2 лева за поддръжка на картата. На година това прави 24 лева, така че ако не я ползваш активно, би могла да си ги похарчиш по-разумно тези пари.
А кредитният лимит се определя индивидуално, според данните за доходите си, които посочиш в молбата към банката.

# 213
Здравейте, защо немога да видя чантата и портмонето Sad и аз ще взема и чантата и портмонето и флашката, защото аз само от 3 до сега имам 800 лева, имам 30 парфюма и продължавам да събирам  Grinning

# 214
Здравейте, защо немога да видя чантата и портмонето Sad и аз ще взема и чантата и портмонето и флашката, защото аз само от 3 до сега имам 800 лева, имам 30 парфюма и продължавам да събирам  Grinning
За чантата и портмонето трябват поръчки и в другите кампании,не само в тази Peace

# 215
За чантата и портмонето трябват поръчки и в другите кампании,не само в тази Peace

Да видях, просто исках да кажа, че съм достигнала още в 3та кампания тези 750 лева където се искат от 3те кампании. Защо немога да видя снимките Sad.. само аз ли имам този проблем Sad

# 216

Да видях, просто исках да кажа, че съм достигнала още в 3та кампания тези 750 лева където се искат от 3те кампании. Защо немога да видя снимките Sad.. само аз ли имам този проблем Sad

Явно мотивацията е от К03 и затова я няма на сайта. Листовка са получили само тези които са правили поръчки около средата на кампанията. Предполагам всеки ще получи рано или късно.

Узи
чадъра не присъства в руските каталози и затова няма отзиви.
Намирам го за продажба  дори в червено ! но никъде никакви коментари по изделие.

Чакаме Туигъл да сподели !

# 217
  • о`майна лунна нощ е
Еѝ, без дъжд ще ме карате да правя фотосесия  Crossing Arms  Всъщност имам идея - ако го щракна в банята под течащия душ, брои ли се?  Довечера ще го изфотя и ще кача снимките .. или утре на хубава дневна светлина.

# 218
  • София, Западен парк
Червените чанта и портмоне и колието, снимани от листовката. Не са излезли много добре, но все пак е нещо. Белите ярки петна са от светкавицата, абстрахирайте се.
http://borryana.snimka.bg/photos-from-gsm/avon.800878.32536049
http://borryana.snimka.bg/photos-from-gsm/avon.800878.32536051
http://borryana.snimka.bg/photos-from-gsm/avon.800878.32536055
http://borryana.snimka.bg/photos-from-gsm/avon.800878.32536061
http://borryana.snimka.bg/photos-from-gsm/avon.800878.32536058

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 17:46 от bobi67

# 219
Еѝ, без дъжд ще ме карате да правя фотосесия  Crossing Arms  Всъщност имам идея - ако го щракна в банята под течащия душ, брои ли се?  Довечера ще го изфотя и ще кача снимките .. или утре на хубава дневна светлина.

Накарай домашните да духат и да симулират вятър  Joy

# 220
Момичета,здравейте.
Изненадващо ми поръчаха 7бр. AVON Femme.Ще има и още.Ако някоя от вас няма да се бори,пък има поръчани свиркайте хем да допълня бройката,хем ще е на обявеният % в мотивацията

# 221
и чантата и портмонето ми харесват, но защо са червениии, айде портмонето така и така, но чантата  Grinning ако беше черна щеше да е още по хубава  Simple Smile, айде да не се оплаквам много, добре че и това са решили   Grinning

# 222
Re, както винаги си отличничка! Щеше ми се обаче личен коментар относно чадъра.  Peace

golden.heart, в сайта на ейвън има доста инфо по твоя въпрос - как се кандидатства и какви са условията. Като влезеш в профила си, на заглавната страница мисля че се намираше - търси линк "Райфайзен и Ейвън".
Най-общо, дали си струва да си вземеш кредитна карта като цяло зависи от това колко пазарувания би правила с нея - пазаруваш не пазаруваш, всеки месец имаш такса от 2 лева за поддръжка на картата. На година това прави 24 лева, така че ако не я ползваш активно, би могла да си ги похарчиш по-разумно тези пари.
А кредитният лимит се определя индивидуално, според данните за доходите си, които посочиш в молбата към банката.
Аз вчера писах молба за тази карта.Кредитния лимит не се определя от доходите,въобще не ги считат.Определя се от това колко време си представител и дали си редовен с плащането на фактурите също и колко горе-долу поръчки пускаш.Аз лично реших,че няма да тегля от нея пари само ще внасям,че много голяма такса за теглене имат. Но сега като станах лидер и ще плащам на моите представители чрез нея и ще спестявам 1 лв. както на мен така и на тях. + това има някаква програма за всеки  лев получаваш 1 точка и при 1000 точки мисля  беше получаваш 10лв. ваучер за покупки от Avon.Не е много на  далавера ама да има,че не ми се разкарва по банки и клонове постоянно за всяка фактура,удобство си е.  Hug

# 223
Също така, може да плащаш не само фактури, а и в магазините, бензиностанции и т.н. Когато плащаш с картата няма допълнителна такса. А с ваучерите, които получаваш си намаляваш плащането към ейвън, което си е плюс. Сумата, за която ти дават ваучер за отчитания период е до отпуснатия ти кредитен лимит.

# 224
  • София
Май ще има недостиг  на парфюми, като гледам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт