Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 713
  • 381
  •   1
Отговори
# 195
re_ge_, тази флашка като бижу ми харесва повече от предните две. Има формата на сърце и е инкрустирана с малки червени фасетирани камъчета в червено. Много е симпатично! С малко нестандартен дизайн. Ако се класирам, ще си го нося с удоволствие. Колегите ми завидяха за предните две и ме питаха откъде  и как могат да си вземат и те такива.

Благодаря за отовора  Hug
Представям си за какво говориш, трябва да изглежда готино , особено в съчетание с чантата  и портмонето Wink

# 196
Предполагам съвсем скоро ще качат снимки на началната страницана сайта, за да съблазняваме неустоимо!

# 197
Някой питаше за часовника от К03 Натали ли беше

ето го

Астилла,
странно защо тази листовка се появява от средата на кампанията а не от началото й.
в крайна сметка всеки който все пак е решил да опита да спечели  чанта , портмомен или флашка да си измести част от продуктите към К03 за да си повдигне там нивото. Това е едно просто планиране и е хубаво всеки да има информацията за мотивациите в обозримото бъдеще.

# 198
Напоследък пускам 3-4 малки поръчки за около 50-60 лв. и хич не съм обърнала внимание, кога точно пратиха листовката. Обаче я получих, след като видях подаръците в офиса при едно обучение
Скрит текст:
миналата неделя
. Много недомислици има в Ейвън, но  и в работата е така. Определено Ейвън нямат интерес към хора като нас или поне аз съм останала с това впечатление. Аз съм инатлива и с каквото  мога ги дера. Grinning

# 199
Определено Ейвън нямат интерес към хора като нас или поне аз съм останала с това впечатление. Аз съм инатлива и с каквото  мога ги дера. Grinning

Всеки що годе мислещ стига до същия извод.

ето нещо любопитно - каталог 06 британски.

http://avonbrochures.co.uk/Avon_Brochure_6_2014/

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Йо-хо-хо ... на стр.95 от английския каталог са дали онези аромати /пудра, парфюм и дезодорант/, които ни подариха преди повече от 2 години?!?! С удоволствие съобщавам на аудиторията, че на следващото прахосмучене у дома, ще приключа с парфюма от този комплект. Чудесно си паснаха с филтъра на прахосмукачката. Аз фуча, след мен - пролет  Mr. Green

# 201
  • на североизток от Рая
 Ха-ха, Туиг, твоята прахосмукачка много я ласкаеш.  Laughing

Аз го размених този парфюм отдавна. Пудрата ми стои, нея я харесах, душ-гел нямаше ли от серията. Че май имам в банята точно такъв.

Да ви покажа една чанта, имах я поръчана в миналата кампания, сега не знам има ли я в каталог.
 Две снимки показвам, еднакви са, но не знам на коя по-добре личи кожата. Приятна  е на пипане, през рамо се носи. При интерес ще потърся името й в миналия каталог.

Скрит текст:

Преди час пуснах поръчка. Всичко позеленяMr. Green

# 202
  • Бургас
Я да изпърхам леко и аз тук, че току виж ме заметат и мен от почетния списък и ще има да подсмърчам в ъгъла Crazy

Ни съм сияйна аз, ни работна, ни  нищо. Имам зашеметяващата поръчка от около 11 леФа, не се възползвах от офертите за 2 лв (ама и не знаех, че ги има) и 'ич не ми дреме май вече за ейвънци. Но пък ме зарадваха с връщането на любимия ми Ин Блуум, въпреки че още си имам половин шУшенце от запасите Flutter

Много ви  Hug всички приятелчета тук и ми липсват раздумките (не че не чета от време на време, но все набързо и по диагонал Tired), ама толкова проблеми имам сега на главата, че пушека отдалече се вижда Confused

# 203
  • София
Сигурно ли е, че е стария Ин Блуум, а не нещо осъвременено?

# 204
Брадице  Hug пърхай по-често, че липсваш много.Целувки на малкото слънце  Heart Eyes.

Сигурно ли е, че е стария Ин Блуум, а не нещо осъвременено?
Старият трябва да е.За какво им е да го променят.Ако изменят  леко състава е по-логично да му дадат и ново име.

Нелка, взех си я и аз тази чанта.Не е чудо невиждано, но става.Ако бяха сложили дъно и по-прибран цип щеше да е идеална.На другите ми два критерия отговаря - не е голяма и се носи през рамо. Кожата е доста добра.Има я и в следващия каталог(03).Използвам случая да благодаря още веднъж на момичетата, които снимат брошурите   bouquet .

# 205
  • на североизток от Рая

Нелка, взех си я и аз тази чанта.Не е чудо невиждано, но става.

bowuu Благодаря, че ме споменаваш.

Чантата стои добре на момичето, което си я взе. Връзва се със стила му. Аз точно такива не харесвам, но пък съм се навила да си купя чанта за през рамо. Такава нямам.

Брадичке, не знам какво да ти кажа. Толкова рядко пишеш, а така ми липсваш...Знаеш си, сигурна съм. Силно прегърни Малечко и го нацелувай!  Heart Eyes

Имам си фактура, но не се отвори, сега ще пробвам с Експлорера, с него се получава.

# 206
  • о`майна лунна нощ е
Ох, толкова съм развълнувана! Теглих чертата на трите поръчки тази кампания. След като успях да се преборя със сметките, излиза, че тази кампания дори съм на +. Печалбата ми е 0,86 лв. Ще се пръсна от гордост  Mr. Green

Все пак в своя защита искам да кажа, че заредих доволно парфюми, обзаведох се с шампоан за тяло /иху - ще се изкъпя/ и черешката в личната ми поръчка - чадърът със слънчоглед от Демото.

# 207
И аз да се включа... Направих общо взето 200 и някой лев поръчки. newsm44 Много изненадващо на този скучен каталог.Явно хората се посъвзеха от празниците.  newsm62 Напоследък взех по-рядко да взимам участие,но да се похваля,станах лидер на екип.Е сега малко повечко ще се напънем,па да вземем да го пресушим тоя Avon.  Laughing

# 208
  • София
... и черешката в личната ми поръчка - чадърът със слънчоглед от Демото.

Добре ли е чадърът? Пасни некоя снимка  Blush

# 209
  • на североизток от Рая
..............,но да се похваля,станах лидер на екип.

Честито!

И Такинка стана лидер и изчезна. А пък трябва да е обратното - да идва и да помага на невероятни въпроси от новоназначени представителки.

Общи условия

Активация на акаунт