Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 612
  • 381
  •   1
Отговори
# 45

Аз получих листовка днес,но вече бях пуснала все пак поръчката и не ме блазни,за да пусна втора специално за тези неща.

Как се поръчва на тези цени? Ако имаш само 50 лв.поръчка, можеш да вземаш по 1 от 4-те на тази цена или по 4 от единия вид само или как? Е, не мога да разбера.
може да поръчаш неограничен брой и от 4те продукта

# 46
  • Русе

Феята отдавна не пише тук. Не трябва ли да се махне от първата страница?

Не се заяждам, но като погледнем и ти не си от най-активните. Последно си писала в темата за обсъждане на продукти:  Вт., 05 Ноем. 2013, 07:35.  Защо предлагаш някой да се махне от начална страница, какво ти пречи?

# 47
  • София, Западен парк

Аз получих листовка днес,но вече бях пуснала все пак поръчката и не ме блазни,за да пусна втора специално за тези неща.

Как се поръчва на тези цени? Ако имаш само 50 лв.поръчка, можеш да вземаш по 1 от 4-те на тази цена или по 4 от единия вид само или как? Е, не мога да разбера.
Мерси! Все пак това сигурно ли е, да не дойде фактура с високите цени? /за поръчаните повече от 1 брой от вид?/ Просто ми е странно, обикновено има ограничение до 1 бр.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 18:41 от bobi67

# 48
Офертата от СИП за двата парфюма за 24,90 участва ли във формирането на отстъпка и ползва ли такава? Има ли ограничения в бройката, която можеш да поръчаш?

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 18:36 от golden.heart

# 49

Мерси! Все пак това сигурно ли е, да не дойде фактура с високите цени? /за поръчаните повече от 1 брой от вид?/ Просто ми е странно, обикновено има ограничение до 1 бр.
Отдолу на допълнителна информация пише,че може да се поръчват неограничен брой продукти от всеки вид  Peace

# 50
Привет,момичета! Има ли,вече К04/2014.Интересно ми е да го разгледам   bouquet

# 51
Кате, благодаря да темата!  bouquet Получих си подаръците към червилата и съм много доволна. Браво на тези, които вече имат поръчани от новите парфюми. И аз си казвам, че трудно ще продам 25 еднакви аромата, а пък отвътре ме човърка заради таблета /не, че си нямам или че е нещо особено/.   Blush Относно отстъпките на топ представителите от брошурите и мострите, ми казаха, че ще приспаднат автоматично отстъпките в най-скоро време. В сряда в Новотела ме поканиха на среща на топ представители, ще представят новости до 4-та кампания. Ако има нещо интересно ще пиша. Защо може да искаш да се махне някой, който помага, от първата страница? Thinking

# 52
Аз днес си взех кашона,ако успея ще го снимам и ще го кача.

# 53
Аз днес си взех кашона,ако успея ще го снимам и ще го кача.

Благодаря,много! Ще го чакам Simple Smile  bouquet

# 54
[Мерси! Все пак това сигурно ли е, да не дойде фактура с високите цени? /за поръчаните повече от 1 брой от вид?/ Просто ми е странно, обикновено има ограничение до 1 бр.

Днес в кашона бяха точно 9 от тези продукта с поръчка под 100 лева.
така че споко.

Офертата от СИП за двата парфюма за 24,90 участва ли във формирането на отстъпка и ползва ли такава? Има ли ограничения в бройката, която можеш да поръчаш?

Те е СИП но за потребители.
Формира процент и ползва достигнат.
Неограничена бройка. Свободни съчетания на 3-те мъжки и трите дамски аромати.

Изпуснала съм обсъждането на прочистването на списъка.
Защо се заядоха с Феята ?
Всеки понякога липсва за кратко или за дълго, Катето е достатъчно компетентна да се справя с тази задача без нашето мнение. а ако й трябва ще пусне анкетка кое как да се обновява и на какъв принцип. Аз лично не държа да съм на първа страница междудругото.

Агент Ниле  Hug

# 55
Момичета,част от К04.Другата половина,ако не успея сега ще е утре.
Не зная дали съм се справила,за първи път качвам снимки там.
Ето линка:          
       http://tedinikolaeva.snimka.bg/other/avon-k04.800675.32476002
Ако нещо не е наред казвайте как да го оправя.
Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 23:09 от mamita81

# 56
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета,част от К04.Другата половина,ако не успея сега ще е утре.
Не зная дали съм се справила,за първи път качвам снимки там.
Ето линка:          
       http://tedinikolaeva.snimka.bg/other/avon-k04.800675.32476002
Ако нещо не е наред казвайте как да го оправя.
Благодаря предварително.
Всичко се вижда! Peace Благодаря за положения труд!

# 57
  • Русе
..
Изпуснала съм обсъждането на прочистването на списъка.
Защо се заядоха с Феята ?
Всеки понякога липсва за кратко или за дълго, Катето е достатъчно компетентна да се справя с тази задача без нашето мнение. а ако й трябва ще пусне анкетка кое как да се обновява и на какъв принцип. Аз лично не държа да съм на първа страница междудругото.

Агент Ниле  Hug

И аз не знам, защо беше зададен този въпрос. Затова написах, че не се заяждам, а само прегледах кой кога е бил активен в темите. Вижда се, че Феичка пише в други теми. При нас може да има причини, за да не пише от предния месец. Всеки сам си знае. Wink

mamita81     bouquet

# 58

И аз не знам, защо беше зададен този въпрос. Затова написах, че не се заяждам, а само прегледах кой кога е бил активен в темите. Вижда се, че Феичка пише в други теми. При нас може да има причини, за да не пише от предния месец. Всеки сам си знае. Wink

Elinka
нямах теб  в  предвид а въпросната дама. Нейното ми звучи малко като заяждане защото тя явно пише рядко но пък се смята в час дали някой друг пише или не.
На първа страница има хора които не са писали от години- и какво от това , не виждам кой какво го бърка. Аз мисля че този списък дори не е нужен - който иска може  пише на лични на който реши представител ,независимо от районирането. То сякаш само за София е по в сила. За останалите градове е без голямо значение.

Мамита!
справила си е чудесно! Благодаря!
  bouquet

# 59
  • Русе
...
Elinka
нямах теб  в  предвид а въпросната дама. Нейното ми звучи малко като заяждане защото тя явно пише рядко но пък се смята в час дали някой друг пише или не.
На първа страница има хора които не са писали от години- и какво от това , не виждам кой какво го бърка. Аз мисля че този списък дори не е нужен - който иска може  пише на лични на който реши представител ,независимо от районирането. То сякаш само за София е по в сила. За останалите градове е без голямо значение.

Peace  И аз това имах в предвид. Разбрах, че не си визирала мен. Все пак знаем защо сме го написали с теб  Wink   

Спирам, за да не е спам вече.

Относно втора кампания - ще успеем с другарчетата дружно да пуснем утре вечер поръчка. А за таблет, както беше писано вече - няма смисъл.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт