Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 612
  • 381
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема. Чета редовно, макар че почти не пиша. Хиляди благодарности на Re ge за компетентните отговори! Сега търся отзиви за новото червило.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 17:39 от въртележка

# 31
Аз миналата кампания си взех мостра на това червило,показано на корицата....ами не е същото като картинката и не бих си взела червило. Naughty

# 32
  • Кюстендил
На картинка цветовете, никога не могат да излязат като реалните.  Пробвай мостри, така най-лесно и сигурно можеш да си избереш подходящ цвят. На мен като консистенция червилото много ми хареса, а пък и цветове си харесах няколко, но ще ги сведа до едно  Blush.

# 33
  • София
За съжалениее загубих вярната си клиентела по независещи от мен причини и май малко ще пасувам поне докато не започна работа (от там ако някоя колежка поръча...)

Същата работа и при мен със смяната на работата. Макар че вече почнах нова работа, още не мога да предложа каталог - толкова съм смотана, че понякога ме е яд на мен си. Ама то как да завържеш разговор, като и добър ден не ти казват  Whistling

На мен много ми допадна офертата за таблета, макар че имам, макар че е страшна набутвация и  макар че дори и 1 парфюм сигурно няма да ми поръчат (като цяло изключително рядко ми поръчват парфюми)  Laughing

# 34
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Феята отдавна не пише тук. Не трябва ли да се махне от първата страница?
Когато разполагам с малко повече свободно време, сядам и прелиствам целия списък, но съгласи се, че не ми е приоритет това, имам и други не маловажни ангажименти! Peace А Феята е била последно активна в нашата тема на  Вт., 17 Дек. 2013, 09:06, така че аз лично не го смятам за отдавна! Peace няма и месец дори!

# 35
Здравейте, получих си поръчката. Чантата и USB от 2-ро ниво са много хубави, чаках си с нетърпение. Продължавам с парфюмите  за таблета имам вече 9 Simple Smile Успешна кампания на всички. Аз приключих с този каталог Simple Smile

# 36
Здравейте ,
при мен кампанията засега върви добре. Надявам се да събера прилична поръчкаа.
Успешна кампанияя   bouquet

# 37
Взех си нещата Hug За сега и аз имам към 8 парфюма....дано да успея да ги събера Praynig

# 38
Аз се записвам да следя темата. Кампанията засега не върви особено добре, но нищо не се знае още.
А за таблет няма да се мъча, имам си. Grinning

# 39
Аз се записвам да следя темата. Кампанията засега не върви особено добре, но нищо не се знае още.
А за таблет няма да се мъча, имам си. Grinning
To и аз имам,но кой бяга от подарък  Wink

# 40
Благодаря за новата тема. Чета редовно, макар че почти не пиша. Хиляди благодарности на Re ge за компетентните отговори! Сега търся отзиви за новото червило.

Феята отдавна не пише тук. Не трябва ли да се махне от първата страница?
 Shocked Ми като почти не пишеш, какъв ти е проблема кой е на първа страница и кой не?

Получих смс за промо продукти на цена 1.99, при поръчка на мин. стойност 50лв в К2.Отивам да търся инфо в сайта, но ако някой е получил листовка за тази мотив.  (или е пускал поръчка с кодовете) да се похвали.

Намерих ги.Терапията за коса е мн. добро предложение  Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 14:15 от martinidan

# 41
Аз получих листовка днес,но вече бях пуснала все пак поръчката и не ме блазни,за да пусна втора специално за тези неща.

# 42
ekita , благодаря  Hug!

Намерих ги в сайта, но е добре да се видят навреме.Щеше да ме е яд да пропусна терапията на тази цена ( не съм я пробвала още).

Харесах си лилавия шал, заради дрънкулките.След като са написали "колие-шал", следва да го смятам като бижу или е от некозметични продукти? Ейвън пак с гатанки  Laughing.

# 43
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Да взема да се включа и в тази тема, че да не ме предложат за премахване от първа страница.  Crazy

Баси идеите дето им идват на някои.  ooooh!

Имам някаква поръчка, но не знам окончателно как ще е. Ще съм в играта, де. И този път. А как ми е едно скучно и еднообразно. Звъни ми днес едно момиче от Варна, беше ми представителка като бях координатор, не ме изоставя това дете. Има доста добра поръчка, как да й откажа. А имам и други дребни неща освен нейните.

Рени, ще те притесня на лични, че да не ангажирам аудиторията със себе си. Очаквай ме!  Hug

Кате,   bouquet! Отваряй си очите, задрасквай, добавяй в списъка заслужилите, върши си качествено работата.   Bulb

# 44
  • София, Западен парк

Аз получих листовка днес,но вече бях пуснала все пак поръчката и не ме блазни,за да пусна втора специално за тези неща.

Как се поръчва на тези цени? Ако имаш само 50 лв.поръчка, можеш да вземаш по 1 от 4-те на тази цена или по 4 от единия вид само или как? Е, не мога да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт