Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 619
  • 381
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,част от К04.Другата половина,ако не успея сега ще е утре.
Не зная дали съм се справила,за първи път качвам снимки там.
Ето линка:          
       http://tedinikolaeva.snimka.bg/other/avon-k04.800675.32476002
Ако нещо не е наред казвайте как да го оправя.
Благодаря предварително.
Благодаря  Hug   bouquet!

Връщат Ин блуум -а  Crazy! Знам, че има много почитатели. Мисля и аз да грабна един, солидарно  Heart Eyes.
Ако Фем от мотивационната с таблета е на хубавия процент, мога да съдействам на представител от темата (засега с 1 брой само).Капка по капка - може да се съберат 25 бр. и да отървем Ейвън от таблетите  Laughing.

# 61
Момичета, винаги ли се разминават нашите и руските каталози? В руския каталог 4 се завръща ТТА Heart, който ми е любим, а сега виждам в българския Ин блуум...

# 62
Координаторката ми казва, че от новите  парфюми и 25-те бройки ще са на високия процент. Има време ще се изясни. Peace Искам да попитам мъжкия Pure 02 наистина ли идва на 10 процента, след като в каталога не е обвързан с покупка на друг предмет, но е упоменато в панорамата? Също така малко по-напред пише ,че от интернет офертите може да се комбинират мъжките и дамските парфюми, така ли е наистина?

# 63
Благодаря и аз за каталога, още не съм пускала поръчка.
От вас разбрах за тези парфюми - 25 броя, та се върнах да чета. Не мога да преценя сега дали си заслужава да затворя толкова пари  newsm78. Може би ако имам поръчани поне 10 броя Thinking и са наистина на висок процент ще се набутам с останалите и ще имам подаръци за години напред  Joy за познати и роднини.

# 64
Също така малко по-напред пише ,че от интернет офертите може да се комбинират мъжките и дамските парфюми, така ли е наистина?

Да! аз питах в кол центъра защото ме интересуваше.

Момичета, винаги ли се разминават нашите и руските каталози? В руския каталог 4 се завръща ТТА Heart, който ми е любим, а сега виждам в българския Ин блуум...

Да има
но сякаш най-съвпадане с украинските. Обаче рано или късно аромата се появява и в руския и в нашия каталог. Понякога парфюма излиза при тях след няколко кампании след нас ( инстинкт примерно ) , а с блуума е обратното. Сякаш при тях го предлагаха там по нова година.
Така че ще се върне и при нас.

# 65
  • Стара Загора
Здравейте!

Да взема да се включа и в тази тема, че да не ме предложат за премахване от първа страница.  Crazy

Баси идеите дето им идват на някои.  ooooh!

Имам някаква поръчка, но не знам окончателно как ще е. Ще съм в играта, де. И този път. А как ми е едно скучно и еднообразно. Звъни ми днес едно момиче от Варна, беше ми представителка като бях координатор, не ме изоставя това дете. Има доста добра поръчка, как да й откажа. А имам и други дребни неща освен нейните.

Рени, ще те притесня на лични, че да не ангажирам аудиторията със себе си. Очаквай ме!  Hug

Кате,   bouquet! Отваряй си очите, задрасквай, добавяй в списъка заслужилите, върши си качествено работата.   Bulb

Току виж те изключили, включвай се по-често! Flutter

Скрит текст:

И аз макар, че имам от стария In Bloom още, мисля да взема и новия. Току виж ми хареса повече. Не че другия не става, но не заприпадах по него. Пазя го, защото има към 10 мл и е "rare". След години мога да му взема цяло състояние в ибей. Joy
А и Heart не познавам, ще се вземем и с него. Whistling Crazy

# 66
Това е парфюм концентрат, 30мл. Страхотен, траен аромат. Запазила съм капка в шишенцето и пазя вече няколко години. Дано скоро се появи отново.

# 67
  • на североизток от Рая
Здравейте!

Да взема да се включа и в тази тема, че да не ме предложат за премахване от първа страница.  Crazy

Току виж те изключили, включвай се по-често! Flutter

Ивче
,   Hug! Нали разбрахме, че има живот и извън Ейвън, та сега живея него. А дали съм в списъка, или не, все ми е тая. Намират ме и извън този ефир. Разбрах те, де.

Скрит текст:
Аз съм извън тази тема, пиша на други места. Засега поне там се задържам повече.

А тоя Ин блуум и аз го помня. Траен е, невероятно траен беше поне, имаше мноооого обожателки. Спряха го и започнаха едни въпроси защо, на които не намирахме отговор. А това е порочна ейвънска практика, спират желани и харесвани неща. Но пък ето че има и завръщане.  Simple Smile

# 68
Благодаря,за К04/2014,ще чакам и другата половина Simple Smile.Да ви питам за In Bloom,хубав ли е,не си го спомням newsm78. Споделете.  bouquet

# 69
  • на североизток от Рая
.Да ви питам за In Bloom,хубав ли е,не си го спомням newsm78. Споделете.  bouquet

Хубав е, да. Ама всеки вика `хубаво` на различни неща. А над твоя пост има вече две мнения за парфюма.

# 70
Координаторката ми казва, че от новите  парфюми и 25-те бройки ще са на високия процент. Има време ще се изясни. Peace Искам да попитам мъжкия Pure 02 наистина ли идва на 10 процента, след като в каталога не е обвързан с покупка на друг предмет, но е упоменато в панорамата? Също така малко по-напред пише ,че от интернет офертите може да се комбинират мъжките и дамските парфюми, така ли е наистина?
Нормално е да са на високия процент,все пак при 4 броя е високия процент.....ако искаш и 100 имай,пак трябва да е така Peace

# 71
.Да ви питам за In Bloom,хубав ли е,не си го спомням newsm78. Споделете.  bouquet

Хубав е, да. Ама всеки вика `хубаво` на различни неща. А над твоя пост има вече две мнения за парфюма.
Да права си Embarassed.Благодаря,значи става!

# 72
Здравейте и от мен!
За жалост тази кампания няма да пускам поръчка, защото нямам нито един клиент, а подаръците за осми март ще ги пазарувам през кампания3. Ако нещо се промени, веднага ще се разпиша, но не вярвам...четох доста добри отзиви за червилата, Фдт и пудрите от серията Лукс, та ако някой клиент ви пита, да знаете Simple Smile

# 73
Каталог, нетна i бутик 04 качени тук

https://plus.google.com/u/0/112755161844152358349/posts

# 74

Общи условия

Активация на акаунт