Бюро " Форумски справки "

• 55 569
  • 949
  •   1
Отговори
# 240
Някой помни ли една история от Клюкарника за една жена, забременяла от някакъв чернокож, запознали се в чатруум...много са ми мътни спомените, не помня точно за какво идеше реч Rolling Eyes

# 241
  • на село
Някой помни ли една история от Клюкарника за една жена, забременяла от някакъв чернокож, запознали се в чатруум...много са ми мътни спомените, не помня точно за какво идеше реч Rolling Eyes

А, тва го беше пуснала калпазанка и май си беше бъзик.
Темата бързо я изтриха.

# 242
  • Linz
Аз ще попитам по друг начин... Някой има ли представа къде живее истинския Е.М.- "Ватмана"?

# 243
  • Linz
Ясно- не е той Crossing Arms Язък Confused

А като се спомена за калпазанка- къде изчезна тя? newsm78

# 244
  • Кацнала на едно дърво.
Няма да кажа нищичко повече.
П.П. Да каже тази, която го е срещала "фейс ту фейс", ама ха.  Whistling

# 245

О не, не. Споменах Елф във връзка, че си е тръгнала и също липсва, а пишеше страхотно Peace
и все пак нека някой потвърди, че Елф и фиданката не са били в основата на нещата, в ортанизацията примерно. Те бяха администратори на новия форум, нали тъй? После към края фиданката/беше с друг ник тогаз/ започна да пише само като гост там.

Като толкова искате да знаете, ще ви кажа. За първи и последен път.
Инициатори на идеята за нов форум бяхме Тея, Елф, Хонда, Бялото гарванче и аз. Тогава все още се подвизавах като Фиданка.
Издънката с ЛСтата беше моя, защото претоварих сървъра без да съм искала. Покани не съм пращала на "избрани", а на всички мами от определени държави. Бяхме си разпределили тогава територии.
Причината за тази идея беше, че точно по това време сървъра на този форум често се скапваше, а това място за нас беше единствената връзка помежду ни и имахме желание да направим нещо подобно, но да е прилично стабилно.
Моята лична промяна тогава беше провокирана от семейни неприятности, за които тогава бяха известени Мамма и модераторите на чужбинския. Няма да коментирам сега подробности. Като положителен резултат за мен тогава се случи така, че не се разведох.
Другият форум го затвори Бялото гарванче, която беше администратор последно.

# 246
  • Boston, MA
Аз се мислех за що-годе нова, но от гореописаните истории само за Нана не бях чувала. МК я засякох, отцепническия форум помня, Десислава, Дробчо, Людмил ... пфуууу явно съм си истинска клюкарка.

Отивам да работя с чувство на задоволство.  bowuu

# 247
Разкажете за На-на,какво е станало?

# 248
Вече разказаха два пъти! Ай стига, дей!

# 249
Разкажете за На-на,какво е станало?
да бе, четете.

# 250
  • Paris
Мен ме интересува барабалекс кола ли си купи или си тури цици?

# 251
  • Ямбол
Мен ме интересува барабалекс кола ли си купи или си тури цици?
Цици Simple Smile

# 252
Да бе, и аз взех че писах за нана, пък сега като погледнах назад- тя спомената вече поне десет пъти.
Извинявам се.  Embarassed

Василиса, това сериозно ли е за ЕМ и Жоро01?

# 253
  • Linz
Мишон, поне разбрах със сигурност, че Жоро и Хемелеона (или Мерзавеца и буквата Омега (вече има една форумка Омега- да не стане пак грешка!)) не са едн и същ човек. Вторият се отказва да пише тук повече.

# 254
Я, и аз помня доста от споменатите по-горе неща.
Само историята с НаНа ми я преразказаха, когато стана дума - вече бяха изтрили темите за мнимата катастрофа.
Мама Кенга засякох след края на пуническите войни за и против кърменето. Никога не ми е била неприятна, а Меденката беше много сладко дете, сигурно още е такова.
Историята с Идърайза ме втрещи. Тя и съпругът й, за когото се твърдяха най-различни неща като ръководство на християнска секта, измами с имоти или нещо подобно, бяха отмъкнали децата в Доминика, а после Интерпол ги доведе в България след няколкогодишно издирване. Самата Идърайза започна темата с "О, ужас, взеха ни децата". И тъй като този форум е всичко друго, но не и анонимен - аудиторията му е по-голяма от тази на най-тиражните ежедневници, се появиха и адвокатката на майката, и нейна приятелка, ако се не лъжа, накрая започна да пише и едно от децата. Но така и не се разбра развързката. Дано децата са се отърсили от всичко това.

Общи условия

Активация на акаунт