Бюро " Форумски справки "

• 55 484
  • 949
  •   1
Отговори
# 435
Впрочем, виждала съм и други
с еднакви аватари. Но не съм
чувала някой да е бил баннат.
Виждала съм една кака с такъв
като моя аватар. Разните му там
мечета, прасета, зайчета, котета...

# 436
За тая сватба се говореше цял месец,как така си пропуснала...Те дори на събирането на форума в "Папа Джо" дойдоха само за малко на края Мама и Тати,направо от сватбата.

# 437
За тая сватба се говореше цял месец,как така си пропуснала...Те дори на събирането на форума в "Папа Джо" дойдоха само за малко на края Мама и Тати,направо от сватбата.

Брееей, брей....  Thinking

Отивам на фризьор аз! Heart Eyes

# 438
Мама Кенга я харесвах. Внасяше доста свеж полъх сред лигнята и сапунените мехури, които сварих в клюкарника, а и пишеше доста грамотно, пак за разлика от повечето постове във форума. А грамотният човек си е за уважение отвсякъде!
Не знам какви войни е водила по другите форуми, аз там не чета, чувах само отзвуци тук, както и забелязах няколкото й бана. Веднъж обаче срещнах нейно мнение, май в ДиС и ме смути не само тезата й, но и езикът. Като че ли не беше тя. Но пък може да е изпушила от банове и непрекъснатото кълване на другите кокошки. Знам ли?  newsm78
Това, което и до ден днешен не мога да проумея обаче е, защо няколко други съфорумки си позволяват много по-груб, че и вулгарен език, но не съм разбрала някоя от тях да е банната. Не ме питайте кои са, то постовете им сами говорят. Но пък с когото са се заяли, все е бил баннат.  Mr. Green

# 439
Ха Как`Сийка цели право в десятката! А де?

п.п.Хайде дайте някоя нова клюка, стана вече скучно да се дъвчат само 4 теми Rolling Eyes

# 440
  • Варна
Лиска, едва ли само зарад единия аватар са баннали Сопрано. Може би е имало нещо по-сериозно, което е останало скрито за нас. Така или иначе модове и админи не са длъжни да дават обяснения и са се възползвали от това свое право. И аз рева за Сопрано, ама ето на-няма го.
А имаше една девойка, която беше превзела ника на Бу. Тогава Бу беше някаква щука (или проклетница). Девойката беше пуснала тема в клю-то да пита знаем ли коктейли с ракия. Твърдеше, че я бъркали с истинската Бу  и и пишели въпроси свързани с кърменето на лични. А тя отговаряла съвсем адекватно и можела да замества истинската Бу.   Crazy Тогава се появиха съмнения, че това е баннатата Мама Кенга, която се е завърнала за отмъщение. В крайна сметка, след намеса на админите истинската Бу си възвърна своя си ник, а двойничката беше прекръстена на Буу (или нещо такова).

# 441
Благодаря за инфото за Сопранов.Щом Мама и Тати,въпреки присъствието си на сватбата му,не са помогнали,работата е сериозна.
Ми ако Сопранов им е дал кофти алкохол...
Мамма е скорпион все пак, знаете как са...

# 442
  • София
Онази провокация с ракията беше тъпа. Не е била МК.

# 443
  • Варна
Никой не казва, че фалшивата Бу е била МК. Някой просто изписа това си съмнение в темата за ракията. А аз просто го споменах.  Grinning

Ми ако Сопранов им е дал кофти алкохол...

hahaha Дали?

# 444
А имаше една девойка, която беше превзела ника на Бу. Тогава Бу беше някаква щука (или проклетница). Девойката беше пуснала тема в клю-то да пита знаем ли коктейли с ракия. Твърдеше, че я бъркали с истинската Бу  и и пишели въпроси свързани с кърменето на лични. А тя отговаряла съвсем адекватно и можела да замества истинската Бу.   Crazy Тогава се появиха съмнения, че това е баннатата Мама Кенга, която се е завърнала за отмъщение. В крайна сметка, след намеса на админите истинската Бу си възвърна своя си ник, а двойничката беше прекръстена на Буу (или нещо такова).
Това не го разбрах.  Rolling Eyes Нали само екранното име се променя? Никът, който си използвал при регистрацията си, би трябвало да се смята за зает и да е неизползваем за други.  Thinking

# 445
Тя и Барабалекс влиза рядко напоследък....Хайде,бе,кога ще правим пак среща Hug

# 446
  • Варна
Това не го разбрах.  Rolling Eyes Нали само екранното име се променя? Никът, който си използвал при регистрацията си, би трябвало да се смята за зает и да е неизползваем за други.  Thinking

Не съм сигурна, но екранното име на Бу беше друго, а тази, двойничката си беше сложила за екранно име точно "Бу". Не всички знаят разликата между екранното име и името на профила. Било е напълно достатъчно да се объркат.

# 447
Така или иначе модове и админи не са длъжни да дават обяснения и са се възползвали от това свое право.
Така или иначе?! Последно?
И как модовете да не са длъжни
да дават обяснения? Нали ние ги
избираме?! А?! Аз, като избирам
някой да ми защитава правата, е
нормално да му искам обяснение
за делата му. Какви ги е свършил
и защо. Другото е своеволие. Да
не говорим, че според мене някои
от въпросните модове или падуани
(или квито там било) са с къде-къде
по-лабави нерви от моите и доста под
моя праг на търпимост, че и зрялост.
И част от действията им са инфантилни.

# 448
Случая с ника на Бу си го спомням.Беше много груба кражба!Това за  ракията е новост Naughty

Лиска-пускай  молба за мод. Naughty

# 449
  • Варна
Лиске, ако имаш някакви претенции към модове и админи вземи им драсни на лични. Не ме питай мен що това или онова е така. Може пък да разбереш защо е баннат Сопранов. Пийс, плийз.

Общи условия

Активация на акаунт