Бюро " Форумски справки "

• 55 435
  • 949
  •   1
Отговори
# 510
Някой да е питал за мен, докато ме нямаше??? Whistling

# 511
Някой да е питал за мен, докато ме нямаше??? Whistling
Ти също ли си Жоро? Или си Веселин Маринов?

# 512
Тц. Евгени Минчев е.

# 513
  • До хладилника, който обичам
100jan-e, не забравяй, че който се жени, трябва да покани Мамма, Татти, Еди и отбор модератори, за да нямаш печална съдба като нЕкои неразумни юроди.

Руске, че теб нямаше ли те?

Тази тема подозрително се чете като Бюро ''Форумски свирки'', не знам защо Confused

# 514
100jan-e, не забравяй, че който се жени, трябва да покани Мамма, Татти, Еди и отбор модератори, за да нямаш печална съдба като нЕкои неразумни юроди.
Татти, Еди и отбор модератори не ми трябват на мен! Особено от първия нищо добро не съм видял, няма тенденция и да видя... Дори и кум да го направя.

Теб ще те поканя, де Simple Smile

# 515
  • Кори Селести
Специално съм си наточила меча за сватба.
Сватба, но и брадва.

# 516
Специално съм си наточила меча за сватба.
Сватба, но и брадва.
Ха така! Кани модератори, ако си нямаш работа... #Crazy

# 517
  • До хладилника, който обичам
Татти, Еди и отбор модератори не ми трябват на мен! Особено от първия нищо добро не съм видял, няма тенденция и да видя... Дори и кум да го направя.

Теб ще те поканя, де Simple Smile
Е... аз сама ли... тцъ... мога ли да си донеса няколко човека в дамската чанта за компания? Какво, ако се случи да са админи и модове...

# 518
Е... аз сама ли... тцъ... мога ли да си донеса няколко човека в дамската чанта за компания? Какво, ако се случи да са админи и модове...

Ми кво... Ядат, пият, а за сватбен подарък - доживотен бан.  ooooh!
Ама то това сигурно, защото са от страната на булката...  Whistling

# 519

Руске, че теб нямаше ли те?

Тази тема подозрително се чете като Бюро ''Форумски свирки'', не знам защо Confused

Щото справките се въртят основно около подозрителната част от мъжкия пол.  Mr. Green
Едва ли някоя със 7 деца ще има време да споделя "идилията" си във форума или да се кичи с перверзни никове, освен ако не е някой скучаещ "перко".  Mr. Green

Руске, нищо лично  Peace - за русокоски, всяко правило си има извънредно повторение  Sick Wink

# 520
  • Стара Загора
...мога ли да си донеса няколко човека в дамската чанта за компания? Какво, ако се случи да са админи и модове...

Детето не ще ся, ти ко са натискаш... Ма ако ша слагаш нЕкой в дамската чанта... И язе моем да влезем... Аз не съм с меч, че да стърчи... Язе съм со боздуган... Mr. Green

# 521
...мога ли да си донеса няколко човека в дамската чанта за компания? Какво, ако се случи да са админи и модове...

Детето не ще ся, ти ко са натискаш... Ма ако ша слагаш нЕкой в дамската чанта... И язе моем да влезем... Аз не съм с меч, че да стърчи... Язе съм со боздуган... Mr. Green

Чистокръвен спам! Но поне научихме, че
не си с меч, а с боздуган, което е важно.

# 522
  • София
Кой каза "спам"  ? Whistling

# 523
Време е някой да си покаже меча, боздугана или квото има там.
То па вашето на нищо не прилича вече Crossing Arms

# 524
Нали знаеш, че обикновено крадецът вика "Дръжте крадецааааа". Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт