Бюро " Форумски справки "

• 55 221
  • 949
  •   1
Отговори
# 795
Аз определено съм човек с чувство за хумор, но не ми е никак смешно по повод онази или която и да едруга анонимна тема. Приемам го прекалено лично и в съветите които давам влагам част от себе си....

# 796
Аз определено съм човек с чувство за хумор, но не ми е никак смешно по повод онази или която и да едруга анонимна тема. Приемам го прекалено лично и в съветите които давам влагам част от себе си....

Все пак е добре от време на време някой да напомня, че не всичко написано в ДиС е истина и че има хора, които злоупотребяват с доверие.

# 797
... и че има хора, които злоупотребяват с доверие.
Да, права си е отвратително

# 798
  • Ямбол
ДиС отдавна вече е вторият Клюкарник.
Темите са много отнесени и рядко срещам сериозни такива.

# 799
а Сопранов дали не е влязъл в друга кожа?
Щото вълкът нея си я мени, но нрава, не и ще бъде разпознат.

Е, разпознахте ли ме, конспираторки такива  Laughing

# 800
Някой виждал ли е еди наживо?
Аз Simple Smile

# 801
# 802
 Да си сверя часовника... От списващите кой мислите че се крие зад форумски образ, умишлено и умело изграден и поддържан ежедневно?

# 803
Да си сверя часовника... От списващите кой мислите че се крие зад форумски образ, умишлено и умело изграден и поддържан ежедневно?
Ти.
Айде, от мен да мине, това си
беше шега. Отговорът е - всички.

# 804
А, сетих се още нещо. Искате ли да разберете в коя тема кой ви е дъвкал зад гърба Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 сеп 2007, 14:08 от Kasidy

# 805
А, сетих се още нещо. Искате ли да разберет в коя тема кой ви е дъвкал зад гърба Mr. Green

Пусни тема, интересно е!!!

# 806
Еди си е пич и наживо. Party
Та, какво за него, Тити? Нямаше кървава брадва в ръката, гарантирам, а само чаша с пиене-не помня какво. newsm78

# 807
А, сетих се още нещо. Искате ли да разберете в коя тема кой ви е дъвкал зад гърба Mr. Green

Не,предпочитам да си го спестя.Понякога да си неинформиран си има и предимства.

# 808
Еди си е пич и наживо. Party
Та, какво за него, Тити? Нямаше кървава брадва в ръката, гарантирам, а само чаша с пиене-не помня какво. newsm78

о, моментно хрумване беше. Всъщност кървавата брадва е добър образ.

# 809
А интересно ли ви е дали някой ви "краде" никовете,аватарите и ги използва в други форуми?
Аз да си призная,че съм с ника на една потребителка в друг форум Rolling Eyes
Ама какво да направя като много ми харесва Flutter

Общи условия

Активация на акаунт