Жегата не ни мори, Декемврийчето се учи да върви!

• 10 668
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
шамЕнет, малко късно, но все пак..... Честита годишнина! Пожелавам ви дългогодишен брак, да не губите интерес един към друг, да съумеете да запазите уюта и топлината в семейното огнище! Никога да не си омръзвате и всичко най- най-  !
Честит имен ден на Елисаветчето! Да ви носи само радост и усмивки!  Hug

ka_tq, това е Снимката, аз поне няма да я забравя  Grinning

Хммм, отдавна не съм показвала Алекс, момите нещо са ни позабравили.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 10:59 от shrew

# 256
  • сто акровата гора
Ето ни и нас в албума на декемврийчетата, най-после се наканих да кача снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&photo=109
Честита годишнина със закъснение на шамЕнет, да сте живи и здрави, много да се обичате и още поне 2 съкровища като малката да ви радват   Hug
При нас промяна няма, ни зъб ни нищо, много е неспокойна Соничка, спи зле нощем, та и аз покрай нея, апетита й го няма никакъв, само млекцето минава но и то в намалено количество  Rolling Eyes Вече се стряскам малко, вашите мушмороци правеха ли така, моля да кажат озъбените вече мами  Crazy
Иначе все по-уверено действа с проходилката и мисля да купим буйки някакви че до сега обувчиците ни са по скоро за красота отколкото функционални.
Ми това е от нас  Hug

# 257
Привет и от нас Hug
шамЕнет, Честита годишнина и честит имен ден! Да сте живи, здрави и много щастливи  bouquet
И ние все още сме в отбора на неозъбилите се, но аз всеки ден проверявам да не звема да го пропусна този първи зъб hahaha
И понеже отдавна не съм Ви тормозила с въпроси, та започвам:
1. Има ли някое бебче, на което да не се е показал белега от БЦЖ-то newsm78...не Елена за сега все още не се е показал и се опасявам, че ще се наложи да се повтори имунизацията от родилното newsm78...чакало се до 10-ти навършен месец и след това се правело проба Манту..дано се покаже newsm17
2. Споделете как правите сутрин млякото с бисквити вместо попарката? Какви бисквити слагате?
3. Как мислите..дали вече бебчетата ни могат да хапват всеки ден месо, а не през ден? На кухнята обедното всеки ден е месно newsm78

А ето и Елена как спи hahaha: http://picasaweb.google.com/dilianch/BebeE/photo#5106632192641878050

Весел ден на всички мами и бебоци  bouquet

# 258
шамЕнет да ви е много здраво и палаво детето!да му се радвате дъъъъълги години!честит ви празник и днес!
на Соня с Бцж-то всичко и е наред,но при брат и се наложи на правим Манту.нищо страшно и необичайно.спокойно, dideto .вкарват подкожно на рамото течност-не знам какво-после изчакваш ден-два/не помня точно/ и отиваш при педи да види има или няма белег.малко разхождане е,но не е болезнено.дори и да нямате белег.по другите ти въпроси не мога да взема отношение.не ходим на кухня.давам кис.мляко с бисквити-обикновени.но,отдавна съм въвела глутен и кис.мляко.а вие май сте с кърма или АМ newsm78

# 259
  • Варна
dideto , нашето БЦЖ се виждаше докъм 4-5 мес ! Аз също се бях притеснила , но педиатърката ме успокои защото каза че се напипвало ! Пробвай и ти , опипай лявото раменце !

# 260
Брей ....  ooooh! ... много хубава младеж показвате гледам  Hug
И момците / визирам Алекс / и девойките  Grinning
shrew,  много отслабнал Але'ксчо ... издължил се такъв един  Heart Eyes .... а тази русата с очилата до мъжа ти любовницата ли му е ?  Wink Sunglasses  Опасно гадже  Party
За didinoto Еленче какво да кажа .... явно модата е такава - да се виси от кревата през решетките  hahaha
Кисело мляко и аз се бях втурнала да въвеждам , ама ще изчакам до към годинка.
Били хлапето, каква марка даваш и колко масленост ?
dideto, aз от близо месец по съвет на моята педиатърка давам 2 дена месо , един - постно. Не съм въвела яйце още и по този повод дойде идеята. Друг е въпроса, че повече от 150 гр на ядене не се изяжда и практически  голямо Герберско пюре ядем 2 дни с добавка мой буламач.
шаменет, ще ни съсипеш с това сладко !  Wink Дай нещо по резливко - като времето например  Mr. Green
Да и е честито името на щерка ти и тя и ти и всички покрай вас ! Grinning
Идеята за снимка на фанелка е готина, във всяко Кодак ателие ли предлагат услугата ?
Ей ни нас   пък в какво се упражняваме  Wink Sunglasses

# 261
Били хлапето, каква марка даваш и колко масленост ?
не вярвам на нишестените кис.млека и си го подквасвам аз.купуваме дом.прясно мляко от позната жена,но му обирам каймака,т.е.маслото.правя опити да го обезмаслявам.и става.не е толкова мазно.иначе и нашата педи каза за млякото след годинка,но Соня отказа кърма и АМ и нямахме избор.така че,който може,да не бърза.
Цитат
Ей ни нас   пък в какво се упражняваме  Wink Sunglasses
е,и вие изтрепахте рибата! hahaha Joy а Жижо как си чеше зъбите тежкарската! hahaha Joy

# 262
Ей, Магеста ще ме умориш  с твоите снимки, водиш класацията по оригинални майсторски снимки ! Ама както сте я подхванали не се чуди защо Жижо толкова бързо се развива !
Много са ни красиви децата, не спирам да се кефя на всички снимки, те ще ми топлят сърцето зимъска, когато сняг забръска ... засега е само дъжд ! ((((((

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 15:58 от poli.jekova

# 263
Уж гадно време,а майките ги няма.Снимките са уникални,ето ни и нас в отбора на 8 мес. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&photo=98   Виждам,че и Алекс на Шрю ще заема първи позиции,ама за сега ние сме верни на нашта любов.А тази снимка с русата перука rotfImbo

Момичета,аз пак да питам:с какво мога да кача хемаглобина на детенцето,каква храна  или плод давам????Ще се побъркам,а сега и пак захранване.....
На нас БЦЖ-то ни е доста голямо.

Честит празник на Елисаветка-много радост и смях да дарява на мама и тате.

Хей къде сте??

# 264
  • сто акровата гора
ina_nk колко е хемоглобина че чак анемия  newsm78 Нали на децата по принцип е по-нисък от на възрастните. Иначе се дава елда, жълтък, месо. Соня беше на границата, 108, но докторката ни каза че всичко ще си дойде на мястото когато започне да папа месо през ден и жълтък, давам по половинка също през ден. Елда можеш да си вземеш и да си свариш и пасираш в къщи, във Фантастико има, друго не се сещам за сега, ако открия ще пиша пак  Peace
Честит празник на Елисаветка - много радост и здраве на цялото семейство  Heart Eyes

# 265
  • Бургас
Ей страшни бебоците, много са сладки!

dideto
1. За нашето БЦЖ, много странно последния път като ходихме на консултация и понеже педи я нямаше, сестрата гледа, гледа и заяви: браво, браво скрил се е белега вече..... Shocked А, аз съвсем в недоумение я попитах дали не трябва дасе покаже, а тя измънка нещо......., че сега съм съвсем в недоумение и чак като си дойде педи тогава ще разбера какво става.
2. Аз такова чудо, като мляко с бисквити не правя. Само на 3 пъти следобед съм предлагала кърма с бисквити Плазмон и някакво плодче. Става супер вкусно. Но гледам, да него давам често, заради глутена. Искам да изчакам още, преди даго въведа съвсем, макар, че Пеш не е проявил някаква реакция, но все пак.
3. Аз месо още давам през ден. Така каза педи. Сега Магеста обаче меразмисли, с тоя жълтък.... Щото и аз не давам жълтък.....Педи каза, че нямало смисъл от него.  newsm78

# 266
Момичета,аз пак да питам:с какво мога да кача хемаглобина на детенцето,каква храна  или плод давам?
Доколкото знам елдата помага! Ето линк. И във форума има много информация за нея!
Честит Имен Ден на Елисавета! Да е винаги здрава и усмихната!  Hug
Дидето: 1. Нашия БЦЖ белег не го виждам, но педиатрите казват, че има, може наистина да пробвам с напипване да го открия и аз  newsm78  2. Бисквити и мляко не давам. 3. Месо давам от време на време, но не всеки ден, освен когато въвеждам някое.
Алекс на shrew - на нас с Вики ни събра погледа.  Flutter Жижо веднага отвръща на удара с лула  Sunglasses И Дани бой не отстъпва с фотосесия Simple Smile
Zizzu, бързо да казава що скитори из Младост и се прави, че не ни познава  Wink
От днес сме в отбора на 9-месечните, ще ходя да правя такъв албум и да кача материал.
Декемврийчета на 9 месеца

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 16:33 от tini-mini

# 267
Здравейте! Hug

Честит празник на всички с имената Захари и Елисавета!    bigdance2
Да са живи и здрави!

Честито на малката Елисаветка - много здраве, щастие и радост на цялото семейство!
  newsm51

# 268
Честит имен ден на малката Елисавета!!!!!
Да е здрава,щастлива,все така усмихната и много,много късмет и успехи занапред.И все така да радва мама и тате и всички близки     bouquet  bouquet  bouquet

# 269
Аз такова чудо, като мляко с бисквити не правя. Само на 3 пъти следобед съм предлагала кърма с бисквити Плазмон и някакво плодче. Става супер вкусно. Но гледам, да него давам често, заради глутена.

защо да е "чудо" млякото с бисквитите, Nikki_Ivanova ? newsm78 същото е като с кърмата с бисквити.само че,за деца,които не искат кърма-или по други причини,се прави с друго мляко.а между Плазмона и обикновените бисквити също не виждам разлика,освен,че Плазмон са по-сладки.а за глутена някой беше писал,че щом веднъж е даден,значи е въведен.ама не помня кой беше.

Общи условия

Активация на акаунт