НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 588
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Цвети, аз понеже празнувам на Ивановден, знам добре кои още празнуват и сред тях са Йоаните, тоест Иваните. Не знам кой го измисли това.... На Ивановден празнуват Иво, Ива, Ивайло, Йоана, Йоан, Иван, Ивана, Иванка и пр. Някои ивовци и иви празнуват на Цветница. Но Иван идва от Йоан, а той от ЙОахан, което е на еврейски, и всичкото означава едно и също - "дар от Бога".
 PraynigИвиче, слънчево море и лек път! А въпросната котка майка ти ли ще я гледа? Hug Joy Joy hahaha

Анита, ЧРД! Много здраве и късмет! Бъди щастлива! И само приятни изненади през цялата година до следващия ти рожден ден!

# 256
не знам, някой предупреди, че и Йоаните имали имен ден. ама то няма лошо да им честитим няколко пъти. Peace

masha, мерсиbouquet

# 257
Честит рожден ден, Анита! Да си здрава и щастлива! Много да те радват твоите слънчица!
Лек път и приятни емоции през почивката на Ивиче, Дима, Карил и  татко Дженд!  Heart Eyes
Съжалявам, че няма да може да се видим на наша територия с мама Мими и малката Аля, но аз също заминавам/ на планина/  Hug
ЗЛАТИ, в последно време забелязвам, че младоженците най-ентусиазирано приемат подаръците в пликче  Confused Ако си затруднена при избора на подарък винаги може да прибегнеш до това / аз лично не бих се зарадвала, но сега младите разсъждават по различен начин.../
Гери/Роня/, как е сладката Линка??? Дано сте се разминали само с уплаха  Praynig  Heart Eyes
Спокойна нощ и сладки сънища  Hug

# 258
Анита  newsm67 Бъди жива и здрава, и мноооого щастлива  Hug

И ние утре пътуваме към морето, този път по младоженски - само с мъжо  Flutter, дет се вика - ще почиваме от почивките  Mr. Green Кофти време го дават тия дни, ама карай...

# 259
ето снимките от днес : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168442

masha, сега видях за котката Joyтя е тренирана - сама се гледа.

# 260
Привет преди лягане и от мен!

Маша, така кажи бе мила, той Иво щом в ралита е участвал, работата ясна   Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИТА!БЪДИ МНОГО ЗДРАВА ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!    bouquet

ПРИЯТНИ ПОЧИВКИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ЗАМИНАВАТ   Hug

Ние днес бяхме при д-р Антонова и Теа не е много добре  Sad Оказа се, че има много секрет в гърлото, а аз все се чудя защо кашля и мисля, че е от многото викане.А и нослето и започна да хърка.Та сега сме с капки Коларгол и хомеопатични хапченца за гърлото.А за дрискането ще пием Калциев глюконат и Нормафлор, като продължаваме и диетата.Явно е изкарела вирусната инфекция, без много усложнения, но пък все още е останала някаква бактерия, която дразнии червата и докарва слузта в акото  Sad Та тази вечер я натъпках с всичко изброено, то можех и да не й давам да яде след толкова лекарства  Rolling Eyes Иначе е 72 см и 8 500 кг. Качила е около 150 гр. за месец и половина.

Страхотна срещичка сте си спретнали и много хубави снимки сте направили.Изглеждате прекрасно.  Hug

Сега ви желая лека нощ и отивам да се трупясвам.

# 261
Ивиче, как тъй сама ще се гледа?! у вас да не би да има мишки....Че то на гладен корем не се живее! Joy Joy Joy
Разгледах току-що снимките. Бреее,Гадамер,  Виктор какви бицепси направил!
Близначетата на Есма не бях виждала, много са сладки. И общите снимки с малките пешеходци. Застанали са като на стартовата линия, само дето Каан е с едни гърди напред, нещо като фалстарт, а? Peace hahaha

# 262
Добър вечер   Simple Smile,днес не ми е ден. Накратко какви перипетии имах с присъствието на срещата в Борисовата градина-сестра ми ме закара и после се разбрахме да мине да ме вземе след 1, учудващо лесно намерих площадката със слончето  Laughing (а това най-много ме притесняваше), и в 11.10-11.15 бях там - поогледах се - не видях позната физиономия (все пак само от снимки ви познавам), взех си кафе и седнах да го изпия там, пак се заоглеждах, видях група майки, но с по-големи дечица, стабилно ходещи, после мернах на няколко места по 2-3 майки, които евентуално можеха да са ноемврийки, но реших да изчакам някой, който наистина мога да позная..  И в този момент Ивана почна са пищи, реве, мрънка нон-стоп, на ръце само иска... Полудях... Тъй като не беше спала добре през нощта ,реших да я разхождам по крайни алеи, защото като види хора и се надига да ги зяпа и съня става химера... И после да дойда, като заспи - на спокойствие. та така пообиколих 30-40 минути - нищо. Не заспа. Реших да я нахраня и после пакк да пробвам - уви - къв 1.15 благополучно заспа овесена на борда на количката.. А аз се надявах да я приспя и да намина пак натам, защото беше станала ужасна - ако има спящи - гаранция ги буди. И така към 1.30 сестра ми звънна, че идва да ме взе - много ми се смя на "срещата"... ooooh!  Определено съм я свикнала да заспива само с кърмене и дори навън в количка е кошмар, докато заспи... Ама какво да направя - както казва Карил и на гости не мога да отида на спокойствие - не се знае кога ще подивее така...Е поне се разходих из Борисовата - там не я бях водила - все ходим в нашия парк в  Света Троица или Южния парк.
На заминаващите на почивка - да презаредите батериите и с нови сили да посрещате делниците.
Ние утре заминаваме на вилата, дано не ни завали много..Лека нощ.

# 263
Цуки, ами какво да ти кажа, Ивана е с характер явно! Joy
Роня, добре ли е малката калпазанка? Що не й вземеш бънджи да подскача и да изтощава енергия? Аз лично смятам, че бънджи-гащите са по-полезният вариант за раздвижване от този с пластмасовите таблички.... newsm78
Лайтблу, бързо оздравяване!И при нас вирусът започна със зачервено гърло, но нямаше кашлица.Сега Мишо също кашля нарочно, когато иска нещо да стане по негово желание. Та всеки път се чудя - престорена кашлица ли е, или истинска?! newsm78

# 264
бързо оздравяване на малките мушмороци. Peace

masha, нямаме мишки, но тя не е лакома - пълним й купичката с гризинки итя ходи периодично и си хапва, колкото й се яде. е, наште се надявам да минат някой ден да й почистят ВЦ-то, все пак. Wink

# 265
  • Ботевград
 HugМного сладки снимки, аз също ги гледах  Peace
Ние заминаваме малко за морето и затова ще поотсъствам  Heart Eyes
Дано бързо ни се оправи времетоооооо  Heart Eyes Whistling

# 266
Сложих само една снимка на кръстения Сашко, само че не е от църквата. В апарата на сестра ми са останалите.
За косата - кръцнаха му съвсем малко и попа каза да отидем пак като му порасте повече косичка да му резнат:)

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3858447

30   * Св. Александър, Йоан и Павел, патриарси Цариградски. Пренасяне мощите на благоверния велик княз Александър Невски.

# 267
Здравейте красавици!  bouquet
Жени, да ти е здраво и честито сладкото християнче!   bouquet
Дано болничките бебчета бързо оздравеят  Praynig
Приятно пътуване и хубаво време през почивката на всички заминаващи   bouquet
Познайте какво прави Гого сега - гледа филм  Shocked По канал1 дават семеен филм с кучета, а нашия мъник е голям фен на всякакви животинки, но най-вече на кучетата  Simple Smile Така се е вживял - маха с ръчички и лае: ба- ба, ба - ба ... много е смешен  Laughing
Успешен и усмихнат ден!   bouquet

# 268
Здравейте, момичета! Hug
Ние се прибрахме от Велинград travel Сега отивам да ви чета smile3529...после ще се включа пак със снимки!
Липсвахте ми! Heart Eyes

# 269
  • Отвъд алеята зад шкафа
Уфф, три часа качвах снимки, че от мноооого отдавна не съм го правила - ето ги

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168554

Дени добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт