НОЕМВРИйските хлапета имат "бански на лалета"!!!

• 11 583
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Ох, четох-четох и пак по диагонал отиде работата Embarassed

Честит рожден ден (на патерица) на karil и Анита!!!

Добре завърнали се на Вера, Мина, Габи! Hug ...Определено се усеща липсата на всяка една от нас, когато няколко дни "не се отчете" тук Grinning
Ноемврийчетата са толкова пораснали...вече дечица, а не бебета...и Алекс, и Марти, и Моника, и Диляна, и Ники, и Данни, и Боил, и София, и Ния, и Теа, и Сашко, и Дани, и Ваяна, и Михаил...ох, сигурно ще пропусна някой...СТРАХОТНИ ДЕЦА!Напълни ми се сърцето като ги гледам...пу пу... Wink
Приятна почивка на karil, Dr.Jend, dima_dari и на всички останали! Хубаво време и много положителни емоции! Simple Smile

Направих албум "Ноемврийчета на 10 месеца" - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168620
Тедката днес ги навършва, та предлагам скромна почерпка за негово здраве

Ето и снимки от нашата почивка във Велинград - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&view=1&photo=153

Приятна съботна вечер! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 16:04 от Дени4ka

# 271
Добре дошла, Дени!  Hug Честито десетмесечие на Тедката!  bouquet
Гадамер, много хубави снимки!

# 272
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Flutter

# 273
Застанали са като на стартовата линия, само дето Каан е с едни гърди напред, нещо като фалстарт, а?[/color][/b] Peace hahaha
Joy Joy Joy hahaha
Ама работата сериозна. Скоро ще си купим крачета. Вече правим по 5-6 крачки стабилни. Изби ни и третото зъбче отгоре.

Честит рожден ден на Анита на патерица!!!
Дени, Гадамер много хубави снимки.    love001
Честита месечинка на Тедката да расте все така голям, жив и здрав да радва мама и тате!!!

Вчера срещата беше страхотна отново. Жени, какво стана събуди ли се Сашко като го сложи в колата? Сега ми е едно такова, че не го изчакахме да се събуди и тогава да си тръгнем.

# 274
Добре дошла на Деничка! Да ти е жив и здрав синът! Hug Hug Hug
Жени, да ти е живо и здраво християнчето! Ама нещо не ми се отвори албумът. Отварят ми се всякакви други в снимка БГ, но не и вашият. newsm78
Мерелин, днес купихме сгъваема кошара на Хаук от ТСМ за 75 лв., така че няма да се възползвам от твоето предложение. Благодаря ти обаче! Hug
На нас пък тази сутрин ни проби дупчица третото зъбче отгоре, отдолу си имаме едно - общо четири с голям зор! Joy hahaha baby_neutral

# 275
  • София
Мили мами, и ние се завърнахме от морето....

Бяхме в Разград, Варна, Бургас... абе доста си походихме.

Водихме Йоана на плаж, и взехме че пипнахме гадния ентеронезнамсикво вирус. Ама се справихме сами с него, защото категорично отказах да влезем в болницата в Бургас. Представям си какъв е ужас там. Водих Йоана на една известна педиатърка и тя ме похвали за упоритоста и усилията, че съм оправила детето само с глюкоза и кърма. Всъщност според нея всичко било по-леко при нас понеже Йоанка била кърмена и това и помогнало да се справи с болеста за 2 дена. Абе за мен си беше кошмар с 40 градуса Т, ама се радвам че отървахме системите...

Иначе Йоанка има вече 4 зъба, пълзи много бързо и ходи ... Само че не мога още да и намеря подходящи обувки та удържаме положението с ходенето, ама как си иска детето да ходи... за сега само обикаля кошарата и от време на време я водя за ръчички у нас.

Надявам се да не съм пропуснала много, отивам да чета.   

# 276
Здравейте и от нас  Hug

Добре дошли на завърналите се от почивка  Grinning Дени, да ти е живо и здраво момчето  Heart Eyes

Снимките на бебоците и техните мамета са страхотни. Ние от Варна само можем да се засрамим, тъй като отдавна не сме се събирали  Blush

Нашия тати се завърна от Кан и пак сме си в комплект, и двете с Габи много сме щастливи .. особено се радваме на подаръците  Wink Ники беше на яхта, която е била наета от много важна персона, но ме помоли да не казвам ..  Sick Изумена съм обаче от истории за това как живеят изключително богатите хора, как се забавляват. За рождения ден на въпросната персона е имало сняг и снежни човеци посред морето в Монако .. а в същото време има толкова много хора които се нуждаят поне от храна и от пари за здраве .. не е честно!
Ние пък изплакнахме очи с хубави гледки и снимки. В Кан Ники е гледал заря, която е била невероятно красива, която е била по такта на класическа музика. А  в зависимост от инструмента, който свири се показват и различните илюминации. Освен това разказа как чистят улиците там - сутрин от 4 до 9 с машини и специален препарат ( за миене на улици  Laughing), после ги изплакват, но преди това са минали и с ръкавици и на ръка са обрали всички боклучки и дори фасовете ... представяте ли си? Такова чудо незнам кога ще се случи в БГ  ooooh!

# 277

Вижте какво си направих с детето!!!
 Laughing Laughing Laughing

# 278
Софко, що така? Много ли му е жега на Данни?

# 279
Ами, той че се поти- поти се, ама и мен ме сърбяха ръцете отдавна да го острижа....  Mr. Green Сега е като войниче...  Rolling Eyes Heart Eyes

# 280
  • София
Добре дошли на всички след почивките Hug

Честит рожден ден на Анита (на патерица)  bouquet

Много хубаво сте си изкарали в петък в парка. Ние не можахме да дойдем, защото чакахме повече от час за педиатърката. Накрая си излезнахме със забелена пишка. Цял ден Алекс беше кисел и плачеше всеки път щом се изчишка. Милото ми момченце Cry Дано по-бързо да му мине. Иначе мерките са ни 8,750кг и ръст 76см.

Дени, честита ви вчерашна месечинка Peace Много хубави снимки от почивката. В кой хотел бяхте отседнали?

Софко, то детето пак си е хубаво!!!

# 281
Добро утро, мадамки! Hug
Айде на кафееее...

Хубав неделен ден, въпреки лошото време навън! Heart Eyes

P.S.Неделя е хубав ден за старт на новата тема!!! Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 09:11 от Дени4ka

Общи условия

Активация на акаунт