Половината остана - ЯНУАРИ ще съм мама!

• 12 081
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Кафява мечка- ама ти какво и обръщаш внимание въобще на въпросната особа. Аз се чуствам много добре откак не говоря с мойта, демек от как съм в Канада съм много добре, не искам нито да я видя нито да я чуя, защото за подобни особи разстоянията са без значение, дали 100 км или 10 000 все тая. Просто си се изкефи, че е на 10 000 км и само може да си злобее отдалече - това ще и остане, и когато намериш удобен момент и напомни, че тя е една от причините да сте си хванали пътя.

За да те успокоя и размея малко просто ще споделя за моя домашен любимец, който е достоен последовател на mama си-деверът ми. Този..., започвам да ставам нецензурна, та въпросният не спря с интригите си и с исканията си, не е истина. На всеки 3 месеца иска нещо, и искача с ултиматум,  извлече ни покъщнината от апартамента, заплашва родителите и брат ми, звъни им посред нощ, абе то не е за разправяне... Майка му спря сега той е на линия.

Хич да не ти пука, от 10 000км освен да ти вдигне малко адреналина ей така за тонус:))

Нямам търпение да дадеш отзиви от утрешния преглед:)

# 241
Пропуснах- ти си в 18-та седмица?! Напълно нормално е да не си усетила бебчето още- първа бременност?! Я изяй един сладолед довечера, легни и притаи дъх и каквото ти мръдне то е:))

# 242
Здравейте Grinning То май докато се включа и темата ще е изпълнена,но се радвам че само с хубави неща(поне от това дето прочетох)>Ние стози ремонт...край няма.Сега почнахме и при майка ми,и тук,и на работата му,и в мойта-имам чувство,че е на голяма проклетия,ама дано да е за по-кратко  Thinking
  Мойто бебе мърда..кво ти мърда,то направо ме обръща Laughing за разлика от първия път когато момченцето ми беше тихо и спокойно и не го усещах с дни...БХС ми е добре,ФМ-става,обаче...имам високо кръвно и това явно влияе на бебчо SadИ лошото е ,че като знам сега това(че нещо изостава в развитието...и даже ми казаха и друга дата..)и не мога да спра да се притеснявам и наистина съм като в кръг #Cussing outДокторите в Сф поискаха да остана и в болница,но за сега реших да остана в къщи,а тукашните също са пас Rolling Eyes
 Много ми е объркано и притеснено,дано хапчетата да помагат повече!
  Лека вечер и до скоро

П.С. Защо ми няма линийката?!?

# 243
Кафява мечка, стискам палци за феталната, всичко ще е ок. Да те предупредя само - ще те гледат като полезно изкопаемо и поне три пъти ще те питат дали си дошла сама. Аз ходих без мъжа ми и отношението беше едно такова, малко ... незнам как да кажа. И си питай всичко , което те интересува, най-вече за пола, питай. А баба ти свекърва да си гледа работата, все много знаят да им се невиди.

Филипа, какво стана с белтъка?

# 244
Алекс, честит имен ден!Много здраве и усмивки!  bouquet  Hug   bouquet

Вал, док каза, че за сега няма да се намесваме, след като нямам отоци и високо кръвно налягане.
Ще направя повторно изследване.

# 245
Добро утро, само аз ли съм будна? newsm78

# 246
  • Карлово
Добро утро, само аз ли съм будна? newsm78
Нне, ама водих щерката на ясла и сега се добирам до компа.
Ха добрюутро! Mr. Green

# 247
Добро утро, пожелавам на всички един прекрасен ден sun

# 248
  • В полите на Пирин планина
Добро утро и от мен!
Будна съм - няма как- трудя се в офиса  Wink

Честит имен ден на Александра!

Кафява мечка не се впечатлявай на свеки. Питаш ли ме моята като живее при нас  ooooh! Откакто спрях да й се впечатлявам и тя спря да се изказва многознаещо.

Юлето - това с кръвното е гадно. Какво ти предписаха? Докато бях бременна с Коки от 16-17 г.с. до края пих Допегит по същата причина. Като родих и веднага спадна на 110/70 без медикаменти. Забрави за всичко солено. Купи си калиева сол - тя уж спомага за намаляване на високото кръвно. Имай предвид, че колкото повече напредва бременността, толкова повече може да се провокира повишаване на кръвното. Следи го редовно, даже си води дневник. Аз за една седмица го мерех всяка сутрин и вечер и записвах в тетрадка, за да видим какви са тенденциите. Високото кръвно възпрепятства доброто хранене на бебето и съответно - изоставане в растежа и ражвитието му. Стискам палци да го овладеете.

# 249
  • Карлово
Честит имен ден, Алекс!

# 250
Добро утро и от мен!  Hug Как сте момичета?

Кафява мечка, споко! Опитай се да не се ядосваш за глупости, а и все пак сте достатъчно далеч. Поне подобни разговори не са ежедневие. А пък те родителите те изкарват от равновесие, дори понякога и собствените ти майка и баща. Свиркай си!  Whistling И, както са ти казали вече, нормално е да не го усещаш още бебока. Прегръдки и чакаме най-добрите резултати днес след прегледа!  Hug  Heart Eyes

Алекс
, Честит Имен Ден!!! Да си жива и здрава! Много радост и щастие ти желая!!!   bouquet  bouquet 
bouquet

Юлето
, това с ремонта е кошмар. Стискай зъби и си мисли колко хубаво ще е като свършат един ден! Мен това ме крепеше, особено споледните 1-2 седмици, когато бях озверяла!  Twisted Evil

Ейй, нямахме ли скоро сватбарки? Как върви подготовката? Разказвайте! Аз много се вълнувам от сватби и винаги ми е интересно.  Blush

Аз за сега не се подувам, ама нали и лежа повече. Но за сметка на това много ме притесняват венците.  Confused Перманентно са подути. След празниците другата седмица отивам на зъбар, че не се трае.

Да ви се похваля, вчера бях на преглед и гледахме беба!!! Душицата не се спря! Но й направиха страхотна снимка,  ще я кача, в момента, в който мъжа ми пусне апарата, че направо са се скачили с него вече.  Mr. Green Размерите са й добри, даже 4-5 дена по-голямо.  Heart Eyes Нооо, отново казаха, да си държа дупето на леглото и никакво шаване.  Sick Иначе си отглеждам гъби и това си е. Загнезди ли са се и това е. Гадост!  #Crazy

# 251
Здравейте,

ей ама тези свекита много им обръщате внимание, аз на мойта като изцепи нещо и само и се смея, нали не е у нас, и ми е лесно да я игнорирам.
Преди 3 месеца, когато още не ми личеше тя от добро сърце ми даде нейния бански ( а тя м/у другото е около 150кг. ) с пожелание дано да ми стане, представяте ли си, с мъжа ми паднахме от смях, аз все пак реших да го премеря и приличах на Мисис Даутфайър, нали се сещате.
А мъжа ми каза, ако искам пак някога да правим секс да го съблеча веднага.
Сега се е амбицирала да ми дава якета, панталони, та аз сега не съм й на половината още, как си ги представя тия работи, иска да ме обиди ли нещо не знам.
И като ми дава едни блузи дето седи вкъщи с тях и ме пита защо не ги нося на работа...
Абе много хора си мислят, че като си бременна и трябва с ношницата да ходиш навън.
Както и да е, мисълта ми е, че свекитата нещо губят връзка с централния, какво да ги правиш.
Пожелавам на всички, които имат претеснения с изследванията си, дано са напразни и да нямате причина за безпокойство.
И да попитам, на мойте пръстчета на краката ми излязоха едни мехурчета, дето много ме сърбят, никога не съм имала гъбички, това ли е?
Или е нещо свързано с това, че постоянно ми спадат и се надуват краката?
Страшно ме сърбят понякога...после се скриват, но то снощи пак набъбнаха... ooooh!
коконкааз дати кажа съм си премъкнала една табуреткапод бюрото и си вдигам краката, защото наистин аконстатирах, че като ми висят краката и се издуват за секунди, а така от части се спасявам...

# 252
Добро утро и от мен.
Честит имен ден Алекс, жива, здрава и само усмихната.   bouquet

Вчера бях на доктор, гледахме бебто, всичко е перфектно. Да ви кажа, горкото през цялото време хълцаше. Stuck Out Tongue Winking Eye Ама това било нормално. Махаше ни с ръка. Но пол още не ми казаха. Ще сме чудене.  newsm78

Мойто свеки е супер. Дано да си остане така.

Лек ден и целувки.

# 253
Аз може ли да запитам нещо Embarassed?Всички ми казват че имат коластра а аз нямам SadТова проблем ли е ...трябва ли да се консултурам с лекарката си ...кажете ми вие как сте..

# 254
  • София
Привет и от мен  Hug
Благодаря на всички за разяснението относно плацентата, че както казах и преди, по време на прегледа така се бях втурачила в монитора, че забравих да питам каквото и да било  ooooh! Сега вече се поуспокоих!  Wink
Алекс Честит Имен Ден, пожелавам ти най-голямото щастие на света, безплоблемно доизкарване на бремеността и всички около теб само да те радват и само хубави емоции да ти предстоят!   bouquet
На всички останали пожелавам весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт