Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава FМ при д-р Врагалева във Фемина?
Какво е значението на лентата за бременност?
Какво означава ФМ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава FМ при д-р Врагалева във Фемина?
-
Какво е значението на лентата за бременност?
Промяната в лентата за бременност може да се дължи на различни фактори, като например часова разлика при хостване на уебсайтове в различни часови зони. Това може да доведе до промяна в деня, когато се актуализира информацията, което може да доведе до промяна в отчитането на седмиците на бременността. Този фактор може да обясни промените в отчитането на седмиците на бременността.
-
Какво означава ФМ?
-
Какво означава ФМ по време на бременност?
-
Какви са симптомите и преживяванията на бременността според форума?
. Катоя прочетох тръ пки ме побиха. Аз не се бях замисляла, ама то вярно до половната сме я докарали.
Аз още пол не съм видяла. Живот издраве да е сега на 30-ти съм на ЖК, дано се покаже мъника ... Колкото до ритниците - също все още нищо отчетливо не усещам, но и на мен последния път доки ми каза, че за първо раждане - след 20-тата седмица да се усети е нормално. И така ако не се чуем/видим или каквото е там до 30-ти, стискайте палци за идния четвъртък...
Аз като казвам, че нашата група е шампион по коремче, кой ли ме слуша .... Но на мен от всичко най-много ми харесва, че растем само на кореми /засега/. Пожелавам да продължим в същия дух до януари.
Като сметна 20 дена и нещо ни няма.Бяхме 2 седмици в Трявна, преди това в Габрово и от снощи отново в тази шумна и мръсна София. Изкарахме си много добре. Имах леки премеждия и се наложи да пия известно време Папаверин. Нещо леко кървене получих и слаби болки докато бяхме в Трявна но сега се чувствам добре. Вече много осезателно си ме подритва мъничето. Вечер като си легна по гръб най-добре се усеща. Времето и интензитета на усещане са различни. Разгледах ви коремчетата...мога да се поуспокоя, че на всички вече сериозно си ни личи а аз си мислех, че ми е много голям корема.
Ходих между другото на фетална и си направих БХС. Резултатът е следният: очакваме януари още един мъж в семейството.
Нещо сметките ми излязоха криви. И толкова се надявах на момиче, че честно казано си поплаках тогава малко от....разочарование, но мъничето с нищо не е виновно и сега си го галя постоянно.От БХС резултатът е:очакван възрастов риск 1:445 и вашият изчислен риск е 1:3716. Понеже мен ме нямаше и мъж ми е ходил да ги вземе нещо това първото не мие много ясно
Нали съм с луксация и казвам ви от една седмица направо си ходя като стара бабичка. Клатушкам се наляво и надясно много здраво. А сутрин..
не мога да стана. Като се раздвижа малко от малко се търпи. Е това е...стана дълго и извинете ама нали ме нямаше и много време. 
. Бях напрегната, имах малко неприятности с началника и може би напрежението повлия и на бебето та така се въртеше през целия ден.
Е може да сложа и аз някоя снимка но небременна, а на коремчето по нататък,че .............