АПРИЛки се роят и бебета броят

• 14 359
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Е естествено че ще е обичано в това няма съмнение Simple Smile
Лека бременност и на теб и да спреш с повръщането или поне да намалее Sad
ще поддържаме връзка Simple Smile
Чао Simple Smile

# 256
  • Popovo
Добре дошли doly_dog, Aquariel,   bouquet в отбора на априлките.

# 257
  • София
Здравей koketka Simple Smile

# 258
  • Popovo
Лурдес ти също добре дошла   bouquet Честито тупкащо сърчице.

# 259
  • София
Някоя от вас да има моя проблем пушенето?Sad
Не мога да спра и ми се пуши все повече, давам всичко от себе, но засега успях само да ги намаля.....

# 260
От колко години пушиш? Пробвала ли си да ги откажеш? Аз никога не бях пробвала и миналата нова година просто реших и точка, докато загасях фаса си казах че е последният каквото ще да става. После почнах да ям тиквено семе като ми се допушеше. Много трудно беше на моменти имах чувството че ще ги почна пак, но всеки ден се поздравявах за напредъка и така мина месец, след това ми се отвори апетит, не се уморявах, гърдите ми не свиреха вече и реших че си струва и още сдържам и вече въобще не ми се пуши даже напротив. Другото което направих беше да се "настроя" против цигарите преди да ги спра. Чети в нета има много статии и филмчета с това какво причиняват, гледай ги внимателно и нека ти се набият в главата. Бях пушачка от 11 години, но успях! Сигурна съм че всеки може, просто трябва огромни усилия и воля. Но не знам дали е полезно да ги спираш докато си бременна, всяка драстична промяна в оргазнима ти и начина ти на живот няма да е послезна за бебето. Трябва да се консултираш с някои според мен. Не че искам да ти давам "акъли" просто искам да ти бъда полезна ако мога Simple Smile

# 261
  • София
Ами пуша от 7-8 години, и не съм мислила никога че ще ми баде такъв проблем Sad
Сега съм решила от понеделник да ги спирам пък да видим, дано успея:)
Ще ти пиша как е Simple Smile
Сега трябва да излизам затова ти казвам чао, и ще си пишем Simple Smile
Благодаря ти Simple Smile

# 262
добре дошли на новите мами.лека бременност ви желая.доли-мила спирай тия цигари-мисли за бебо като решиш да запалиш baby_neutral.дано ги спреш-голяма гадост са.аз ги пушех от 15 год.но спрях,даже и мъжа пуши в гаража Joy.лек ден  bouquet

# 263
Мацки, кажете спите ли нощем  newsm78
Ей, по цяла нощ се въртя  Shocked

# 264
  • Варна
Добре дошли на новите априлки Aquariel, ЛУРДЕС и doly_dog   bouquet

Момичета, темата навъртя вече 14 страници. Вижте предложенията за нова тема на 1 стр., давайте нови и да гласуваме бързичко.

Приятна вечер

# 265
Момичета, благодаря на всички за сърдечното посрещане  Hug

Относно заглавието на новата темичка - "Съмнение веч не остана, АПРИЛ ще съм аз горда мама" подкрепям това предложение на Ясмина, много е сладко! Аз незнам как точно се гласува за заглавие и затова публикувам постинг. Embarassed

Приятна вечер на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
  • Стара Загора
Привет

И при мен е така - по цяла вечер се въртя и се пробуждам, сутрин се събуждам едва ли не по тъмно, а уж бях от доста поспаливите. Иначе, да не се хваля много, други "странични ефекти" няма, само придърпване от време на време. Вече нямам търпение да дойде време за прегледа и да видя бебчо колко е пораснал. Момичета, направо ви завиждам че вече сте чули вашите сърчица  Embarassed Simple Smile

# 267
  • Popovo
Aприл е толкова далече,но вече тупка сърчицето на малкото човече .

Това заглавие ми харесва, въпреки, че аз още не съм ходила на лекар и не съм чула сърчице. А колко много ми се иска, утре ще отида при личната пак да видим какво ще стане. Предния път като ходих ми каза, че е рано и трябва да изчакам до 8 седмица, но нямам толкова търпение и утре ще отида пак.
Kalli,   щом помириша възглавницата и вече съм заспала, но сутрин се будя с първи петли и да знаеш много е скучно, всички още спят, а аз по тъмно съм се наспала и скучая, особено ако съм 2 смяна.

# 268
здравейте момичета.на мен от два,три дни започна да ми става лошо най често вечер.и ми е едно такова тъпо и подтиснато и нищо не ми се прави.дано това е само първите месеци,защото е много кофти.при вас как е?
ей,страшно много станахме -това е супер Hug

# 269
kalli, аз спя като заклана. 10 часа на нощ едва ми стигат. Един ден ми беше много лошо и се прибрах вкъщи. Спах 4 часа следобеда и 8 часа през нощта. Ако не бях на работа на следващия ден, можех и по-добре да се представя Simple Smile
Криси, и на мен нищо не ми се прави като се прибера. Бях позапуснала къщата, но тия дни наваксах. Днес съм по-добре. Чудя се дали това прилошаване не е от новите ми витамини. Взех си фол. к-на + желязо + йод + не помня още какво (за бременни са специално). 1 ден пропуснах да ги пия и на следващия вече не ми беше толкова зле. Та се върнах към старата си фол. к-на без други съставки.

Общи условия

Активация на акаунт