контракции-проблем или не????

• 4 064
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Не ми се влиза в болница, защото нашата е доста мизерна и са доста неучтиви там. Но съм решила от утре да си взема малко болнични и сериозно да си полежа в къщи. Че на работа е доста студено.

# 46
Имах такива контракции от 7 месец, дори лежах за задържане.
След това до края на бременността пих Магнерич, Но шпа, гинипрал и после минах на гинипрал инжекции и много, много лежане. Родих 20 дена преди термина.
Ще е добре за теб да си почиваш повече, работата може да почака, не това е най-важното и се консултирай с още един лекар, за да си спокойна Peace

Не ми се влиза в болница, защото нашата е доста мизерна и са доста неучтиви там. Но съм решила от утре да си взема малко болнични и сериозно да си полежа в къщи. Че на работа е доста студено.

Какво е състоянието на болницата не е толкова важно също. Там, колкото и да е неприятно, ще се погрижат за теб и за бебето ти.  Peace

# 47
Ами май е малко рано за контракции, пък дори и подготвителни. Незнам.
Гледай да си почиваш и си пии редовно Магнерича.
Ако нямаш болки не е опасно!!!

# 48
През цялата си бременност имах контракции. Не ми бяха проблем, нищо не съм пила за да ги спра. Бременността ми си протече чудесно, родих си без проблем на термина.

Успех. Peace

# 49
  • BG
здравейте.много се извинявам ако повтарям темата.проблемът ми е следният:в 17г.с съм и от около 2 седмици получавам контракции.лекаря ми предписа някакви хапчета които за сега нямат ефект.въпросът ми е такъв-нормално ли е в толкова ранна бременност да се появят контракции? 

Аз пиех Магне В5 и вършеха работа. Обаче е хубаво да се консултираш и с друг лекар.
Успех и леко бременеене!  Peace

# 50
Пиех магнерот от 4 месец, но не само ами още поне 4 лекарства. Знам, че няма проблем ако имаш няколко до 10 такива контракции на ден.
Без болка само с такива контракции - стягане на корема(но вече през 7,8мин.) се оказах в болницата(отидох пожелание) с 3 см разкритие, спешно секцио в 36г.с.
Мисля, че трябва да се консултираш и с друг лекар да ти изпише още лекарства щом това не помага. Успех

# 51
Това са подготвителните контракции, обикновенно не са болезнени ,но непременно се консултирай с лекар! Аз ги имах точно като теб и до последно пих Магнерот (Магнезиев препарат като Магнерич , но е малко по-добър ) .Непременно си почивай , а  ако работиш си вземи болнични. Контрокциите не са безобидно нещо.
Успех и лека бременност !  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт