Лятна жега е голяма, но за АВГУСТовски ден рожден - прегради няма!

• 9 927
  • 269
  •   1
Отговори
# 255
Сега говорих с педито ни, иска да я види, каза че не може всичко да се свързва със никненето на зъбките. По скоро било вироза в момента имало точно такъв вирус - то цяло лято го има да му се не види  #2gunfire И когато никнели зъбките имунитета отслабвал и е много по податлив съответно на всякакви зарази. - ама квото каза жената мот-а-мо го написах Simple Smile
Тя бебка сега заспа, ще я чакам поне час да нанка и отиваме да я види. Дано всичко да е наред  Praynig
И аман от болести и неразположения, а като знам че това  е началото само...... #2gunfire

# 256
  • у дома
уф, много ми става мъчно като чета за температури и болни бебчета   Cry дано се оправят по-бързо  Praynig и много  Hug от нас с Ния за всички болнички  Heart Eyes

а пък за тази тема... нямам сили да я изчета цялата  Cry val_stef  Hug

ЧРД и ЧИД на вчерашните мушморочета + мами и татковци  newsm51 ЧРД и на днешните   Gift  ura

# 257
  • София
Тони   bouquet Hug Пиши какво е станало.

Сега да се оплача. Рано рано се проснах в целия си ръст на балкона. Подхлъзнах се на плочките и сега резултатът е надут десен глезен. Еййййй голяма съм смотла, направо ми иде не знам какво да се направя #Cussing out Знам си калпавите глезени, ама ходех боса и изобщо не очаквах, че мога да се подхлъзна - балкона ни е с теракот.
Сега ударих джакпота...Митко пътува довечера за Бургас, как ще гледам Калоян не ми е много ясно. Почти не мога да стъпвам на крака. Явно ще се учим на нова игра - подскачай след мама на куц крак hahaha

Дано болничките оздравяват по-бързо.  Wink

# 258
  • софия
Много мъчно ми става,като видя че имаме толкова болни дечица  Sad!
Дано всичко отшуми по-бързо  Praynig!
Карим,как мина при вас ноща?

# 259
Добро утро момичета! Тое вече обяд, но...  33uu
Олеква ми като ви чета,още повечече има като нашия случай. То беше кошмарна вечер. Към 03:00 вечерта Даниел беше с 38,6.  noПоловин час след това я смъкна. Praynig Дадох му последно Панадол, за да не прекаля с тезипанадолии нурофени. Горкия се поти яко, преобличах го три пъти. Дадох антибиотика и после той се унесе. А аз заспах сутринта...като парцал съм.  cry От високата температура Дани има стресница и е на малки червени петънца, които изглеждат като спукани капилярчета. Добре че майка ми е по-силна и въпреки реването и давенето го понамокри с оцет и вода.  Dizzy FaceТази сутрин чопърчето се усмихна и пожела да върви сам из къщи.  smile3556 yes Grinning smile3501 Изяде си закуската учудващо...естествено мрънкаше, но определено няма температура и е по-добре. Камък падна от сърцето ми като ми се ухили от кошарката.  Hands Clap ommСега спи и сам си вади биберона. Искам да го отуча от този  pacifier, но голяма борба е, той си го търси и реве. От няколко дни обаче като заспи и го вади сам.

dani777k, и на мен ми казаха за обезводняването и възможното разстройство след антибиотика, но дребния дори като му давам вода се цупи. Да не говорим че нито сок пие, а млякото го е отказал още в 6-ти месец напълно. Незнам какво да правя направо.
val_stef , вече и аз си мисля че едва ли са само зъбите. Вероятно е някакъв тъп вирус. Това си е наказание за всички ма..а му.  Angry
Боже,
MimSss.. четири дни са много време, представям си какво ти е било. Аз за една вечер се сбърках нацяло.
Dreams, тази тема е невероятна...признавам че поциврих и аз. Докато Дани спи ровя из нета, колкото мога.
Ставам даприготвя дрешките му. Чудя се дали да го разхождам навън, то пак е   Nature Sunny

# 260
  • гр.София
 Дриймс,рева и се смея още от първия пост на "оная" тема. Явно съм сантиментална истеричка. Затвърдих си мнението за хора,които подозирах,че са страхотни.

Снощи и аз легнах рано с идеята да се наспя,но София ставаше с рев през половин час,а аз зверски се изнервих.Изкарах си всичко в/у баща й.

Карим,можахте ли да поспите?

ЧРД на днешните рожденици.!

Отивам да си " изям" десерта-снимките на Елиона Simple Smile

А,Карим,писала си.Браво на Дани Heart Eyes Hug

# 261
Благодаря за милите пожелания към сина ми на всички, въпреки огромния ми брой неизвинени отсъствия!

Болните дечица скоро да оздравяват, а днешните рожденници - Йоанка - много да се веселят.

Ние решихме сега в събота да правим кръщене и почерпка с родата, а в неделя детки купон в градината ни (дано не вали Sad ) ако искате после ще ви пусна снимки от двата празнични дни Simple Smile

# 262
  • софия
Карим, Hug и на двмата!

# 263
Здравейте на всички рожденици (Ивчо на Гвендолин от вчера и днес Йоанка), на вчерашните Сашки и Сашковци и на малките болни палавчета, на всички много здраве и усмивки от нас, болничките бързо да оздравяват   bouquet
Да споделя и моя скромен опит с Т, като Найден вдигне 39 и нагоре до 39,5 не му давам нищо  Naughty, оставям го с Т, така е най-добре според мен, защото Т до 39,5 не е голяма температура за едно дете. Разбира се го наблюдавам и следя неотлъчно какви са реакциите, но досега два пъти така изкара Т на крак и в игри, по вял е, но става дума пак да повторя главно за Т, без растройство. Обикновено отминава за ден-два. Дори при т.нар. тридневна температура или 6тата шарка не се препоръчва да се дава на детето лекарство, за да избият пъпчиците по-бързо. Аз съм много, ама много предпазлива към всякакви лекарства, като малка много боледувах и много в болници съм лежала, сега се опитвам да избягвам традиционната медицина, колкото е възможно. Освен това кърмените деца по-трудно се обезводняват, защото принципно при Т не отказват да сучат. Но това е моето мнение, не го натрапвам, искам да внеса само спокойствие!
Мамо Марго, честито ви интервю!
Блан, приятна почивка на Несебър!
Елионке, страхотна Диманка си имаш!
Мисче, много хубави къдрици има Даяна!
Нана, мила много съжалявам за контузията ти, знам какво е, нали наскоро и аз се контузих зверски по главата.
Дриймсче, страхотна тема си линквала, плача и чета...

# 264
  • гр.София
 Душе,надявах се някой да се включи и с другата гледна точка-п/в антибиотиците. Хем ми е чудно,хем ви се възхищавам,че не ги давате. Ама Петър,като го подгонеше ангината към Т от 40гр-давам и още как. Тъпо и упорито вярвам на медицината. Май проблемът тук е,че на око се дават диагнози от лекарите-я е зъб,я е грипче,без изследвания и,хоп, антибиотик за застраховка.

# 265
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ      bouquet  bouquet  bouquet

Бланк,Душе    love001 мерси за комплимента  Hug,с малко помощ от моя страна Даяна стана по къдрава,иначе косата и е доста чуплива  Peace
 Валка,Карим как са днес малките сладури   Hug
И аз погледнах пуснатия линк от Дриймсчето,но признавам си че нямам време да го изчета целия  Embarassed,тези дни го дават да вали,та тогава може би ще наваксам  Joy Joy
Нана,много кофти си се контузила,ама тази седмица как ти върви само  Rolling Eyes
Ние към 17 часа сме на консултация и после ще докладвам колко сме пораснали за 40 дни   Heart Eyes

# 266
Здравейте!
Честит рожден ден на днешните сладурчета! Да са живи и здрави!
Мама Марго, браво за успешното интервю. Успех по-нататък  Peace
Нана, слагай на глезена лед, така ще ти мине по-бързо  Peace И аз съм кълчила глезен, ужасно е  Sad
Тази тема, която я е пуснала Dreams наистина е много сърцераздирателна. ВалHug
Карим, радвам се, че Дани вече е по-добре. По принцип от зъби не може да вдигне такава Т, само от гърлото е, да знаеш, но АБ ще му подейства. Айде и другите болнички да се оправят  Hug

# 267
  • у дома
може още малко да попишем в тази тема, но тъй като сега имам време, пускам новата тема по-рано  Peace

аз също съм отгледана без антибиотици и съм против тях в повечето случаи  Peace мнооооого рядко се е налагало да пия и се надявам и на Ния да не се налага да й давам  Praynig поне случихме на педи, което много, много не ги долюбва
nana77  Hug
дано днес малчовците с Т вече са по-добре Praynig Hug

# 268
  • София
Ей хораааааааа или някой ми е направил магия или не знам вече...
Тази седмица верно ме гони голям карък. Останали сме със няколко лева и чакаме Митковата заплата. Обажда се той сега да провери дали днес ще преведат и му казват, че заплати ще имат чак към 4-ти септември!!!!!!  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Първо побеснях, после се разревах, накрая седнах, гледайки тъпо в стената и започнах да мисля какво имам за продаване. И точно пращах Митко до пазара да продаде един от златните ми пръстени и по някакво шесто чувство му казах да отвори E-pay да провери дали пък случайно тъпите данъчни не са му превели парите от данъчното облекчение за Калоян. Въпреки че лелката в данъчното в Младост ми беше казала да ги чакам не по-рано от септември.
Отваря той и  #Crazy Laughing Praynig Там саааааааааа. Не съм вярваща, ама ми идваше да скоча с подутия крак до черквата на езерото и да запаля свещ.

Ох, съжалявам, че ви товаря с моите тъпи истории, но...трябваше да изпусна парата.

Колкото до крака - при мен нищо не помага. Нито лед, нито студено. Трябва да си го чакам да мине. Досега поне 100 пъти съм кълчила крак, а този същият десния е и чупен на три места в глезена и затова много лесно се травмира сега.
Но...ще мине. Важното е, че детето ми има какво да яде, докато простаците от БДЖ решат, че баща му може да си получи заплатата. Апропо датата за заплата е 26 число.

# 269
  • гр.София
 Нана,радвам се,че сте спасили положението!
 Сега си богата Simple Smile-разпиши се за успокоение в новата ни тема.
 Преди няколко месеца се срутих по стълбите и то със С. на ръце,изкълчих глезена,болеше много,вдигнах и Т,а трябваше да се оправям сама. Вечерта си сложих сурова  разрязана глава лук на мястото. И до сутринта почти мина. Винаги се подсмихвам на такива измишльотини,ама от немай къде го приложих.

Общи условия

Активация на акаунт