Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ви накара да дойдете точно в страната на Дядо Коледа и „вечната зима“?
Какви са възможностите за работа във Финландия, особено в областта на маркетинга?
Какви са средните месечни разходи за тричленно семейство в град Турку?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ви накара да дойдете точно в страната на Дядо Коледа и „вечната зима“?
-
Какви са възможностите за работа във Финландия, особено в областта на маркетинга?
Възможностите за работа във Финландия в областта на маркетинга се обсъждат, като някои участници споделят, че все още търсят работа по специалността си. Други предлагат съвети за търсене на работа и споделят своя опит в страната. Ако имате дипломи или квалификационни документи, важно е да ги преведете и легализирате, ако планирате да търсите работа във Финландия. Това може да увеличи шансовете ви за намиране на работа в страната.
-
Какви са средните месечни разходи за тричленно семейство в град Турку?
-
Какъв е стандартът на живот във Финландия, особено за семейства с малки деца?
-
Какви са възможностите за обучение и работа във Финландия за чужденци?

) Използва максимално фински,както съм чувала че правят всички преподаватели,но за обяснения използва английски.Това което ме прави недоволна малко или много е че във финския всичко е "според зависи от ситуацията" и когато се прибера вкъщи ми се налага да питам Матти за всяка една дума поотделно дали пасва на този контекст и дали аз мога да я използвам,понеже обиковено той не е съгласен с учителката за това или онова(една смешна ситуация- бях учила някакъв текст и бях научила че мога да използвам "кво стаа мъжки"като "здрасти"
един ден ни даде списък с дати от финската история и аиде сега свържете датите със събитията
.или за домашна да свържем професиите с местоработата на всеки работник.ок,само дето не бяхме научили нито едното нито другото като нови думи все още.абе цирка е страшен.чух,че другата група били страшно доволни,явно аз съм карък 

В смисъл - ако не държиш, не е нужно да е рокля
ама нещо не можем да се разберем за халките,закъсацията за пари е страшна (и двамата сме безработни) та ще е добре да не харчим много пари,засега само ще подпишем,а след някой и друг месец ще си направим сватба като хората
та да питам-някой знае ли сайт за бижута,които да не са по 500 евро бройката?иначе и аз няма да съм с нищо специално като облекло,предполагам ще трябва да помоля някои от бг да ми прати официалната риза (много е нежна и мисля че ще е много подходяща)ама май ще се наложи да търся бяла пола някъде
morning
чао засега ще гледам да се появявам малко по-често

Еовин, и тук не можеш просто така да подпишеш, пак са необходими документи и накрая когато ги представиш всичките ти дават дата и час.Но все пак е по-лесния вариант, защото в посолството е още по-сложно.Sweet_puppy1103 ,и на нас халките са ни доста скъпи, за това тях ще си ги купим от БГ и без това там ще направим и църковен брак.Иначе има доста сайтове за брачни халки и тук и в БГ, има и по-нестандартни неща.Ние вече сме си харесали ето тук:www.sara-trade.bg.Казаха ни ,че в Естония били на по-нормални цени, може да си направите едно сватбено пътешествие когато ви е възможно.