Отговори
# 240
Що не пишете тук бе хора?

Пълно е с некадърни фирми и майстори!

Навъдиха се като хлебарки

# 241
искам да споделя горчивия опит от майстори/фирма/ за топлоизолация и моля никой,ама николй да не се лъже.Понеже те са гастролиращи през лятото/сега са в района на Пирдоп и Златица/всеки от страната може да попадне на тях,ище си скъса нервите.Иначе,в началото приказки,договори,срокове,гаранция,неустойки-а то пълни измамници и късачи на нерви.не се лъжете,ако цената е ниска не си струва:Та да си минем на думата-шефът се казва Данаил Лучев,седалището на фирмата е в Пловдив/ноква фирма/ул."Богомол"112телефони:0878/584058,0877/961 346.
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ С ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ!МОЛЯ ВИ!

# 242
  • София
Фирма "ЗЕТОК" ЕООД!!!
Монтираха ми некачествена външна врата - изподраскана, ударена, усукана... и какво ли още не. Когато се обадих за рекламация най-нагло ми казаха, че това съм си поръчала. Когато дойде човек от фирмата, за да констатира нередностите ми каза: "Ама, г-жо, това не са проблеми! За тези пари - това е". Трябваше да дойдат една сутрин, за да отстранят отстранимите дефекти, но не дойдоха. Обадих се да попитам какво става, казаха ми: "Ами ние решихме, че днес няма да можем".
Страшно нагли  и некоректни!

# 243
Не се доверявай на фирма Ворошилов - голями измамници са!

# 244
  • София / Виена
От Бриколаж съм купувала градинска мебел-качеството на изработка беше ужасно #Cussing out
От Арон направих грешката да купя маса за трапезария-цената се промени,забавиха доставката и накрая с най-голямата си наглост ми споделиха,че не е възможно да купя столовете,защото били изчерпани. #2gunfire

# 245
ще сложа тук един човек,който ни прави кухнята,казва се Апостол и е от Созопол,много некоректен #2gunfire  много нерви изхабихме с него и продължаваме,защото все още нямаме завършена кухня...

# 246
Не пазарувайте от "Банята в Тенденция" - В. Търново - мързеливи, некоректни и мошенници!

# 247
Фирма ВОРОШИЛОВ!

# 248
  • Където е сърцето
Радослав от Бургас-плочкаджия.От някакво  село е,но работи в Бургас.

# 249
  • София
По интернет гравитират всякакви обяви и затова бъдете внимателни.

Има човек, който се казва СИМЕОН ВЛАДИМИРОВ от Перник, наехме го да ни направи коридора. След като го шпаклова некачествено, опита се да го боядисва и не успя изобщо да го направи. На райета стана всичко от нормална перлена боя. Докато сваляше мивката в малкото помещение до кухнята, проби стената на току що ремонтираната кухня, като ни развали де факто още едно помещение, в което бяхме хвърлили много усилия и средства.

Не се доверявайте на този човек, като видя какво е направил, той, без да се обади дори, просто си взе багажа и изчезна, след като му бяха платени 2/3 от парите. Вдигна ми телефона и обясни че толкова можел и това е.

Така че смятам да се оплача в Съюза на потребителите, нямам думи колко ми е отвратително на душата, направо ме отрови.

# 250
Здравейте момичета, искам да споделя какви некадърници правят ателиета за услуги днес. Занесох в едно такова чудесен нов панталон да му направят илик на колана и .... му направиха ....на 3 пръста от началото на клана!!??  сега за да се закопчае трябва копчето да е зашито във въздуха!! Още не мога да го проумея това безумие. Просто не съм на себе си от яд.

# 251
Толкова съм ядосана още, че дори забравих да напиша къде се намират тези шивачки-самозванки. На улица Тулча 47 в квартал Стрелбище в София, фирмата се казва ЕТ Гергана-АННА ИВАНОВА. Ако има момичета от квартала да знаят, че това не е правилното място за шивашки услуги.

# 252
  • София
Охоо, а аз да взема да прочета темата и моите първенци, от които съм най-недоволна, да са тук, познайте - ФИРМА ВОРОШИЛОВ!

Това са действително най-некадърните, нагли и отвратителни същества, с които съм се срещала.

При наличието на толкова много потърпевши, защо не заведем иск срещу тях бре, хора! Хайде да се обединим, аз съм готова. Нямате представа на какво прилича врата направена от тях. Имахме сачак по онова време, те вместо за отрежат сачака - отрязали част от перваза, пък едно фино, фино... Вратата изглежда като карикатура на врата. Просто нямам думи.

# 253
И аз да се включа бясна в темата. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Поръчахме през октомври детска стая в НОВА ИДЕЯ и след като отдавна изтече уж договорния срок на доставка току-що ми казаха, че може би, едва ли не, ако не им мине котка път щели евентуално до десетина дни да успеят да започнат да издължават. Егати фирмата.  ooooh! За пръв път ми се случва подобно нещо. Ние продаваме технологични линии, които се произвеждат и доставят за 5 седмици, а тези келеши не могат два месеца да ми докарат някакви си 5 талашители плоскости. Не мога да си намеря място от яд, защото не съм им догледала договора и неустойката за просрочие е 0,05%, а не както нормалните 0,5%. А най-ме е яд, че скъсаха нервите на детето. Възрастен човек може да чака, но на детето му се изчака чакалото.

# 254
Фирма за дограма и ремонти "Ворошилов"
Peace Ние си поръчахме 3 интериорни врати.Срокът за изпълнение на поръчката беше 30 работни дни.Дойдоха след този срок и ни поставиха само 2 от тях,другата не е пристигнала от Полша и вече 1 месец чакаме.Ужасни са Whistling
А аз съм доволен
Миналата година ми сложиха дограмата и си спазиха срока
проблеми не съм имал
сигурно сте попаднали на други майстори

Общи условия

Активация на акаунт