Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с фирма 'Soli' за блиндирани врати?
Какви са проблемите с Benatofix?
Какви са проблемите с магазина за мебели „Лабиринт“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с фирма 'Soli' за блиндирани врати?
-
Какви са проблемите с Benatofix?
Фирмата Benatofix създава проблеми за своите клиенти, като забавя изпълнението на поръчките, предлага извинения и измами. Някои клиенти чакат продуктите си до една година вместо обещаните 40 дни. Освен това монтажът на вратите е изпълнен със заплахи и хиляди дефекти, което допълнително допринася за недоволството на клиентите.
-
Какви са проблемите с магазина за мебели „Лабиринт“?
-
Какви са проблемите с майстор Цеко от Монтана?
-
Какви са проблемите с фирма 'Ворoшилов' за дограма и ремонт?
В сайта им след куп словоизлияния накрая срещаш доста забавното изречение: "Ще платите само ако сте доволни!" Ако трябваше нещата наистина така да се случват би трябвало да си спестя половината пари. Не, не съм доволна от тази фирма!!! Очевидно дори самият г-н Първанов е предусещал колко съм бясна на некадърниците, които ми остави в апартамента, защото не посмя да се весне за да си прибере последните пари, ами прати щерка му! Наистина му бях подготвила такава пледоария, след която щеше да му се наложи да мълчи дълго, дълго!!!