Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 131 057
  • 884
  •   1
Отговори
# 450
Танина, много се притесняваш за мъжа ти, но според мен вместо да го мислиш по този начин, с писане на постинги и разсъждения, които явно те затормозяват, по-добре го откажи от цигарите и многото кафета - по-вероятно е те да предизвикат инфаркт, а не някой конфликт! Hug

# 451
Ех, .:.Stef.:. ... Confused Ако имаш начин да "откажеш" някой от цигари и кафета, при положение, че той ги смята за полезни и не намира необходимост да се разделя с тях, моля те, сподели го!  Wink
Аз имам близък, който е убеден, че процесът на спиране ще му навреди много повече, отколкото ако продължи пушенето. Нищо и никой не е постигнал "пробив" при него до сега Rolling Eyes
А поставяйки се на мястото на Танина, постингите и разсъжденията биха ми действали разтоварващо.  Crazy
 Извинявам се за офф-а  Peace

По темата:
По принцип съм доста тревожна личност. Склонна съм да живея в притеснения и страх, носнователни в повечето случаи.
В периодите ми на стабилност и спокойствие , когато съм се чувствала здраво стъпила на земата и уверена, че всичко е наред ( дори при наличието на "нередности"), тогава и физическото ми здраве е налице. Когато обаче започнат да ме глождат различни съмнения, когато се промъкне неувереността и страхът, тогава се появява "болестта". При мен спокойствието е = здраве.
 И аз започвам да си мисля, че може би не е нужно  да разбираме всичките си конфликти и да ги разрешим, може би има неща, които просто трябва да "престоят".  newsm78

Don`t worry, be happy!   bouquet

# 452
Никога не бих позволила на мъжа ми да прекалява до такава степен, ако трябва ще прибягвам до нечестни методи, но за негово добро ще го накарам да спре.  Naughty
Иначе, Луб - думите ти все едно аз съм ги писала...и при мен спокойствието води до здраве.

# 453
  • у дома
девойки, ама то със спокойствието при всички е така ще знаете Simple Smile

# 454
Статийката за микрочиповете просто мисля, че е интересна, нещо ново е, не чак толкова да ме е зарадвала  Wink А и ми я прати приятелка, която просто е вманиачена в болести и всяка година ходи да си прави пълен преглед на всичко, и също така се страхува да не стане най-лошото и мисля, че това не е добре за нея, но какво да и кажа, като не се връзва на чужд акъл.

Lub и аз мисля като теб и даже смятам, че жените като, че ли сме по склонни да откриваме, а също така и да правим проблеми и конфликти, а и да се притесняваме за другите. Мъжете ми се струват толкова праволинейни и "прости" същества. При тях винаги две и две прави четири. Може и да се лъжа.

Аз лично от всичките работи, които четох и писах в темата стигнах до извода, че и да ме боли, ще търпя и на доктор няма да ида. Каквото ще става да става. Бабите и дядовците ми са си още живи и здрави, на по 70-80 години и рядко са ходили по доктори. Така смятам да я карам и аз. Само повече спокойствие ще ми е необходимо. Човек, когато е решил да търси конфликти винаги ще намери. Може би наистина в тази тема трябва да влизат предимно хора с доказано от стандартната медицина вече заболяване, но пък ми се струва, че точно те, трудно ще се навият само на теории и не биха се доверили напълно на нещо написано в интернет или на някой когото въобще не познават, но казва, че иска да им помогне.

# 455
Танина,
Пак ли ме zахапа...
Цитат
но пък ми се струва, че точно те, трудно ще се навият само на теории и не биха се доверили напълно на нещо написано в интернет или на някой когото въобще не познават, но казва, че иска да им помогне.
На мен някой помогна ли ми?????
Всичко сам сьм си намерил и сам сьм си иzследвал.Не сьм искал и тьрсил ниЩо на готово.
Имам само предимството,че сьм учил медицина и някои неЩа са ми по лесни zа схваЩане.Толкова.НиЩо пове4е.И zа мен ГНМ е ново неЩо.
Ако човек иска и тьрси,Ще намери.Останалите искат някой друг да им помогне беz те да направят ниЩо zа себе си.На това баzира официалната медицина.На това желание на пациентите.Да отидат и да им дадат неЩо,беz да има нужда да се докаzва неЩо или да се обяснява неЩо.ЗаЩото в офиц.медицина се ВЯРВА.Тя е религиоzна догма.
Това искат пациентите,това получават.Паzарна икономика. Mr. Green

# 456
ок  Simple Smile. За пазарната икономика съм съгласна, особено в момента в бг си правят каквото си искат и цедят пари наред, ама и доста хора доброволно дават, и този момент го има.

# 457
Не сьЩествува инфектиране от човек на човек.
Без да търся конфронтация искам да попитам това важи ли за СПИН-а? И що за болест е той? В каква посока е конфликта?
...конфликт с любовника(цата)?

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 09:26 от SafeHeaven

# 458
Не сьЩествува инфектиране от човек на човек.
Без да търся конфронтация искам да попитам това важи ли за СПИН-а? И що за болест е той? В каква посока е конфликта?
...конфликт с любовника(цата)?

хммммм...
В статията от в. "Лечител" намерих кратко обяснение за СПИН-а.
По отношение на СПИН д-р Хамер наблюдава, че никой никога не е умирал от него, без преди това да са му казали, че е ХИВ-позитивен, и без да вярва в това. Заключението е, че точно както и при рака, отрицателното възприятие, свързано със СПИН, става причина за опустошителния му ефект.

# 459
В kolibka.com имало някакъв филм "Тайните на мозъка".Аз не мога да влизам там,но ако има някой дето го е гледал 6те ми бъде интересно да сподели дали има връзка с темата.

# 460
Много бавно ми се зарежда вси4ко и не мога да върна назад темата,за да про4ета не6то.Става дума за следното:някои майки писаха,4е изпитват безпри4инен страх да не отнемат децата им и при тях някой им бе6е издърпал децата като малки.
Озна4ава ли това тогава,4е ако детето е издърпано от лелката в градината от ръцете на майката,то 6те изпита 4увството,4е някой може да му я отнеме и поради тази при4ина няма да иска да ходи на градина?
Ако е така,какъв е на4ина да се разре6и конфликта,след като с приказки не става.
Това ме късае ли4но и виждам някакво ре6ение,но не съм сигурна.

# 461
Ми то това е много лоша практика на госпожите в яслите и градините според мен. Аз лично много се кефя на една майка от нашта ясла, която казала "Мойто дете си е много послушно, но отначало му трудно да свикне, искам и аз да присъствам в началото" и въпреки, че и казали, че не може, тя влязла и си седнала на пейката и така първите няколко дена влизала с нея и си тръгвала, когато реши, също така правела и внезапни посещения да види дали госпожите си гледат работата. Нейната щерка никога не съм я видяла да плаче на яслата, а и по нейните думи не е боледувала въобще, само един ден е отсъствала, защото имала сополки доста. Цяла година без да боледува  newsm78 Направо и се възхищавам, как е успяла да направи така, че детето и да се адаптира бързо и лесно към яслата и да си ходи всеки ден.

Аз пък днес четох в една от другите теми във форума за някаква книга пак за лечение само с мисли и приказки http://truden.com/download-file-103.html, но не ми е останало време да я разгледам.

# 462
Практиката тук е майки и деца да са заедно в на4алото..Работата е там,4е мен се опитаха на втория ден да ме избутат,за6тото това не било градина за майки.Аз останах,с което си навляках гнева им явно,за6тото виждах какво става там и те трябва6е да се размърдват пове4ко.На 6-тия ден отново ме подканиха и след като аз отказах се обадиха на мъжа ми да кажат как аз съм игнорирала техните думи!!!
Един вид-виж какво, тук става както ние кажем и ти няма6 думата за на6ата система.След като за другите деца работи,6те претопим и твоето!
От там нататък не ми се обяснява да не изпадам в подробности.
Както и да е!Дадох си срок до края на седмицата,но ве4е взех ре6ението-тегля им един голям кръст.
Въпросът е на какви други 6те кацна,ако изоб6то стане сега, и как малкия 6те реагира.

# 463
И аз се отказах от яслата, поне до пролетта  Whistling ще си се гледаме двамцата. После се надявам да поотрасне и да не го приема толкова трудно, че той много реве, всяка сутрин го карах месец и половина и всяка сутрин се дереше като ..., а и там много ги стресират и им се карат  Rolling Eyes

# 464
Omega, не знам дали ще изпита чувство, че някой ще му я отнеме, но че го е изоставила и няма да се върне - със сигурност. Аз имам едноседмичен опит с държавна детска градина, синът ми беше на 3 и нещо, малката почти на 2. И точно така ми ги изтръгваха сутрин от ръцете с обяснението, че е по-лесна така раздялата (а и тук изобщо няма практика майките да са заедно с децата). Синът ми говореше тогава добре (т.е. уж всичко му бях обяснила и всичко разбираше), но чак след една година успя да вербализира това, което е изпитал: "Аз много плаках, защото исках ти да ме гушкаш, а не госпожата, и мислех, че няма да се върнеш. Накрая се изморих и исках да заспя." Много мъчно ми стана, добре че бързо се отказах от тази градина... А малката от тогава е ужасно запечена, и не иска да ака в будно състояние изобщо...
С две думи - последствия със сигурност ще има, ако детето не се чувства още комфортно там, а и особено ако е по-малко и не може да му се обясни всичко...

Общи условия

Активация на акаунт