Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 131 046
  • 884
  •   1
Отговори
# 480
Амарена,
Да.Някой го тормоzи в градината.
Сенките под очите са често среЩани и може да са симптом на много неЩа.
Например ...най обикновено глад,инфекция,анемия,недоспиване...

Мадама,
ПОzдравлние  bouquet

# 481
  • у дома
уф, хайде помагайте..  Praynig

Току що една колежка ми каза, че напуска. Дойде ми като гръм от ясно небе, нещо много съм се привързала към нея, свикнала съм с присъствието й наоколо. Плаче ми се и ми е едно такова криво и нещастно все едно съм загубила скъп човек.

Явно има конфликт - сега какво да очаквам?  newsm78
Ще ми се да го разнищя, да си го обясня, да се убедя че не ми пука.
В момента само с разума се опитвам да си повтарям, че това е всъщност хубаво - тя е получила нов шанс за по-добра реализация. Но от тази мисъл не ми става по-леко.   

# 482

Сенките под очите са често среЩани и може да са симптом на много неЩа.

Сенките под о4ите не са ли признак на проблеми с 4ерния дроб?
Торби4ките пък май говореха за задържане на те4ности... newsm78

# 483
  • у дома
Омега, може и да са признак на пневмония - аз бих тръгнала от просто недоспиване.. ако няма други симптоми.

# 484
МаДмама браво на вас  Hug, много ви се радвам. Дано и аз и мойто малко дреби успеем да се справим с това толкова трудно отделяне един от друг свързано с тръгването на ясла  Rolling Eyes Засега както казах много пъти отлагам докато мине зимата. На пролет ... ще му мислим.

В друга тема и аз четох за такова дете с хронична кашлица и сополи. Майката беше писала, че им казали че това е причинено от алергия и те също като вас май пият такова антиалергично сиропче и чакат да израстат алергията. Още веднъж браво, че сте успели да преодолеете момента с раздялата без помощта на сиропи. Ще се въоръжавам и аз с много търпение пък каквото стане  Praynig

# 485
Омега, може и да са признак на пневмония - аз бих тръгнала от просто недоспиване.. ако няма други симптоми.

Доколкото знам проблемите с 4ерния дроб се откриват трудно.Дори едно вло6ено зрение може да е признак за такива проблеми(с 4ерния дроб).Оба4е примерно,който не го знае би тръгнал в гре6на посока.
Не6тата са доста сложни май.Необходими са безброй познания(дори не само по медицина),за да се стигне до някакъв правилен извод.

# 486
МаДмама браво на вас  Hug, много ви се радвам. Дано и аз и мойто малко дреби успеем да се справим с това толкова трудно отделяне един от друг свързано с тръгването на ясла  Rolling Eyes Засега както казах много пъти отлагам докато мине зимата. На пролет ... ще му мислим.

В друга тема и аз четох за такова дете с хронична кашлица и сополи. Майката беше писала, че им казали че това е причинено от алергия и те също като вас май пият такова антиалергично сиропче и чакат да израстат алергията. Още веднъж браво, че сте успели да преодолеете момента с раздялата без помощта на сиропи. Ще се въоръжавам и аз с много търпение пък каквото стане  Praynig

Ей Танина, все се каня да те питам от къде намираш толкова време ........да четеш и мислиш за болести........със сигурност имаш своите причини, но мислиш ли, че си помагаш по този начин....
Понякога да мислиш и задълбаваш изобщо не е полезно, както за теб, така и за околните...

# 487
Ето и нещо от друга тема, което ми се видя интересно

Привет
за първи път съм тук. Просто днес ми върнаха изследването - ПАП 4. На 29 съм с едно дете, умирам от страх. От Варна съм а ми препоръчаха да ходя в Плевен за операцията при проф. Горчев. Незнам какво да правя. Какво се случва след операцията? Колко е възстановяването? Ще съм нормална жена ли след това?
не са ми правили биопсия
утре ще ходя за да си запиша час
дойде ми вчера а имам още 6 хапчета Йасмен
незнам защо трябва да ходя в Плевен
само мисалта за там ме плаши повече от самата конизация
Сега звъннах в Плевен и ми казаха че проф. Горчев приема само в частната си клиника "Св. Марина" ще говоря с него надявам се довечера след 18:30 ч. Утре имам час тук във Варна за д-р Узунов той ще ми каже кога ще е биопсията. малко се щокирах като с един обвинителен тон гинеколожката ми каза че не е очаквала от мен такива резултати в смисъл че това е вирус предаван по полов път при жени с по свободно държание. Доста съм объркана и се засегнах защото със съпругат ми с който живях 7 години и сега съм вразвод сме нямяли проблеми, поне аз не. От 4 месеца си имам нов партньор но незнам дали ако той е причината за толкова кратко време може да стана с резултат РАР 4.Съжалявам че ви занимавам с откровения в личен план и не пиша точно по темата, но ви моля за разбиране, мнение и съвет.

Както пише Хамер, проблеми с шийката на матката се получават при конфликт "чувствам се изоставена, не мога да се справя сама ..." или нещо от този род беше. Дали пък проблемите на тази жена не идват точно от развода, който е преживяла наскоро??? Дали пък тя не се чувства предадена и изоставена от този човек, с когото е била 7 години и сега си решава проблема? Може би просто трябва да се успокои? Какво да я посъветвам според вас?

# 488
Ей Танина, все се каня да те питам от къде намираш толкова време ........да четеш и мислиш за болести......

Simple Smile ми как от къде, по цял ден седя вкъщи да гледам детето и се издухвам. Е не само де, ходим и по разходки и насам натам, но общо взето си е голямо еднообразие. И в интернет си търся нещо различно ... и тази тема ми хареса, стори ми се интересна. А ти сега ли си даде детето на градина за първи път, зимата? Или ходите още от септември? Още се чудя моя дали да го давам или да слушам бабите и да чакам още три дъъъългии месеца докато минела зимата.

# 489
Ей Танина, все се каня да те питам от къде намираш толкова време ........да четеш и мислиш за болести......

Simple Smile ми как от къде, по цял ден седя вкъщи да гледам детето и се издухвам. Е не само де, ходим и по разходки и насам натам, но общо взето си е голямо еднообразие. И в интернет си търся нещо различно ... и тази тема ми хареса, стори ми се интересна. А ти сега ли си даде детето на градина за първи път, зимата? Или ходите още от септември? Още се чудя моя дали да го давам или да слушам бабите и да чакам още три дъъъългии месеца докато минела зимата.

Моето дете ходи за 2-ра година на градина, този месец ще навърши 4 години(тръгна през есента). Докато го гледах вкъщи далеч не съм се сдухвала, може би защото съм осъзнавала колко е важно и хубаво това да сме заедно. По-добре спри да четеш за болести и прочети нещо за възпитанието и отглеждането на детето. Нали не му говориш за конфликти и възможни последици от поведението му?  Mr. Green
Разбери, че разнообразието зависи от теб и твоята фантазия, а детето има не по-малка нужда от него и от теб разбира се.......

# 490
  • Варна, морето и сините вълни!
Искам да помоля за малко помощ.

Честите кашлици за какъв конфликт навяват?

Лечението с мед, ако може да се каже лечение и ние ползваме. Но аз в нашия мед съм добавила и смлени бадеми. Сина ми имаше анемия, която аз отказах да лекувам. Давах мед,масло и бадеми. Не знам дали е помогнало, но няколко месеца по късно нямаше анемия  Mr. Green

# 491
Искам да помоля за малко помощ.
Честите кашлици за какъв конфликт навяват?

Ами май ако се бута не6то насила за ядене,както оби4ат да правят някои баби.

Лечението с мед, ако може да се каже лечение и ние ползваме. Но аз в нашия мед съм добавила и смлени бадеми. Сина ми имаше анемия, която аз отказах да лекувам. Давах мед,масло и бадеми. Не знам дали е помогнало, но няколко месеца по късно нямаше анемия  Mr. Green

При разните простудни заболявания някoи дават калций на таблетки.Ти оба4е си избрала по-мъдрия вариант с бадемите.
Те са много богати на Mg и Ca,поддържат баланса на Пх-то в кръвта и тъканите.
Бадема не само алкализира 4ове6кия орзанизъм,но е и сред най-добрите храни за здраве и дълголетие.Богати са съ6то така на аминокиселини.Ако се изяждат по няколко сурови бадеми на ден се твърди,4е пазят от рак.

# 492
Фастьче,
Не мисля,че това е отворило толкова голям конфликт при теб,че да имаШ симптоми или да получиШ някое zаболяване.
Ако до 2 седмици zабравиШ случката и я прежалиШ таzи жена,най много да иzкараШ някое главоболие и толкова.
Някои конфликти не дават никакви отражения,поне не видими и бьрzо отминават.
Човек има постоянно леки конфликти и ги реШава.Твоят пример е подобен.Не е нужно да се преструваШ или осьzнаваШ,че не ти "пука".
Напротив,най лесно Ще го реШиШ като се среЩаШ с нея като приятелка zанапред.

Танина,
Цитат
Както пише Хамер, проблеми с шийката на матката се получават при конфликт "чувствам се изоставена, не мога да се справя сама ..." или нещо от този род беше
Чувства се иzоставена в сексуално отноШение.Вьzможно е мьжьт й да й е иzневерявал с друга.Рак на Шйиката е реШен конфликт и минава от само себе си.Но тя ве4е zнае zа него и е в нова паника.Не можеШ да я сьвветваШ с ниЩо,прекалено сложно е и е малко кьсно.
Иначе описанието,че след 4 месеца с нов партньор има ПАП 4 покаzва ясно реШеният проблем от предиШният партньор.

Мимито,
КаШлиците са многостранен конфликт.Най вече "губя територия" или "вzимат ми моята територия,играчки,вьzдух,място,храна",която НЕ иска да сподели.
СьЩо както и Омега е написала..."някой те кара да "гльтнеШ" някоя помия или дума в преносен смисьл.Но там по скоро се раzвива ангина.Затваряне на "пьтя".

Ние пием мляко от бадеми.В нета има много рецепти.В някои неонатологични клиники хранят бебетата с мляко от бадеми вместо АМ.

# 493
  • Варна, морето и сините вълни!
[
Мимито,
КаШлиците са многостранен конфликт.Най вече "губя територия" или "вzимат ми моята територия,играчки,вьzдух,място,храна",която НЕ иска да сподели.

Благодаря за отговора.Не бях пооглеждала точно така на нещата, но са напълно вярни  bouquet  bouquetБлагодаря!

# 494
Christian , благодаря за отговора!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт