Германската Нова Медицина на д-р Хамер

• 131 049
  • 884
  •   1
Отговори
# 510
Какво значи "предоира" и "тоталис"?

П.С. Аман от тая латиница! #Cussing out

# 511
http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=8293

Практическите подходи и методики ще ви помогнат сами да се избавите от емоционалния негатив, да се запознаете с множество съществуващи модели и способи за лечение и оздравяване, както и да подберете най-подходящия от тях, който подхожда на начина ви на мислене, живот и финансово състояние.
Omega, чела ли си тази книга? Да разбирам, че я препоръчваш??? Иначе на мен ми звучи интересно...

Не,не съм я 4ела.Слу4айно попаднах на нея в нет-а,но ми се стори интересна.На линка има препратка към руски сайт...
Има об6то с темата според мен.

# 512
Какво значи "предоира" и "тоталис"?

П.С. Аман от тая латиница! #Cussing out

A какво е долна вежда  Shocked?!?!?!?

# 513
Ей, пощурихте се от любопитство  Simple Smile Айде и аз в кюпа - на мен пък ми е интересно има ли изход от ситуацията и какъв е той? Тя сега е в още по-голяма паника, и вероятно си навлича вторични конфликти. Как може да преживее стресът и да се оправи?

# 514
Ми сигурно ще й порасне нова, тя вече като че ли е почнала да расте по слепоочията.

Ами това ми прилича, на приказките, които съм чувала, че на човек може за една нощ да му побелее косата, ако преживее някакъв голям стрес  Rolling Eyes, ама после май си остава бяла или греша?

# 515
  • у дома
Танина, бяла си остава..
Вярно е това за побеляването.. случило се е с моя дядо. Когато е разбрал за смъртта (убийство) на вуйчо ми, за една нощ му е побеляла цялата коса и така си остана до края на живота му..

Кристиян, благодаря много за отговора на моята питанка за колежката!  Hug  bouquet Никак не бях сигурна доколко подобни неочаквани минорни емоции са просто "бял кахър".

За преодоляването на конфликта с косопада - струва ми се, че момичето ако разбере откъде идва проблемът т.е. от стреса при фризьорката и че именно това е причинило косопада - просто ще се успокои вътрешно, ще спре да се терзае и ще остави косата си да порасне отново  newsm78 Струва ми се много логично.

# 516
Добре..Ако на това моми4е му порасне косата като осъзнае откъде идват прoблемите и,за6то в такъв слу4ай бялата коса след стрес да не може да възвърне после цвета си?Нали логиката е една и съ6та?
Само 4е аз за такъв слу4ай не съм нито 4увала,нито виждала,нито пък вярвам,4е може да се слу4и така без ни6то.
Ина4е съм 4ела,4е разните билки и дихателни упражнения можели да възстановяват цвета.

Моята коса пък примерно от преди 2 седмици се накъдри.Всъ6тност тя си бе6е такава преди няколко години,после се бе6е поизправила доста и в момента ми е по4ти съ6тата като преди.Не знам на какво се дължи.Имам някакви предположения,но те не са свързани с конфликти.
Или пък съм изпаднала в конфликт и  приказката "накъдри ми се косата" не е слу4айнa.Във всеки слу4ай се харесвам така пове4е,независимо на какво се дължи. Grinning

# 517

Моята коса пък примерно от преди 2 седмици се накъдри.Всъ6тност тя си бе6е такава преди няколко години,после се бе6е поизправила доста и в момента ми е по4ти съ6тата като преди.Не знам на какво се дължи.Имам някакви предположения,но те не са свързани с конфликти.
Или пък съм изпаднала в конфликт и  приказката "накъдри ми се косата" не е слу4айнa.Във всеки слу4ай се харесвам така пове4е,независимо на какво се дължи. Grinning

Хормони? Grinning

# 518
Не съм ги изследвала,но мисля 4е винаги са се отделяли правилно.Така 4е това го изклю4вам.

Индиговите/Кристалните деца са с дясна ориентация на мозъка.:
http://www.bg-donna.com/samopoznanie/care_indigo.html

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 17:19 от Omega

# 519
За косата не zнам много,но в тоzи случай момичето е в активен конфликт.РеШението може да бьде витилиго или друга кожна "болест" след като й опада косата.Зависи и как Ще го вьzприеме...При конфликт на "самочувствието"...не сьм вече женствена и тн...може и левкемия да се раzвие...

# 520
Ами това ми прилича, на приказките, които съм чувала, че на човек може за една нощ да му побелее косата, ако преживее някакъв голям стрес

Може да побелее за 1 минута.
Имахме едно момче в групата водни спасители, което се хвърли в Дунава да проплува под 1 шлеп. Излязъл с бяла коса(аз не присъствах на случката). Ширината на шлепа не беше толкова голяма - може би целия ни отбор можеше да проплува такова разстояние под вода, но явно е имало някаква уплаха.
Отдавна не съм го виждал не знам каква му е косата в момента.

# 521
Не съм ги изследвала,но мисля 4е винаги са се отделяли правилно.Така 4е това го изклю4вам.

Индиговите/Кристалните деца са с дясна ориентация на мозъка.:
http://www.bg-donna.com/samopoznanie/care_indigo.html

"Винаги" е смело твърдение, що се отнася до хормони.....

Относно преждевременното побеляване си мисля, че просто някои хора са предразположени, дали генетично, психично или кой знае...но фактът, че едни побеляват, а други в подобна ситуация сигурно биха развили рак е въпрос , зависим от множество фактори, абсолютно индивидуални за всеки един индивид на тази планета....аз лично бих предпочела да ми побелее косата, пред това да имам рак, пък било то и да си остана бяла форевЪ!

Аз искам пък да поставя на вниманието ви един случай/истински за съжаление/: Дете на 7г., тръгва да училище в 1-ви клас. Отива един път, на другия ден не може да стане от леглото, тотална парализа без да има обясними причини. Детето е ходило на градина, било е доста активно дори /или инициативно ще е по-подходящата дума/, не е боледувала в градината от някакви бронхити и простотии, както е пр. моя син. Т.е тя е едно здраво, общително, жизнерадостно и щастливо на вид детенце с прекрасни родители, което изведнъж получава според лекарите "срив на имунната система"  Shocked, защото друго не могли да открият като причина......
Christian? Какво би казал за това?
Аз бях изумена.......майка ми води тази година 1-ви клас...каза ми "нямаш представа, колко болни дечица имам и то не от хреми и кашлици,а от разни по-сериозни болести"......в часа по физическо влизат само 5 деца/другите са освободени по мед. причини/.....представяте ли си????
А ние някахме търпение да имаме физическо........мъчно ми е много и се питам тези деца, какви деца ще имат?!?!

# 522

Хормони? Grinning

И аз мисля, че се дължи на промяна в хормоналния баланс. Моята се накъдри през пубертета. Преди това бях с чисто права коса. След раждането доста се поизправи.

# 523
Ами пих един подмладява6т 4ай може да е от него...забу6уваха ми хормоните. Grinning

# 524
Аз искам пък да поставя на вниманието ви един случай/истински за съжаление/: Дете на 7г., тръгва да училище в 1-ви клас. Отива един път, на другия ден не може да стане от леглото, тотална парализа без да има обясними причини. Детето е ходило на градина, било е доста активно дори /или инициативно ще е по-подходящата дума/, не е боледувала в градината от някакви бронхити и простотии, както е пр. моя син. Т.е тя е едно здраво, общително, жизнерадостно и щастливо на вид детенце с прекрасни родители, което изведнъж получава според лекарите "срив на имунната система"  Shocked, защото друго не могли да открият като причина......
ПОчти същият е случаят на едно съседче, само че се е случило не в първи клас май, а по-късно.Има уж точно определена диагноза (някаква много рядка болест била), но това не му помага много. В инвалидна количка е. Още повече, че са казали на майката, че с тази болест е обречено..Трябва да живее с мисълта, че няма да види детето си пораснало.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт