Хайде ЮЛСКИ мами,сваляйте килограми!

• 11 105
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Ce Dim,писа за торбите с вакум,че са от Метро,но в Софийското са вършили и само в Пловдивското имало.Инъче е много доволна.ИСКРА,все ще те питам Алекс взе ли ти хубавите сини очи,щото аз изкарах късмет и Нико е синеок?

# 106
  • София
Теди аз вече правя коремни поне по 80 на ден обаче май не трябва, не съм питала лекарката и от 10тина дни се "изхвърлям" с тях.
Андромеда, ника е писала а аз да добавя- молитвата е за пречистване на майката (счита се че тя е извършила грях като е забременяла и до 40 ден няма право да влиза в църква, след тази молитва може). По канон ако го карат съвсем трябвада ти я четат на прага, нас ни вкараха в помещението за кръщенета барабар с количката. КРатка емолитвата и звучи интересно но нашия поп беше много бързорек и едва му фанах какво приказва. Накрая рече на мен каквото решите дайте за здраве, а предварително жените дето продават свещи бяха казали на Ицо 10 лева и малко се издразних че и този поп леко върти бизнес с канона, но явно всичко тук е така. А погачката си е традиционен ритуал, той не е църковен, само тази молитва. Peace
Янче, на мен Коки ми е синеок поне засга Simple Smile
Много са сладки снимките на Доротея и Етко  Laughing

# 107
  • sf
Тедииииииииииии, как не те беше срам само това да питаш? как сте, що сте- давай отчет, де  Mr. Green

ееееееееееех, аз винаги съм си мечтала да имам ддете със сини очи, ама нъц! тряяше по-рано да се сетя  Twisted Evil
преди 2 години една врачка ми каза, че след година-две ще имам момиче със  сини очи, като баща си/ моя мъж е с кафяви/   hahaha

# 108
  • Sofia
Яна, ами тъмноок ще е Алекс ... Кафеви или пъстри - аз до последно се надявах ама карай - дано следващото да е на мен Simple Smile. Иначе поне за сега е със светла коса (кестенява и все повече изсветлява), ама и там не знам ...
Теди, на мен ми казаха - след 3ти месец може пътечка, велоаргометър. След 5ти може нещо по-сериозно като коремни преси. Колан аз не съм си купила, щото не съм се наканила.

# 109
Теди, и на мен ми казаха след 3-я месец че мога да почна с упражнения.

# 110
Вики, тя е казала като баща си, а не като мъжа ти  Joy Joy Joy

# 111
  • София
Честити два месеца донси!  bouquet

И аз я държа Николета боса, но дори да й обуя чорапи, тя ги изритва за отрицателно време.

Мъжът ми колкото ми лазеше по нервите през бременността, толкова сега е достоен за медал "Добър татко"  Laughing Пу-пу, ама като си е вкъщи се занимава с бебето толкова, колкото и аз. Засега почти не ме е ядосвал в тва отношение.  Flutter

Някой беше питал за гладенето - аз си гладя, използвам да зяпам ТВ през това време, но само бебешките работи и на таткото ризите. Иначе не... Обаче ми лази по нервите изваряването, постоянно нещо ври на котлона, хем не сме на АМ, но то пак си има какво - залъгалки, помпи, аспиратора, дрън-дрън...  Tired Вие изварявате ли и до кога смятате да го правите?

А, и още нещо. Верно, че е доста раааничко, ама съм се зачудила, яслите само от септември ли взимат или може и в друг период от годината, ако знаете случайно нещо по въпроса...?

# 112
  • София
Здравейте  Laughing
Малко ми е неудобно, че "тече" оплакване от мъжете пък аз влизам да ви черпя виртуално, че днес имаме годишнина от сватбата (8 г.).   cook beer2 beer cook cook
Туити, дано таткото по-бързо се хване у ръце.   bouquet
Иначе и аз забелязвам, че нашият татко повече се радва на Иринка, отколкото на кака й като бебе. Някак, като че ли сега повече осъзнава нещата. Така че споко, момичета, за вторите вече няма да имате проблем. Потвърждавам мнението на Деси, че свремето се оправят мъжете.
донси, честити 2 месеца! Цвърчан да стане Кротошан.
Ками, и аз съм с ръчна помпа на Авент и съм доволна.
Хриси, не се притеснявай няма как да ти спре кърмата. Стига да стимулираш гърдите. Дори и да не успяваш да изцедиш много с помпата това си е стимулация. Дано бързо да се оправите. Докторката какво казва за колко време се очаква да мине жълтеницата след тези процедури?
Извинявам се, че така се фръцнах вчера   Blush, но това ми е болната тема. Мисълта ми беше, че винаги съм имала огромното желание да кърмя, ама на, не става толкоз просто. Край слагам точка на въпроса и преставам с тази тема.  Hug
Андромеда, на мен онзи ден ми се обадиха да ме питат кога мога да поема работа, но аз ги отсвирих и казах в близките месеци да не ме търсят.  Crossing Arms Смятам поне до 6-ия месец да се занимавам само с беба. Иначе с теб май сме колежки, ако правилно съм разбрала, че си преводач.
Фил, и януари също, но много зависи от директорката. Зависи как се "договорите".  Wink

# 113
Гери, честита годишнина! Дано и 0 да прибавите зад 8-цата и все да са щастливи годините съвместно съжителство   bouquet
Гледам, че коментирате и храненето на бебоците. Моя след кърмаческата криза забрави да спре да яде на 2 часа. Вече ядем в 3, 6, 9, 11, 13, 15, 18, 20 и 22. Добре, че почнах да го храня и навън, че да не се прибирам. Кърмата определено не ми е оредяла, защото слагах да се уталожи в хладилника изцедена кърма за 24 часа и резултата е от 150 мл - 30 с леко бледо. Не мога да кажа, че яде малко - поне 20 минути сукане и като се наяде му изтича последното от бузите, дето вече няма къде да го побере. Хем е още само ядене от една гърда. Не мога да разбера обаче защо яде толкова на често. Навик ли му стана... newsm78 Ако продължава така ще стане като слонче. Децата вече по 6 хранения имат, а ние по 9.

# 114
  • Sofia
Sofi Bo    честита годишнина и от мен, между папканията се отдай на сладки спомени, защото какво е по сладко от първите дни на една любов. На мен например покрай годишнините ни това ми е любимо занимание. Пък и се отразява добре. Препоръчвам и на останалите, миже пък да помогне.
Renie78     ама ти си за медал, мен първите дни само това ме тормозеше, имах чувството че дните и нощите ми минават само в кърмене. А като прибавиш и гузна съвест към един четири годишен разбойник, който също иска мама да го гушне, да си поговори с него и да си поиграе и става кошмар.
А Макс сам си разреди папкането, но естествено през деня отпадна едното - сега ядем в  2, 5, 9, 13, 16, 20.
Лека от мен, че въпросният разбойник/големия/ трябва да ляга.

Hug

# 115
Вики честити 2 месеца и искренно се надявам бързо да му мине плачливият период и оттам насетне само да те радва  Heart Eyes
Гери честита годишнина и още дълги години да сте заедно и щастливи повече от всяка изминала годишнина   bouquet
Аз пък обувам Ева с чорапки-то ами е мания-крачетата й да са топлички,иначе все си мисля че мога да я простудя.Тя също си ги събува честичко,особенно нощем като почне да се гърчи и да прътка
Фил и аз съм на същото дередже с котлона и преваряването,ама леко започвам да разредявам стерилността.В края на краищата това дете трябва да има имунитет  Hug
Май всички педиатри това си бърборят -детето става дебело,по-малко го хранете.Ама не казват как да залъгваш гладно бебе и да му казваш "не маме сега още един час потрай",пък и то да те разбере-щура работа.А и нали сега бебоците наддават така,след около месец ,два ще започнат по-малко да качват
Рени- да не те плаша ,ама сега имахме гости и бебка на моята приятелка е на 5 месеца и яде нощем като обезумяла.Тя също я храни на поискване и сега се опитва поне нощем да я отбие и по-малко да суче,че вече се разбива.
Влизам сега да погледна и аз снимките
ВЕЧЕ СЪМ С ПОМПАТА НА АВЕНТ-Е РОДИХ СЕ,ЕГАТИ И БЛАЖЕНСТВОТО,НЕ УСЕТИХ КАК МИНА ВРЕМЕТО НА ИЗЦЕЖДАНЕ.МЕРСИ МНОГО ЗА ПРЕПОРЪКИТЕ   bouquet
ХАЙДЕ-ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА

# 116
Честита годишнина, Гери!   bouquet Hug

И лека нощ, днес май ще се спи, пу, пу Simple Smile)

# 117
Здравейте и от нас! Нашата погача мина в неделя. Доволна съм от детето, повечето време кротува. Изкарахме си добре. Ние вече се храним на 2часа и половина, преди това предимно на час и половина #Crazy Само през нощта си прави една пауза от 5 ч и една от 3. На мен адски ми се ходи някъде почивните дни, но мъжа ми се дърпа, мн сложно щяло да бъде с детето. Аз немога да разбера кое му е сложното.
Сега съм пуснала едно зеле да се готви и немога да си легна заради него, а така ми се спи. Дели миналата нощ се е будил почти през час, яко се напъваше и като се изака в 7 му олекна.
Ние утре сме на чиста молитва.
Моята педиатърка каза, че ще ни сложи Пентаксима на 3 месеца, явно тя така си процедира, но на мен ми е странно защото на всички бебенца я слагат още на 2-ият месец.  Rolling Eyes

Честита годишнина на Гери!
Честити два месеца, Вики!

# 118
Да се отчета и аз за последно днес, че малкия ми скъса нервите.
Винаги ми е било много страно как може бебетата да реват защото им се спи  newsm78
Ми като им се спи да спят бе, кой им пречи...?!? Тва мойто половин час се дра със затворени очи и нарая закърти newsm78 Луда работа!!! Joy

Питах за босите крачета, щото на Макси крачетата вечно са студени дори когато е с чорапки!  Rolling Eyes

Аз още гладя всичко бебешко, най-малкото защото дрешките излизат много намачкани от пералнята, а и нали уж за стерилност...
Иначе изварявам шишета и бибки в стерилизатора за микровълнова и става за 5-6 минутки та хич не ми е досадно за щастие  Grinning

Айде лека, мека и полека...  Mr. Green

# 119
  • София
Гери честита годишнина,щастие и любов.Вики да ти е жив и здрав и да спре да цвърчи Hug
Искре днес цял ден сме в парка,някои пиха бира други АМ,кой ка се уреди Mr. GreenЧакам да ми ушият слинг и ако и с него немога едновременно да ги сваля,ще стоим на балкона.Днес бяхме с татито в южния.Бабите пред блока почнаха да му казват на моя с намек към мен и на висок глас"Леле момче като майка си им"явно защото аз все кучето водя и ям сладолед и пия кафе.Накрая ще им теля по една.Андромеда аз работя,понякога опитвам само друг път с дете на ръце и гледаща в екрана и говореща по телефона.
Деси кажи за тая люлка какво им прави на децата,вибрира ли колко силно люлее ли какви са и функциите.Да купя ама ако 300лв хвърля за тоа чудо и Ники продължава да реве ще ме убият вече.

сега видях що народ има в темата,явно малчовците спят,лека на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт