Скоро АВГУСТ ще отмине, нека всяка мама гушне свойто пиле!

• 12 706
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Видин
Честито на мама Муна и малкия Константин. Много, много да те радва малкия. Много хубава дата bowuu.

# 196
  • вкъщи
Честито muna 33!да ти е жив и здрав юнака!
разкажи за раждането си в бургаската болница ако имаш желание!

# 197
muna33 честито и добре дошла отново   Hug
Теди, честит рожден ден!Ребека, честит имен ден! Честит имен ден и на бебчо на Манчева!
ако съм пропуснала някой - извинявам се!   bouquet

аз мажа сега дупето с креба на бюбхен за смяна на пелените. но той е подобен на крем бочка и здраве - един такъв трудно се размазва и после трудно се маха , особено в гънчиците. аз също сменям памперс преди всяко хранене, но той го пълни по време на хранене и незнам до колко има смисъл. от днес пробвам да го сменям известно време след хранене, той пък реве и после едва заспива  ooooh! за крем бочко - имаше тема в На пазар, че са го развалили. до колко е вярно, незнам.
днес ще взема крема на Мустела портив крусти, защото върха на главата и цялото му челце е в бебешка кал. а олиото и четкането не помагат. обаче, според инструкциите трябва да се маха после с шампоан, а аз главичката я мия на 2-3 дни, иначе само телцето мокря и сапунисвам. вие всеки ден ли миете главичката?

# 198
muna33, честито бебе!

За подсичането - горещо препоръчвам най-обикновения крем ЗДРАВЕ (по сух е от Бочко) и е вълшебен.

Гита Ог - вчера проверявах точно за чантите и раниците Чико: цените навсякъде са 58 за раница и 68 за големите чанти.

# 199
  • Златна Добруджа
Здравейте на всички  Hug
Използвам, че мъжът ми се прибра като никой път по обед и му връчих малката да я приспива  Grinning

МУНА, ЧЕСТИТ СИН! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ    bouquet Точно днес сутринта си мислех за теб, ч отдавна не си писала и вероятно скоро ще се отчетеш с бебе  Hug
МЕРИДЖЕЙН, ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА!ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ДА ВИ РАДВА!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ    bouquet Няма да изброчвам поименно, че ще пропусна някого  Peace

Гита, и аз нямам чанта към количката, а не ми се даваха много пари и си купих съвсем обикновена спортна чанта с дълга дръжка, за да мога да я премятам през дръжките.Взех я  същия цвят като количката ми. Има много отделения и джобове отстрани, и ми върши чудесна работа. Цена - 10.50 лв.  Peace

За витамин Д2 - дава се от навършване на 1 месец до навършване на 1 година. Дори и при летни бебета, защото реално не можем да ги изложим директно на слънчева светлина, защото кожата им е много нежна. Но пък се дава по 1 капка. Поне аз така знам от една наша леля педиатърка, на която имам пълно доверие. Та от 3-ти и ние почваме.

Нашият педиатър също ни изписа по 1 капка сега като ходихме на консултацията.

За подсичането - не сме се подсичали, всеки път като сменям памперса мажа с Пенатен.

# 200
herelina   аз лично всеки ден му мия главичката Naughty
За подсичането и аз ползвам крем на Бюбхен, за сега съм много доволна, слагам доста и то дупето му побелява чак, оставям го така не го размазвам повече. Преди и аз го сменях преди хранене ама се принудих да е след, че да не е наакан. Ако е заспал действам много бавно и нежно да не го будя.

# 201
Ивченце, има в Пигис възглавнии за кърмене, но не знам колко са полезни. Аз ползвам обикновена възглавница и ми върши работа!!!

# 202
  • София
Здравейте и от нас,
Аз нещо се позагубих тези дни, ама моята Вики много често връща след хранене (явно си хапва по повече според педиатърката) и след това е голям рев и не мога по час и половина да я успокоя и то не остава много време. А, пък и вече излизаме по два пъти на ден - сутрин и вечер (пак по съвет на педиатърката), та и сме повече време навън.
Вигантол и на Вики и давам от 20 ден - по две капки сутрин.
За водата - моята Вики сама се отказва от нея и ако изпие 10 мл на ден е постижение. Единствено след хранене и бутам по една лъжичка водичка в устата да и се измие устенцата и да не остава кърма вътре.
За подсичането и аз мажа след всяко сменяна не памперса след като я измия с дайпер крема на Себа мед и дупето и супер спокойно.
Да се похваля от два дни се къпем вече във ваничка и на Вики много и харесва и даже прави опити да цапа с крачета. Пъпчето и вече е окончателно затворено, така че докторката каза нищо повече да не го правим и ни пусна да си чипаме във ваничката.
Персия, вие по кое време обикновено излизате и къде ходите на разходка. Ако искаш да се разберем нещо да се разхождаме заедно от време на време.
Честито на новите мами - да са ви живи и здрави бебета и много радост да ви носят!
Честито на всички празнуващи именни и рожденни дни!

Май скоро ще се местим в родили 2007. Simple Smile

# 203
  • Варна
Честито на ношите мами!! Да са им живи и здрави бебенцата и много да ги радват! Simple Smile

# 204
Муна честито бебче! Да ви е живо и здраво и много щастливо!

# 205
Мери_Джейн,Муна,честити ви бебоци,да са живи и здрави,да растат засмяни и щастливи и да бъдат ваша гордост и радост!
Теди,честит рожден ден,жива и здрава да си,много усмихната и щастлива!
Честит имен ден на Ребека и на всички малки и сладки Алексчета!!!
Херка,аз мия главата всякя вечер,така ни каза педи и ползвам това за крусти на Мустела-много съм доволна!Изобщо цялата ни козметика е на мустела и тялото  дупето и всичко мажа с мустела.А за бочко знам,че не е хубаво за подсичане,така ми каза една приятелка,която го ползваше и дупето на беб се разрани от него,а и на една от лекциите на 9 месеца го споменаха,че не е добре точно за дупе,както и пенатен също не е подходящ!
Иви,много сте сладки с малкия Боби!

# 206
  • София
Муна,Мери Джейн честити бебоци!
Саше честит имен ден!  bouquetКакто и на всички малки твои адашчета! Heart Eyes
Ние дупето го мажем с Бочко или крем здраве и съм супер доволна! Peace
Иви много сте готинки  Heart Eyes
И аз съм от търсещите капки Инфакол или Лефакс  Rolling EyesАко някой знае как може да се снабдим да свирка! Rolling Eyes
На мен педито ми каза водичка ако не иска беб да не настоявам!С кърмата все пак си набавя и нея Peace
Саше вие кога ще започнете разходки  Party
Сега ви оставям че беб ми е в ръката и много сложно Mr. Green

# 207
ЧЕСТИТИ БЕБЕШОРИ НА МУНА И МЕРИ ДЖЕЙН!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!

Хери, и аз мия главата всеки ден, нямаме крусти.

Ивче, възглавница за кърмене има в Пигиса, струва около 20лв, но аз нямам и не знам доколко върши работа.

Гита, раничката на всякъде струва толкова, а друг модел нямат. В Пигиса видях подобна на Нивеа, заедно с някакви продукти и беше около 25 лв, ако не се лъжа.

# 208
  • София
За главата- всяка вечер се къпем и главата също. Така казаха и от болницата и педиатър ката и.
 Лони -  Hug Hug Hug с голямо удоволствие. Искам как да не искам. Само дето още немога да излизам сама. Sad((((  Да се надяваме до 10 дена да съм се научила да управлявам по стълбите или да съм вече Ок ,че да дигам количката с малката.  Тогава може и скоростно  надбягване с колички да си правим.Simple Smile)))))) Ти сама ли излизаш?  Как се справяш със стълби?На мен 15 кг количка и беб ми идват малко в повечко. Sick
 А за разходките , когато Дидо се прибере от работа тогава излизаме иначе няма как. Обикаляме 2-ри там май повече зелени площи има. newsm78 при нас идея си нямам къде да ходим.

# 209
  • Златна Добруджа
И аз съм от търсещите капки Инфакол или Лефакс  Rolling EyesАко някой знае как може да се снабдим да свирка! Rolling Eyes

Димяни, аз преди малко спазарих една неотваряна опаковка Инфакол в Продавалника  Peace  Дано помогнат на Ния, че доста неспокойно спи, особено следобед. Тъкмо се унесе и коликите я сграбчват, почва милото да се гъне и така, докато я отпусне.

За миенето на главичката - мием я всяка вечер, засега няма крустички. Незнам обаче дали има връзка между двете неща  newsm78

Сега разглеждах 1-ва страница - има все още майчета, които преди бяха редовни и би трябвало вече да са родили, а не са се отчели. Дано всичко при тях е наред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт