Скоро АВГУСТ ще отмине, нека всяка мама гушне свойто пиле!

• 13 064
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета!
От обяд сме си вкъщи и свикваме с новата обстановка.
Благодаря на всичики ви за пожеланията - трогнати сме.

Още се опитваме да свикнем вкъщи, но е доста трудно, защото Калоян постоянно се вре, иска да го носи, милва го, целува го и го буди.
Надявам се тази еуфория да премине и всичко да си тръгне в каналния ред.

Снимки ще се опитам да кача утре, че сега просто не смогвам - само кърмя и се цедя - направо съм млекоцентрала  hahaha.

както знаете родих бързо - за два часа / с болки бях от 13,30 наобед, ама си траех  Mr. Green/, но пък беше адски болезнено Confused.
Имам и вътрешни, и външни шевове и не мога да си сядам на д...то, но ще минат.

Андриан е горе-долу кротък, но все пак и на него му трябва време за адаптация. Май прилича повече на баща си.

# 91
добре дошла мариета  bouquet

# 92
Иви честито ти момче. Ще ме извиниш, ама аз чак сега видях че си родила, нали не влизам често във форума. Желая ти да е така красив като каката и многооо да те слушка. А за хемороидите, дока ми каза, че съм се била обезводнила, защото в болницата не ми даваха да ям и да пия, защото гърдите ми бяха ужасно напращели а бебето не ми го даваха и така се получи белята.
Мегита и аз вдигнах 2 нощи температура и ме втрисаше, заради нецедене. И аз ве4ер се цедя задължително, защото си е гадно.
Пиванова много ми харесва името на детето. страхотно е поздрави за което.
Ще опитам със смрадликата и със захтина.
да се похваля: ве4е сучем от гърда пове4е и кърмата ми се е увели4и с 5 грама. Може да е малко ама за мен си е постижение. Embarassed
Един въпрос:ВАШИТЕ ДЕЦА РЕВЯТ ЛИ? МОЯТА Е МНОГО КРОТКА, ЧАК ПЛАШЕЩО. Пък една леля вчера в магазина ме пита реве ли Калина, защото косата и била щръкнала, а нейната дъщеря ве4но ревяла, и тя била с щърчаща коса. И педито и казала , че децата с щърчащи коси много ревяли,  били с тежък характер и много се налагали. А моята не реве. Все ми се смее, а мрънка когато е гладна и е напълнила памперса.
Комшийката вчера срещнала мъжо и го питала родила ли съм, защото не е чула да реве бебе. Еми щом съм без корем, много ясно, логично е!!! Тя на луда ли се прави. Shocked

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 19:28 от sladkish4e

# 93
добре дошла на мариетка!
sladkish4e моя реве само като е гладен, има колики или му е пропуснал памперса. и като го къпем - абе все с причина и се успокоява като му мине зора. а то тва педи ли е или врачка, дето прави такива връзки между косата и рева?  Wink

# 94
[size=10pt]A, Mариетка добре дошла!!!
ти нали щеше да чакаш до септември, а тя каква стана Joy
Абе има ли още бременни тука?
[/size]

# 95
Мариета-добре дошла!   bouquet

Сладкишче-радвам се, че името ти харесва! Детето е кръстено на мен и мъжа ми, а второто Матей - на свекър ми. Наложи се с две имена, тъй като станаха големи разправии от негова страна. Наложиха си мнението и така!

# 96
  • Pb
ей тези имена бе и тези свекъри! може целия живот да ти се вгорчи за едно пусто име... то и аз бях си заплюла друго име за дидко, но в последния момент взехме решението да е на свекъра, но с румен така решихме, никой не ни се меси в избора за мое щастие.

# 97
  • Пловдив
Мариетка добре дошла!Нямам търпение да видя снимки на малчо.
Аз с името нямах никъкъв проблем и мама и свеки се казват Мария,но тя не е на тях а на Св.Богородица  Mr. GreenТака си решихме.А ето я и нея http://images19.snimka.bg/003827657-big.jpg

# 98
mentina и нашия режим е едно към гьотере. няма нищо постоянно особено къпането. ooooh! newsm78

# 99
  • Pb
меги, голяма красавица е малката миа (всъщност името с а или я завършва). да не й е уроки. да стане известна като адашката си от телевизията

# 100
  • Пловдив
Не тя се казва Мария ама ние си и казваме Миа Grinning

# 101
Шоши много мил и хубав подарък!
Ребусче, стискаме всички налични палци вкъщи  Praynig Леко раждане ти желая!
Коликите и на двете почнаха от родилния
Мариета добре дошла  Hug
Сладкишче това за косата са бабини диветини според мен  Peace
Меги разкошна е  Hug

# 102
  • София
Честито на новата мама!  bouquet
Добре дошла на Мариета  Hug
Шоши това със звездата съм го чувала,но би ли ми обяснила как мога да се свържа с фирмата която предлага това чудо? Flutter
Ние също имаме колики за сега що годе поносими Rolling Eyes Да всидим как ще е занапред! И аз давам Еспумизан!
Меги малката е много сладка да ти е жива и здрава!  Heart Eyes
Медн ме заболяха ръцете днес да го гуша моя и сега дори е в мен ooooh! Ще правя опит да го настанявам в легълцето му Simple Smile
Айде скоро всички в родили през август! Party

# 103
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мами малко се обезпокоих. След 6тателно 4етене на кърма4еския, ре6их да не давам на бебка вода, нито 4ай4ета, да я карам само на кърма поне до 5, 6 месец. Да ама на нея и се лЮ6ти кожи4ката по цялото тяло. По4на на етапи, първо на корем4ето, после ръ4и4ки, кра4ета и тн. Там където се е лЮ6тило преди, сега ве4е е добре, здраво е, но все има някоя 4аст дето се лЮ6ти. Аку6ерката тук преди седмица каза, 4е е нормално, 4е се 4истела от хормоните. Какво мислите вие. Дали е така или е от недаването на вода. ИнаЮе други признаци за обезводняване няма, пи6а и ака нормално и акото изглежда наред.  newsm78

# 104
Мами моля за помощ, искам да си купя кенгуру, но с лежаща позиция, знам за един модел на бертони но не мога да го намеря никаде. Има ли и на други фирми такова нещо и знаете ли къде мога да намеря на бертони или друго. Мерси предварително!!!!

Общи условия

Активация на акаунт