Перник-7

• 21 633
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Ами да ни е честит деня на Перник!
  Ама времето е гадно. В събота и неделя ще има ли нещо на центъра? Въртележки, концерти, други забави?

# 151
Ами да ни е честит деня на Перник!
  Ама времето е гадно. В събота и неделя ще има ли нещо на центъра? Въртележки, концерти, други забави?
Днес вечерта ще вдигнат всичко Tired Иначе има такива неща от ония ден Peace

# 152
Нямам никаква идея Ели, ама едва ли. То и времето го дават дъждовно.
Като цяло културният живот в П-к не е на особено високо ниво.
Знам, че на 1 ноември ще има юбилеен концерт на камерния хор "Колегиум кантикум" в Двореца.

# 153
Добро ютро, пилета!

Как сте днес на това отвратително време?

Боби, честит рожден ден на патерица на малкия Деянчо! Да е жив и здрав и да е много щастлив, а мама и тати да се гордеят с неговите постижения! Я разкажи как мина партито и дай снимки, ако има.

# 154
Привет дружинка Hug
Хич нямам време за писане.
Ани, мерси за пожеланията Hug Партито мина в ядене , пиене и писъци. Деян нещо не си пада по купони и сбирки. Беше нервен и само ревеше. Иначе...добре мина.Много подаръци, много нещо. Вчера бях на рожден ден на друго бебе (на кумовете ни), което също стана на 1 годинка. Тоя купон беше по-различен. Имаше около 11 деца от една до девет години и още толкова родители.Щуротия #Crazy JoyБеше много весело, изключително шумно, но готино. Малкият рожденник се държа невероятно добре и понесе стоически данданията. И тук имаше много подаръци и все хубави.
И след този наситен откъм събития с весел характер уикенд, сега се "пържа" на пангара и тъпея тотално. Днеска па ми е особено противен ден- настроението ми е на нула и само си мълча. Дано кото се прибера Вики да ме развесели малко.

# 155
Дибриютру момичета. Как сме днес

# 156
Добро утро Hug
Ами как сме....аз се ядосвам на себе си, че трябва да свалям едни 5-6 кг и все не мога и немога.....ама как ще мога като само на тортите налитам и на шоколада Embarassed #Cussing out
Половината момичета нещо се загубиха Tired Къде сте newsm78 Драснете по някой ред

# 157
Мимка, не  е сега момента за сваляне - идват тежки празници със свинско и винско Joy После, на пролет със зелена тревица и бистра водица.
Ооооох, бъзикам се и аз, ама ... като знам, че имам точно същата работа и...ми се смъчнява. 4-5 килца по- малко няма да ми се отразят никак зле. Ама никак. Обаче ...изкушенята дебнат отвсякъде. Гадове.

# 158
Мимка, не  е сега момента за сваляне - идват тежки празници със свинско и винско Joy После, на пролет със зелена тревица и бистра водица.
Ооооох, бъзикам се и аз, ама ... като знам, че имам точно същата работа и...ми се смъчнява. 4-5 килца по- малко няма да ми се отразят никак зле. Ама никак. Обаче ...изкушенята дебнат отвсякъде. Гадове.
Пак ли са те сложили до пицария Joy

# 159
 Joy Joy Joy Не, ама какво от това. Пак мога да се усвиня, (което и правя де) щото има други алтернативи. Как не ме срам  ooooh! не знам Tired

# 160
  • Перник
Боби, Милена, стига с тия килограми. Доколкото помня от срещата, нямахте нужда от отслабване. Наслаждавайте се на живота и не се занимавайте с глупости  Sunglasses

# 161
Боби, Милена, стига с тия килограми. Доколкото помня от срещата, нямахте нужда от отслабване. Наслаждавайте се на живота и не се занимавайте с глупости  Sunglasses
Laughing HugЗдрасти бе Светле! Къде се губиш.Ние с Мимка само така си говориме, иначе сме супер мацки. Grinning
Как е дребчо? Нищо не казваш ти- как се развивате, колко сте килограма, гука ли? Само минеш набързо за по едно здрасти.
Другите девойки и те си траят Rolling Eyes

# 162
Аз съм тука Mr. Green И не си говоря само за килограмите Crossing Arms Наистина трябва да ги махна Naughty Действам по малко, когато не се тъпча със шоколад Embarassed
Евала Светле, въпреки че си доста заета покрай малкия намираш време и за нас Hug  bouquet
Да си вземат поука другите дето ни забравиха Naughty Tired

# 163
Привет!
Ние не само имаме нет, но и  нова къща, че и на града изневерихме.

# 164
  • Перник
Ooo. Koте, честита нова къща! Само хубави емоции в нея! Ама разкажи малко повече,де!

Боби, Калоян расте, кара ни се отвреме на време, ползваме на макс хубавото време за разходки, ок. 7 кг. е

Общи условия

Активация на акаунт