Режим на Пиер Дюкан - 22 част

• 23 509
  • 607
  •   1
Отговори
# 480
Джини, трябва да се уцелим на смесените дни, и по една салатка в Годзила.   Hug
Като се правят подготовки на месото, се кисне в марината която съдържа сол, няма как да ни предложат обезсолено. Де да знам....

не мисля,че ще свърши светът с малко мазнина в пържолата.Пък само ще спечелиш от приятната компания и добре прекараното време.

мое мнение.

# 481
  • София

не мисля,че ще свърши светът с малко мазнина в пържолата.Пък само ще спечелиш от приятната компания и добре прекараното време.

мое мнение.
[/quote]
 Peace Peace Peace Peace Peace bowuu bowuu bowuu bowuu

# 482
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ванче, да ти е здраво и щастливо братчетои мноо да те радва и да ти помага в нужда Peace!
А ти бързо да оздравяваш Peace!

Фоли, мерси за инфото, сега ще разгледам в нет-а какво има, но продължавам да сондирам мнения по въпроса Peace!

# 483
  • Варна
каквото и да си поръчаме, ще има сол и мазнина.  Crossing Arms

Това не е вярно. Още на първия си смесен ден ходих точно на Годзила за да си хапна салата - вече й забравих имато, съдържаше позволени зеленчуци и нямаше нито сол, нито олио, нито сос, нито нищо! Споко! Hug

# 484
Пия си следобедното кафе и чета ли чета. По този повод черпя и вас по кафе

Честито на свалилите килограми - така и занапред да е. А как искам и аз утре да се похваля с някое минусче  hahaha
Вещи, да си изкараш приятно на морето и пак да оставиш някое килце там.  Hug
Аз сега трабва да излизам (ужас в тази жега) но имам работа и по-късно пак ще се включа.
Приятен след обяд и прегръщам вивсичките.

# 485
  • Варна
Мноу турско туй кафе, трябва да е шИкерлия.  newsm78 Ама на нас не ни е позволено.  Flutter Мерси.

# 486
Муцунке,благодаря. Hug

Мноу турско туй кафе, трябва да е шИкерлия.  newsm78 Ама на нас не ни е позволено. 

Laughing

# 487
Ванче, Честит рожден ден на брат ти и от мен! Да ви е жив и здрав !
Като ми е тръгнало да честитя, всеки ден по няколко пъти, с бебе септемврийче и отчетните ни септемврийчета, и техните майки, и приятели.... Heart Eyes
Джини, аз пък в които и заведения да съм била, салатите се сервират неовкусени, така че няма нужда да обяснявам какво да не ми слагат!
Ще се възползвам от кафето, че с малко бебе и безсънни нощи.... Tired

# 488
Цвети,благодаря и на теб.

да,и аз ще се възползвам от кафенцето.мерсаж.

# 489
 HugБлагодаря на всички за подкрепата,
 Един въпрос ,утре баща ми има р ожден ден ,
Мога ли да мина за един ден на смесен режим или трябва да си продължа само на удърен. И ако мога--- може ли на другия ден пак да съм на удърния или трябва да направя три дни смесен, защото днес ми е третия ден ударен .Кажете какво да правя. Благодаря ви предварително.

# 490
  • София
Спи ми се, чувствам се тромава, защото от горещината вече пия 5-ти литър вода, сега се опитвам да се пооправя с кафе Tired
А като бях да си купувам кафето и в магазинчето- кроасанчета, вафлички, аха-аха да си взема нещо-ама не- излязох си само с кафето, ама да видим докога ще удържам, че нещо много слаба си я чувствам волята напоследък Tired

# 491
Здравейте и от мен.Не пиша ,че имам много работа днес момичета,но отварям от време на време и ви чета.Обаче искам да ви питам нещо.Мисля че трябва да се захвана с някакъв вид физически упражнения,но ще ви помоля да ме посъветвате с какво по точно.Имам в къщи степер от тези малките,не големите хубавите дето са ,но нещо не ми е интересно с него.та да ми дадете някаква идея за нещо си ако може.Иначе за протокола съм режимна от всякъде.До вчера бях на 5 протеинови дни ,а сега съм на смесени.Приятен ден на всички нови и по-старички Дюканки.

ПП.Дано старичкине прозвуча грубо,имах предвид като стаж.  bouquet

# 492
  • Варна
Ралче, храниш ли се достатъчно? Щото само с вода.... да не стане като магарето, дето се научило да не яде...

Vivitoo, какво ще кажеш за скачане на въже? Аз съм мераклия, но сега съм само на фаза мерак. Wink

# 493
  • София
Дори- ям си аз - за днес в офиса на два пъти по една малка пишекла пържолка, краставица и пиперка, ама от многото вода ми е тежко, и ми се привиждат нережимни неща Crazy и накрая май ще му отпускам края- и без това ще има и по-слабички от мен винаги Cry

# 494
И аз от днес съм на смесен, след 7 ударни дни и минус 3 кг/в първите 5 дена/.
Я да чуя кой какво хапва днес,/ тези които сте на смесени/ ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт