Януари 2004 - 2

• 26 902
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
Честит рожден ден на Леа, Добромир и Митко и от мен! Много здраве им желая и да получат много подаръци.

# 196
Честит рожден ден на Леа, Добромир и Митко!  newsm59
Весел празник! Tada Tada

# 197
  • Linz
Честит празник на днешните рожденници! nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday
Весел празник и най-добри пожелания!  Gift

# 198
Ха, днес няма рожденици Simple Smile

# 199
  • Плевен
Един ден почивка, но утре си имаме рожденичка. Party

# 200
  • Linz
Я, утре е само Рая, а в другиден пак няма.
Рая тази сутрин ми каза, че не иска да порасне и иска да си стои на 3 год. Rolling Eyes

# 201
  • Пловдив
хммм и аз да ви се "похваля", ние за рожденния ден си подарихме и......... шарка    Rolling Eyes . заразили сме се още преди коледа, но пъпчиците започнаха да се появяват едва след нова година - добре че си изкарахме празниците без пъпки, че представям си какви снимки щяхме да имаме  Wink Дарито е добре, дори се радвам че сега я кара, че тъй или иначе и много студено и не е за излизане. В последствие се оказа че почти цялата група от детската градина е болна. Накупила съм много работи за черпене в градината по случай ЧРД-то, но кога ли ще имаме възможност да почерпим?... ooooh! та така....

На утрешните ни рожденици пожелавам весел празник, да са на мама  и тати слънчицата   bouquet !!!! много усмивки и прегръдки от нас  Hug

# 202
  • морето, сините вълни...
Леле,  момичетааа много Ви благодаря!!!!  bouquet
Ивчо (Ивайло Simple Smile вече на 4! Празника му беше почти като в приказките - три дни яли пили и се веселили! .... Е, в този студ малко и понамръзнахме, но само на нас възрастите ни пукаше
Направо съм скапана аз, а той на седмото небе и....... неможе да се добере до леглото си от подараци. Но нали знаете как е... и Дядо Коледа ни беше посетил скоро  Wink Laughing

Ето тук съм заделила специално за вас малко от почерпката, а снимки ще кача тия дни...

На всички януарски мами да са им живи и здрави децата! Да са все засмяни и от слънчева обич огряни!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 203
Благодаря zа поzдравленията от името на рожденничката и честит рожден ден на всички праzнували, да растат zдрави и Щастливи  Simple Smile
Аz два дни не мога да си седна на д_то от праzнуване, в събота Ще има оЩе една серия и тогава zакриваме таzгодиШните рожденни тържества Crazy. Вчера сутринта правих 2 торти zа в градината, след обяд в къЩи беШе партито с няколко иzбрани приятелчета от градината_ zа първи път правим такова чисто детско събиране (родителите само доведоха децата си и вечерта ги прибраха) и ми беШе леко притеснено как Ще потдържам настроението и Ще укротявам бандата подрастваЩи, но всичко мина много добре, децата много се zабавляваха. Днес пък праzнувахме с българската компания, а преz уикенда са баби и дядовци на ред...
Ето няколко снимки от вчера.
Весело праzнуване и добро настроение на теzи, които им предстои партито  ura
аz отивам да почивам Crazy

# 204
  • Плевен
Честит рожден ден на Рая! Много здраве и усмивки й желая и да си прекарате мноооого весело (с песни и танци до зори).
bdbaloni    bdbaloni    bdbaloni

# 205
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Честит рожден ден на всички малки януарчита, и много усмивки на техните майки и татковци
след две седмици и ние ще порастваме, исках да ви питам какво приготвяте за почерпка в детската градина

# 206
  • Плевен
... исках да ви питам какво приготвяте за почерпка в детската градина
Торта (със сертификат от мястото, където е направена), бонбони, сок, салфетки.

# 207
  • Linz
Днес е мой ред да почерпя Hug
Малкото ми момиченце порасна с още една година Grinning

Ние ще празнуваме в неделя (днес таткото е в командировка, а събота съм на работа).
Благодаря ви  bouquet
Днес в детската занесохме бонбони и сок (тази година тортата я пропуснахме).

# 208
Рени много здраве на малкото ти момиченце,и на цялото Ви семейство Hug

# 209
Рени, честита рожденничка  newsm59 Да расте здрава и усмихната госпожица!
Весел празник и да покажеш снимки после  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт