Карлово и Сопот - 9

• 12 619
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
бимбе не ти звъннах,защото вече бяхме в пловдив,взехме само една ваксина,защото само толкова имаха,другия месец другите две.получих си обувките,супер са,в момента от вън носят 20 кубика дърва а аз си чатя на компа hahaha
ок ели важното е,че сте свършили работа

# 166
Ааааа вие имате сервиз за автомобили, е така вече да за отопление няма начин, ние мислим да се разминем с климатици само зимата.Ами гледах  в промода вече дрехи с дълъг ръкав но конкретно не съм се спряла , не съм разгледала всичко, а и ботушки искам Cry

# 167
Добро утро !
Кат, и на Рени поставяха ваксина и в петък сме отново при Ламбова-също като Лолита LaughingДано всичко е о.к.,че много трудно минават ваксините Sadи с доста рев Rolling EyesЗа училище нищо не сме подготвяли-дрешките за първия учебен ден и нищо повече.Ще изчакаме госпожата първо -да видим какво ще каже WinkА документи за тази помощ за първокласници подавахте ли?Какво се изисква?
Аз още се чудя ... newsm78
Днес някой ще излиза ли?Кафе? Grinning

# 168
Не съм подала нищо но документи подготвих, тези дни ще ги подам, иначе от утре съм в отпуск. Мисля да ги взема поне да ги дам на някой или пък да ги използваме за игра. Ами аз разбрах че започват училище пак със стартова сумичка но ще видим като идем на родителска..... newsm78
За сега си пуснах малко отпуска ще ги видя как са и тогава, но мисля и на занималня да ги запиша.
Чао и лек ден от мен на всички вас дружки мои!

# 169
еееееех момичета с нетърпение чакам да аме споходят вълненията на първокласника Heart Eyes

# 170
Момичета вчера се порових из ларедута,харесах си 2-3 неща,ама още не съм се навила за поръчка.Дайте линк и за промода да видя какво има и там.Не мога обаче да открия в ларедута къде се определякой размер си,та да видя дали изобщо има от това,което ми харесва.
И да се похваля-от тази сутрин вече сме с биба Mr. GreenПреди не искаше и да я оближе даже.От вчера започна много да се плюнчи,чак по брадичката и се стичат лигите.Знам,че това е призьнак на никнене на зъбки,ама на нас ни  много рано още.И изяде презрамките на колана на кошчето за кола,та викам си чакай да пробвам с бибата.Сега така я е засмукала,чак юмруци от зор стиска hahaha

# 171
  • Карлово
Аааа, ще се караме, нещо не ми излизат новите отовори. Викам си, брех тез нашите момичета нищо не казват, пък вие две страници сте изписали.
Те момичетата от Сопот са писали за срещичката, супер беше, голям лаф, голямо чудо, чак чушките ми останаха неопечени. Само не ми е ясно как можем да спретнем една карлово-сопотска среща. Майки и деца ще натоваря в колата, ама в багажника само една количка мога да побера. Ели, освен и ти с джипката и да ни извозиш до Сопот някой слънчев ден.
Тъй, за интернет пазаруването-в понеденик пускам поръчка, който иска да казва. Засега само Ирен си поръча едно гащеризонче за бебока. Само дано не стане някой издънка с картата и да си останем с празни надежди. То веднага ще стане ясно дали минава с тази карта.
И за днешния ми каръшки ден. Полу. Направих страхотен шопин в Микрото. Има анцузи по 6-7 лв, за по-големките са даже в три части, с елече. Дънки /за деца/ - 3,50 лв. Мартина пак намаза нови дрешки. А, аз си имам дънки за бременни. Вчера си ги купих от Пловдив от един цех с отстъпка. Шият дрехи само за бременни, поли, панталони, блузи, рокли, страхотни са. Ако имате познати бременни, обяснявам къде се намира. С покупките-добре. После тръгнах за Сопот-развали ми се колата. Мамка му. Само някаква жичка се откачила, ама като не разбирам. А трябваше да ходя на среща с директорката на яслата, от 24 нашата е в ремонт. Докато прибера колата до вкъщи, после такси, 5 лв се оръсих, и тя си тръгнала. Дано утре поне се разберем.
Бачкам здраво,много мразя началото на учебната година, толкова излишна документация има за писане.
Хайде, стига толкова.
Лека нощ!

# 172
поръчваме ,поръчваме в ларедута, ама и на поня да се обадим,че тя искаше някаква жилетка Heart Eyes

# 173
Добро утро !
Кат, и на Рени поставяха ваксина и в петък сме отново при Ламбова-също като Лолита LaughingДано всичко е о.к.,че много трудно минават ваксините Sadи с доста рев Rolling EyesЗа училище нищо не сме подготвяли-дрешките за първия учебен ден и нищо повече.Ще изчакаме госпожата първо -да видим какво ще каже WinkА документи за тази помощ за първокласници подавахте ли?Какво се изисква?
Може и да се засечем при Ламбова днес Тути... А за каква помощ става на въпрос? За първи път чувам

# 174
  • на пистата
Добро утро !
Може и да се засечем при Ламбова днес Тути... А за каква помощ става на въпрос? За първи път чувам
за първолак,ще дават помагала и дрехи може би,миналата година на нас ни дадоха обувки,яке и анцунг.

# 175

Лолита,може да се засечем,ама дали ще се познаем newsm78  bouquet
За първокласниците-помощта се състои в дрехи/спортен екип  и яке / и спортни обувки-така пишеше в "Труд",на стойност 120лв.В Соц.грижи искат бележки за доходите на двамата родители за 12 месеца назад,бележка от училището,че детето е записано в 1клас и една молба по образец..А.. и акта за раждане за справка-това е!И срока е до 30.09.Казват че дрешките тази година по ги бивало -ще видим.Все за игра ще стават де LaughingА ти къде записа ученика?
Айде лек ден от мен-изчезваме на болницата  bouquet

# 176
Тутти какво ще правите на болницата...... абе аз съм много зле изобщо не знам дали трябва да ходят на някакви изследвания само се обадих на доки за ваксината ама и той нищо не каза, ама една мама каза че нямат седем навършени и нищо нямало да им правят чак като ги навършат тогава.
Тази моя не заинтересованост знам на какво се дължи .... просто вече дечицата ми стават ученици и се разделят малко или много с безгрижието на първите седем, и не знам нещо ми е криво тръпката ми отмина и сега ми е кофти ....... радвайте се още на малките шушки защото това време си минава и заминава и така вече станали големи мъже.Ох, стига вече ще ми мине!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 10:18 от katkat

# 177
Те момичетата от Сопот са писали за срещичката, супер беше, голям лаф, голямо чудо, чак чушките ми останаха неопечени. Само не ми е ясно как можем да спретнем една карлово-сопотска среща. Майки и деца ще натоваря в колата, ама в багажника само една количка мога да побера. Ели, освен и ти с джипката и да ни извозиш до Сопот някой слънчев ден.
Няма ли да е по-лесно в карлово да си спретнем една срещичка.Аз ще хвана мъжо ако не е на работа да ни докара,ако не бащами.Ирен още е по-лесно подвижна,ако не роди тия дни де и Цвети и Габи са без количка.Аз съм навита,кажете кога,докато е хубаво времето тия дни.

# 178
Аз на 17/18/19 ще съм заета ако не съм родила след това съм съгласна и много ще се радвам да се срещнем. И моя мъж може да ни докара с превоза се ще се разберем  Peace
Айде ако решите и ако става след 20-ти кажете

# 179
Стига да е хубаво времето-да не духа,ок.

Общи условия

Активация на акаунт