Карлово и Сопот - 9

• 12 616
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Къде сте бе момичета?

# 181
И какво утре ще идем да кажем ку-ку в училището и ще си ходим, нямало да им дават учебници, както винаги заради неразборитее в държавата..........  децата са потърпевши.

# 182
  • Варна
училище Васил Левски-малката гимназия утре няма да са на училище, в понеделник в 8 часа в голямата гимназия ще откриват и там ще ни раздават учебниците и може би около две седмици ще учат там- жалко убиват на първокласника мерака

Микки, моля те кажи къде в Пловдив е този цех с отстъпка за бременни.?!?!?
 И в Карлово има вече магазин за бременни, видяхте ли го - в този новия строеж до разкопките по главната улица там до това завединие Скалата.

# 183
  • Карлово
Мамит, цеха е на фирма МироСтил. В ТПК "Марица", до Строителния техникум, на 3 етаж. Влизаш вътре в цеха и има вляво врата, там е магазина.

# 184
Добро утро, хайде на училище! Grinning

# 185
  • Варна
katkat  вие в кое училище сте

# 186
  • Варна
Мамит, цеха е на фирма МироСтил. В ТПК "Марица", до Строителния техникум, на 3 етаж. Влизаш вътре в цеха и има вляво врата, там е магазина.
а къде е тази Строителния техникум,малко по - подробно моля те

# 187
  • Карлово
Честит празник на малките първокласници! На всички ученици! И на колежките, ъфкорс! На дечицата да натрупат много знания през годините, а на нас си пожелавам-послушни и ученолюбиви ученици!
Днес сутрин като гледах как първолаците крачат гордо с букети в ръка ми стана едно такова мило...
Ето ако ви се гледат малко снимки от нашето откриване на учебната година. Тук-там я има и Мартина
http://community.webshots.com/album/560700541ipLCjw?vhost=community

# 188
katkat  вие в кое училище сте

В Кирил и Методий сме.... Grinning

# 189
  • Карлово
Мамит, по бул. Мария Лиуза като се двжиш в посока от подлеза на Гладстон към Скобелева майка, ТПК Марица се пада в дясно, след кръстовището с бул. Източен. Сградата се вижда, тя е с огромен надпис. За да стигнеш до нея обаче, завиваш в първата пресечка след като я подминеш вдясно. Караш покрай едни казарми, докато стигнеш ул.Богомил, там завиваш отново вдясно и на първата пресечка пак вдясно. Оттам само направо, минвааш порай няколо училища-Пеньо Пенев, Строителния, Автотранспортното, хотел Империал и накрая на улицата е ТПК Марица.
Сега по-ясно ли е?

В понеделник мисля да пускам поръчка. Чакам желаещи!

# 190
  • на пистата
Мамит, по бул. Мария Лиуза като се двжиш в посока от подлеза на Гладстон към Скобелева майка, ТПК Марица се пада в дясно, след кръстовището с бул. Източен. Сградата се вижда, тя е с огромен надпис. За да стигнеш до нея обаче, завиваш в първата пресечка след като я подминеш вдясно. Караш покрай едни казарми, докато стигнеш ул.Богомил, там завиваш отново вдясно и на първата пресечка пак вдясно. Оттам само направо, минвааш порай няколо училища-Пеньо Пенев, Строителния, Автотранспортното, хотел Империал и накрая на улицата е ТПК Марица.
Сега по-ясно ли е?

В понеделник мисля да пускам поръчка. Чакам желаещи!
малеее ooooh!кви са тези обяснения ще ти свърши мастилото в компа hahaha,що не кажеш срещу каменица до магазин деком улицата караш надолу и се виждат училищата те са 2 или 3 не се сещам

# 191
Здравейте и от мен.Честит първи учебен ден  bouquet-малък празник за децата и за нас!Ние не открихме учебната година/в гимназията/,а сега разбирам че в понеделник ще е откриването?!Мамит,ти работиш там ли?И защо в голямата гимназия newsm78 Rolling EyesКат,как мина при вас?Момчетата радваха ли се и с желание ли отидоха?Разкажи повече де... Hug
Миккииии...Честит празник и на теб!  bouquet

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 18:53 от tutti

# 192
  • Карлово
Добре де, вие тези първокласници не ги ли снимахте? Дайте ги да им се порадваме Laughing

# 193
Микки, благодаря за хубавите пожелания!  Simple Smile
 Микки, радват ли се Вальо и Марти? Днес ги видях в парка, играха си заедно със Станислав. Ние сме с нови учебници и тетрадки, още днес ги раздадоха
 Тутти, в петък видях едно момиченце с баща му, много приличаше на твоята мома.Вие ли бяхте в болницата за ваксината? Първокласничка ли е и тя?

# 194
И аз благодаря за пожеланията, всичко мина Ок и бяха много щастливи, госпожата била много добра ми споделиха. Иначе и ние сме с учебници бяха завързани с панделка, много мило. И сега ги подвързвам с разни цветни картони. Това е от нас, нали разбрахте на децата под седем няма талон 5и6 от Джипито.

Общи условия

Активация на акаунт