Домашен крем.Как?

  • 32 751
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 537
Радвам се  Hug

# 16
  • Мнения: 2 591
Момичета, не го правете това със суровите белтъци.
Правих го този крем, докато не докарах салмонелоза на 5 човека с него (с белтъците на сняг),
хем яйцата бяха домашни.

Това просто за информация, пък всеки както си реши.

направо ме срази  #Crazy аз винаги така го правя и това е любимият ми крем между другото Rolling Eyes

# 17
  • под тепетата
  • Мнения: 9 309
И аз винаги го правя с разделяне.Знам за салмонелата, но тя може да се хване и от друго. Ако те е страх, топи яйцата като в ДГ -процент на хлорна вар(не помня съотношението обаче) за обеззаразяване.

# 18
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
И аз го правя като Мимис - супер е!

# 19
  • София
  • Мнения: 581
Крема който е дала  Мимис и аз го правя,знам го от много време и става супер Peace,а и за торти става,че с тези сметани вече....

# 20
  • Мнения: 407
И моята рецепта е като на Мимис...ползвам кремчето преди всичко за пълнеж на торти, като оцветявам част от него с какао.А ако се замести какаото с няколко лъжици шоколад се получава нещо страхотно.Пробвайте! Wink

# 21
  • Мнения: 224
Аз го правя като bilqna_69.Става много вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт