Звездни компромати - 14 част!!!

• 36 992
  • 405
  •   1
Отговори
# 105

Това е от фотосесия за книгата й ''Sex'' преди около 15-тина години.
Мадона си е Мадона-или хубаво,или нищо за нея  Heart Eyes

# 106
Така е! Тя си ми е любимка от много години, но ранните и снимки с "гористата растителност" Mr. Green между краката ме втрещи #Crazy но ме мързеше да вадя линкове само на тези снимки. Blush

# 107
Така е! Тя си ми е любимка от много години, но ранните и снимки с "гористата растителност" Mr. Green между краката ме втрещи #Crazy но ме мързеше да вадя линкове само на тези снимки. Blush

Какво между краката. Мен тази растителност под мишниците ме потресе силно. Между краката е допустимо за онова време. Всички си ходеха така. Обаче мишниците....

# 108
Какво между краката. Мен тази растителност под мишниците ме потресе силно. Между краката е допустимо за онова време. Всички си ходеха така. Обаче мишниците....
Ами аз така се втрещих от това между краката, че не съм видяла това под мишниците! Embarassed Отивам да видя! Mr. Green

# 109
Ами аз така се втрещих от това между краката, че не съм видяла това под мишниците! Embarassed Отивам да видя! Mr. Green

Мда,не е много лицеприятна тази растителност Confused
На някои от снимките може да забележите и Наоми Кембъл.

# 110
Започва да ми става тъжно за тази жена... Sad Шаржа отговаря в значителна степен на имиджа и в момента, не мислите ли? Уловен е и момента с вечните ботушки  Mr. Green

# 111

Аз много я уважавам, книгата СЕКС съм я гледала в електронен вариант, но тези най-косматите ги нямаше.
И сега съм на прага да повърна. Sick Точно от нея не очаквах такава липса на естетика и красота в някои снимки.

# 112
за снимките на Мадона -

от другата страна / имам предвид мъжка гледна точка/ може и да не е  грозно.
А и модата по онова време го е позволявала.

# 113

Peace

# 114
Не бях виждала досега фолк-певица с тооолкова израснали корени. Shocked Shocked Shocked

# 115
Не бях виждала досега фолк-певица с тооолкова израснали корени. Shocked Shocked Shocked

Това е ефект, не дефект. Отива на цвета на дънките. Ей, нищо не разбирате от мода, ей  Joy

# 116
# 117
  • Пловдив

Peace

Модата по онова време не е да си космат, просто си естествен, по-скоро сегашното да си дюс е мода  Crazy

# 118
  • Варна

Мммммдаммм.... през декември 2005 е била на толкова Wink

# 119
  • Ямбол

Много е красиво детенцето  Heart Eyes
Shiloh Jolie-Pitt looks like her mom - на мен ми прилича повече на Брат Пит  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт