СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 46 623
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 510
Понеже гледам, че тук всеки пише каквото му скимне викам и аз така да направя...
По-точно да ви похваля де, известни сте. Днес в един клюкарски вестник четох някаква статия за Ани Салич и мъжа й, в която се говореше, че въпросния бил много отслабнал (какво ли ме вълнува това мен) и в тази статия пишеше, че въпроса се коментирал дори в интернет. А за справка на читателите беше даден адреса на този форум  Joy

# 3 511
Аааа, не е от тази тема това  Mr. Green

# 3 512
Тук всеки пише к'вото му скимне да. WhistlingПо важно в слу4ая е 4е другите го разбират.А и не пишем за другите а за себе си щот' сме достатъ4но важни. Sunglasses
Понеже гледам, че тук всеки пише каквото му скимне викам и аз така да направя...
По-точно да ви похваля де, известни сте. Днес в един клюкарски вестник четох някаква статия за Ани Салич и мъжа й, в която се говореше, че въпросния бил много отслабнал (какво ли ме вълнува това мен) и в тази статия пишеше, че въпроса се коментирал дори в интернет. А за справка на читателите беше даден адреса на този форум  Joy

# 3 513
  • там нейде .............
а добър вечер на сите дет са тука
и я да се пръкна в таз темичка Mr. Green

# 3 514
Бомбич, никъде няма да ходиш   Sunglasses
упс, иСвинети, забравих за вас Blush

Сори, Доре, оставам тук.Имам си заешко Heart Eyes Hug

Миноу, що праиш ма оууууууу Heart Eyes Hug

# 3 515
  • СОФИЯ

ОО нищо незнаеш Покрай ромските свади станах известна в няколко вестника и по БТВ  ooooh!

# 3 516
Цомбине тенкю за фотото Hug
Но само теб познах по цомбите hahahaи Пети по безцомбите.

# 3 517
# 3 518
# 3 519
оооооо Пухи как си?
Отиде ли си Цирк "Монте КАрло" от Русе?

# 3 520
# 3 521
пухи няма ли да смениш вече аватара с някоя друга снимка с по-къса рокля ако може и да не е толкова замазана че нищо не виждам Simple Smile

# 3 522
пухи няма ли да смениш вече аватара с някоя друга снимка с по-къса рокля ако може и да не е толкова замазана че нищо не виждам Simple Smile
без рокличка може ли Боре? Joy Joy Joy Joy

# 3 523
Срам ме беше да го кажа  Blush

# 3 524
Срам ме беше да го кажа  Blush
че ти болен ли си от тая болест - срам???Тя не се ли премахва по оперативен път newsm78

Общи условия

Активация на акаунт