Важно - машина за хляб.

• 216 488
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 290
Не знам за другите рецепти, но на мен ми станаха и двете - и на pina, и на Зориа плетенето natalyna е пуснала в гответе с мен видеоклипче - как се плете на 4 и на 6 плитки. При рецептата за чешкия козунак. Аз на 6 така и не успях.

Ето го чешкият козунак с двата линка към плетенето

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=249.30

# 1 291
ПС:пак въпрос - от къде качвате снимките? Как да я извикам от "май пикчърс"?
кликни с десен бутон на снимката и избери Properties и копирай Adress URL
така ще бъде като линк
Ако искаш да е като снимка в самото мнение, трябва да копираш Adress URL между [ img ]http://[ /img ], т.е.
[ img ]http://Adress URL[ /img ]

# 1 292
mariyka , на мен много често ми ставаше така. И все още ми става - с хляба също.

И този, който в момента пека - също  #Cussing out

Не знам от какво става така. По принцип занам, че не бива да се отваря, докато втасва.

Но няма да е само от това. newsm78

# 1 293
mariyka,не съм на място и не мога да преценя точно,но с това хлътване посредата ми на"намирисва" на превтасало!Поне обичайно така се случва на превтасалите теста,докато се пекат и по някое време хлътват!

Снимка за да качиш - първо я качи в някой сайт примерно www.snimka.bg(като първо се регистрираш)От там копираш адреса на снимката от пропъртис и после я пействаш тук!Дано си ме разбрала!

# 1 294
  • София
Пина, благодаря за обяснението, аз обаче съм на  "Ви"  с тази техника. Качих снимката в "снимка. бг", но пействането не ми се получава по-нататък. Ако има "брауз"всичко става ясно и просто за профани като мен, ама...... hit
Явно трябва повече да се усъвършенствам, за да видите снимки от мен!

# 1 295
я дай адреса където си ги качила и ще ти покажа на лични, че много разводнихме темата

# 1 296
  • София
снимката:

# 1 297
# 1 298
  • София
Ето прословутата снимка най-после! Извинявайте, че ви отежних форума и благодаря за помоща. Разбрах си грешката /за снимката/, но да не се обяснявам. Blush

# 1 299
ама наистина много странно е спаднал. Никога не ми се е получавало така. ОТ какво ли е?

# 1 300
Според мен или брашното е дошло малко, или течността - много.

# 1 301
  • Den Haag
На коя програма слагате само да се меси тесто?При мен е на 7, но гледам че е само 17мин. а как ще втаса за толкова или го оставяте там да седи? newsm78

# 1 302
  • София
На моята ФИФ-ка е програма 9/месене и втасване/ и е с продължителност 80минути.

# 1 303
На коя програма слагате само да се меси тесто?При мен е на 7, но гледам че е само 17мин. а как ще втаса за толкова или го оставяте там да седи? newsm78

хммм, аз нямам толкова кратка програма. Моята за тесто е 1.30

# 1 304
  • София
Вероятно това е програма за месене на макарони или други теста без мая. Тя не включва втасване, но е удобна за козунаци - пускаш тестото да се замеси на нея и после пускаш месене и втасване за да се премеси пак.

Общи условия

Активация на акаунт