Как болят гърдите при ранна бременност?

• 109 598
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Боляха ме толкова много,в пъти повече отколкото преди цикъл #CrazyВтория път ме заболяха още като заченах...

# 46
Аз мисля,че при всеки е индивидуално,при мен болката беше като преди цикъл,а самите гърди бяха малко по-твърди от обичайното им състояние,но не ми пораснаха.
И при мен беше така Peace

# 47
v parvite dva meseca ot bremennosta gardite me bolqh ataka kakto kogato bqh v puberteta i mi rastqha gardite.sega sam v na4aloto na 4 mesec i nqmam nikakvi bolki

# 48
  • София
Гърдите ми така и не разбраха, че съм бременна  newsm78 Laughing

# 49
  • София
Мен много ме боляха в началото, а недай боже да ги пипне някой или изобщо нещо да се докосне до тях изтрещявах направо....не са ми се оголемявали, не знам как болят и при цикъл, защото такова нещо не ми се е случвало....ама ме боляха баш като мускулна треска, а при допир все едно някой с чук ме удряше направо, добре че мина бързо...2-3 седмици може би...

# 50
при мен всеки път като ми идваше ме боляха гърдите.Та 1 седмица преди предполагаемата М, гърдите ми направо си измениха формата,по принцип имам малки гърди , но този път станаха огромни и кръгли,това и беше 1-я признак на бременност при мен,просто всеки ден наблюдавах ка им се променя формата.Да имам леки болки, но леки, по-чувствителни са около зърната.Вече съм в края на 2-ри месец и май ще си купувам нови сутиени Wink

# 51
Не чувствах промяна.

Общи условия

Активация на акаунт